Някой да е поръчвал от този сайт?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ...

Някой да е поръчвал от този сайт?

Мнение от 520i » 18 Авг 2011, 17:57

http://www.rolex.com.blueshop.com.ua/secure.php?cmd=home

Поне на снимките каквото гледам са много високо качество часовниците. Такива в бг не съм виждал, а съм фен на тема часовници. Та тоя сайт или е някаква измама или найстина са много високо качество реплика. искам и една запалка да си зема, също ми изглеждат високо качество. Дали някой от вас има наблюдения? Другото което искам да питам е ако си напиша номера на дебитната карта,каква ми е гаранцията, че ще ми дръпнат толкова колкото пише в сайта, а не повече например и че въобще ще ми доставят стоката? В нас ли ще ми я доставят или трябва да ходя по някакви митници и т.н.? как ще разбера кога въобще е пристигнала? Може да са ми глупави въпросите,но мисля да поръчвам за 1 път и ме е малко страх да не ме измамят. :)

мерси
Изображение

Потребител
Аватар

Re: Някой да е поръчвал от този сайт?

Мнение от stefanoff » 18 Авг 2011, 18:18

Могат да си дръпнат по техно си усмотрение от картата ти, колкото си поискат - най-добре или да използваш PayPal, (aко сайта не предлага плащане през него е 90% измама), или да държиш толкова пари в картата ти, колкото мислиш да похарчиш (въпреки че и това не е гаранция , щото пак могат да си дръпнат по техно усмотрение, картата ти излиза на неразрешен овърдрафт , по който лихвите са - оле майко. ) А за самото качество на репликите не мога да кажа
Не Мы такие, Жизнь такая

старши ентусиаст
Аватар
Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
Мечтае да кара: още по-бавно
Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD

Мнение от Владо » 18 Авг 2011, 23:07

след имагинерната е30-ка и бленувания джип за 60 бинки си мисля, че един от тези часовници ще ти лепне перфектно... взимай смело :yes:

отделно начина на плащане ти отива :bowdown:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от jordanov » 18 Авг 2011, 23:10

Съжелявам за :OT: ... опитвайте се да уважавате себе си. Верно е криза деба, ама ролекси по 200 кинта ... толко да са закъсали.

кандидат дрифтър
Аватар
Кара: 535d M-sport
Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..

Мнение от boksioraE39 » 18 Авг 2011, 23:14

jordanov написа:Съжелявам за :OT: ... опитвайте се да уважавате себе си. Верно е криза деба, ама ролекси по 200 кинта ... толко да са закъсали.

Ако ти имаш 80хиляди долара за истински ролекс колегата може да не са му излишни,не се заяждам но малко тъпичко ти прозвуча отговора.. :)
Иначе към автора според мен имат вид тези реплики!
Изображение
https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Комбайн
Мечтае да кара: Фадрома

Мнение от ukelichko » 18 Авг 2011, 23:15

Не. :no: Пейдж ранга на този сайт е нула. Тоест дори не е нула, а страницата не е класирана от Гугъл. Този сайт е не по-стар от три месеца. Естествено няма разплащане с Пейпъл а само с кредит карта. Разширението UA не е ли на Украйна? Според мен работата е доста съмнителна. И по кое разбра, че са качествени репликите. Разгледах един Ролекс (понеже съм им фен) и не открих отличителните белези. Имаше две снимки, които нищо определено не показваха. Ако искаш качествени реплики във форума за часовници http://strelki.info си има секция за реплики и сайтове. Сега друга тема е, че за тези пари можеш да стъпиш на нещо кварцово истинско швейцарско или на азиатски автоматик. И не че съм експерт, ама тези реплики много ги разпознавам. Има и други законни начини да се сдобиеш с истински Ролекс. Защото един мъж ако до 50 няма Ролекс, значи е пропилял живота си......

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от jordanov » 19 Авг 2011, 8:37

boksioraE39 написа:
jordanov написа:Съжелявам за :OT: ... опитвайте се да уважавате себе си. Верно е криза деба, ама ролекси по 200 кинта ... толко да са закъсали.

