Търси се сив мерцедес 0992 защото ме ужули и избяга!
Модератор: Общи модератори
27 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Bmw325is
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е500
- Мечтае да кара: SLR
Търси се сив мерцедес 0992 защото ме ужули и избяга!
Днес докато си карах по улица с предимство ,един тарикат с мерцедес Ц-класа с 2 врати (2004г модел мисля)сив с 17 или 18-ки лети джанти на мерцедес с номер 0992 ме ужули и избяга !моля ако някой види автомобила да ми съобщи защото нямам авто-каско ,искам само да се разберем със застрахователите ,чудя се дали да го давам в полицията за издирване или няма смисъл?
ето и снимка ,същите джанти и цвят само номера е 0992

Uploaded with ImageShack.us
ето и снимка ,същите джанти и цвят само номера е 0992

Uploaded with ImageShack.us
- eekset
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39... :D
- Мечтае да кара: платноходка
Re: Търси се сив мерцедес 0992 защото ме ужули и избяга!
ако си му видял номера звъниш в КАТ - ПП за номер на протокол, отиваш на бараката пишат ти протокол, там те си решават дали да е срещу неизвестен или ще го запишат тоя с мерцедеса. после отиваш най-вероятно към гаранционен фонд... (така поне беше едно време, преди година и половина)
не знам колко те е ужулил ама според мен не си струва целата занимавка...
не знам колко те е ужулил ама според мен не си струва целата занимавка...
- Bmw325is
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е500
- Мечтае да кара: SLR
вратата е леко вдълбната и трябва да се пребоядиса
аз бмв-то толкова си го пазих и сега кво аз ше си плащам ,Е това е българия ,къде в чужбина някой ше смее да ти бяга от такава ситуация . Ако някой види тая кола да ми пише !

значи процедурата мисля че беше идва кат задати направят протокол трябва да ти пишат на тебе акт после обявяват мерцедеса за издирване и после ще те накарат да го съдиш поне с мен беше така и поарите хварлени по дела неси заслужават по добре ти си я оправи
- eekset
- младши ентусиаст
-
фани си некой приятел, пишете си един двустранен протокол и сичко е ток... само се обадете на застрахователите за всеки случай. те оттам няма да пратят екип най-вероятно за една врата.
- кичоне
- младши ентусиаст
-
- Кара: e30+е34
- Мечтае да кара: е30+е34+е38
- Детайли за колата: На тати турбото е най-бързо!
Bmw325is написа:вратата е леко вдълбната и трябва да се пребоядисааз бмв-то толкова си го пазих и сега кво аз ше си плащам ,Е това е българия ,къде в чужбина някой ше смее да ти бяга от такава ситуация . Ако някой види тая кола да ми пише !
Колега или заделяш лев за пребоядисване на всеки два месеца да речем за елемент(може и цялостно

Първото беше на втория ден след боята.После след месец,после след два и така,аз си я оправям и и се радвам че е читава пак и някоя сутрин ставам и някой селяк,който не може да кара или не знае как да отваря врата покрай други коли,като снощи да речем ми дере вратата

Надали ще го намериш,така че отивай някъде да я правят и и се радвай пак до следващото жулване

Поздрави!!!

Защо трябва колегата да го търси нали за тази работа си има полиция, след като знаеш номера на виновника?
Ако не си останал на мястото на ПТПто, да изчакаш КАТ, пиеш една студена вода и това е... Иначе като им звъннеш ти обясняват, че ще го запишат като сигнал, но не могат да предприемат действия с/у него... Аз имах същата случка с един Мерц, и понеже ако бях останал на място да ги чакам, щях да предизвикам колосално задръстване по Евлоги Георгиев им теглих една майна и на мерца и на полицаите и си тръгнах..
Аз имах същия проблем. Звъниш в КАТ,казваш какво е станало, те ти дават един номер, отиваш с тоя номер на будката в КАТ, губиш цял ден и накрая ти дават протокол и готово. Но на будката ще си скъсаш нервите!!!

- alpina-ma6inata
-
'2002' fanatic
-
- Кара: '08 Swift Sport, '73 BMW 2002tii
Зависи от случая. Мен един път един ме ужули съвсем леко, даже едвам се забелязваше на Т-маркета на бул. БГ, при Шела и тръгна да бяга. Както и да е, настигнах го, видях му номера, похранихме се малко. И въобще нямаше да се занимавам, но щом тръгна да бяга реших да не му оставам длъжен.blackgod написа:Ако не си останал на мястото на ПТПто, да изчакаш КАТ, пиеш една студена вода и това е...

Иначе моя съвет е - дори и да не ти е голяма щетата си вземи това, което ти се полага. И без това плащаме толкова скъпи ГО-та, за какво трябва и даопълнително фандък да им се пуска.

'73 2002 tii Golf #2719550
2x Alpine white E30's
-------------------------------------
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.

2x Alpine white E30's
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.
- eekset
- младши ентусиаст
-
alpina-ma6inata написа: ми издадоха протокол, записаха му неговия номер като нарушител и всичко беше точно.![]()
:
щетата си я завел по каско нали?
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
alpina-ma6inata написа:[И след 3 часа(при положение, че имаше патрулка в същото време на Дойран), че екипа е на Т-маркета и къде съм бил аз. Та отидох след 5 минути и куката почна да ми бучи защо съм си тръгнал. Обясних го, че няма как да чакам 3 часа патрулка, която е на 300 м от мене и ми издадоха протокол, записаха му неговия номер като нарушител и всичко беше точно.
:
Ами то патрулка и кат се оказват 2 различни неща а най-забавно е когато патрулка се прави на кат
Те така ,аз тъпото,си говоря по телефона (преди 3 години,вече не го правя без хендс фри) и на младост3 посока към горублене ме спират та така милиция,вика говориш по телефона и аз викам -хууво-(не бех в настроение да плащам)-викам правете каквото е нужно,повъртеха ми документите,говориха по станцията и на края единия излезе от патрулката,обяви че съм късметлия и че немало катаджия който да е свободон да дойде и да напише акта и ме прати да си ходя...
Така че,до тебе да са били милиционерите-те не се трогват от такива работи,щото според тех не е тяхна работа това
- alpina-ma6inata
-
'2002' fanatic
-
- Кара: '08 Swift Sport, '73 BMW 2002tii
Не. Нямах каско, имах само ГО. И в крайна сметка не отидох да го завеждам. Защото карах колата с пълномощно, собственика по талон не беше в състояние да ходи да я завежда (доколкото ми казаха той лично трябва да ходи) и не исках да го занимавам