Ако ти имаш 80хиляди долара за истински ролекс колегата може да не са му излишни,не се заяждам но малко тъпичко ти прозвуча отговора.. :)
Иначе към автора според мен имат вид тези реплики!

А не, нямам колега. Може и прибързано да съм се изказал, ама по-добре сейко примерно отколкото демонстрация на позьорщина. Просто така изглежда в моите очи. Това е по-зле и от десните волани ... нема кинти, ама да се вземе и да се демонстрира измислен стандарт.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е36
Мечтае да кара: по хубави пътища

Мнение от GKuzmanov » 19 Авг 2011, 9:09

Колега, на руския пазар (май така му викат, намира се на върха на Раковска в градинката) има един пич със мнгого куфарчета с часовници, ама внимавай че са 2ма и на тоя другия часовниците са му под всякаква критика. Та отиваш при него гледаш гледаш нищо не си харесваш и го питаш само това ли има и той ще ти извади едни други куфари. Там има доста добри реплики, също така има каталози с часовниците и ще можеш да видиш до колко % се доближава репликата до оригинала.

Взимал съм от него доста часовници и имах само 1 рекламация и той ми върна парите, много е точен :yes:

П.П. ако грам хабер не разбираш от часовници по добре си вземи оригинален тиссот или пиер карден от магазин - Горе долу същите пари но са оригинални с гаранция :yes:

Успех с избора ако наистина си се навил да си взимаш
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 19 Авг 2011, 10:13

A някакви предложения за руски механичен часовник :roll: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Може и от възрастните, че даже май повече ми харесва като идея ;)
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от stefanoff » 19 Авг 2011, 10:16

_65536_kb_sec_ написа:A някакви предложения за руски механичен часовник :roll: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Може и от възрастните, че даже май повече ми харесва като идея ;)

Ми имам тамън два, сега не съм много сигурен дали са руски или китайски :mhihi: Механични са и се прецакват всяка година, но ремонта им е евтин - 10тина лв, за смяна на целия механизъм. Хич не ми се занимава вече и да ги правят, това часовника за мен си е някакъв кич/позьорщина ;)
Не Мы такие, Жизнь такая

младши ентусиаст
Аватар
Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
Мечтае да кара: "samodelna" kola

Мнение от BMW_RIDER » 19 Авг 2011, 14:36

+1
When I'm on that bike, it's just me and God...And He better be holding on

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alekangg » 19 Авг 2011, 19:00

GKuzmanov написа:
П.П. ако грам хабер не разбираш от часовници по добре си вземи оригинален тиссот или пиер карден от магазин - Горе долу същите пари но са оригинални с гаранция :yes:

Уникална логика изкара, точно обратното на истината, който не разбира си взима тисот, а който разбира си взима ментаците ролекс! Точно, който не разбира, но е и гъзар без покритие, ще си вземе ролекс за 200 или 300лв....Освен всичко, все си мисля, че точно Ролекса не е за всеки, та дори да има парите, но това е друга тема.

ентусиаст
Аватар
Кара: Е36

Мнение от Escape » 23 Авг 2011, 12:00

Ролекс ще си взема веднага след яхтата..... дотогава ще е.... ами леко смешно :conf: :conf:

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
Кара: е30 чат-пат
Мечтае да кара: варел
Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Мнение от K_Ilkov » 23 Авг 2011, 12:46

е той колегата може и да си е взел вече яхта аналогична на ролекса дето си е харесал :mhihi:

:banghead:
Изображение

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.

...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Комбайн
Мечтае да кара: Фадрома

Мнение от ukelichko » 23 Авг 2011, 13:23

K_Ilkov написа:е той колегата може и да си е взел вече яхта аналогична на ролекса дето си е харесал :mhihi:

:banghead:

Реплика на Ролекс няма да си взема, ама една реплика на яхта си вземам веднага. И без това не разбирам от ветроходство и ще си стои закотвена в Созопол или Несебър и ще се ползва само за купони и разврат. Важното е да не потъне на пристана, че срамът е огромен...... :mhihi:

Следваща

Назад към Извън Темата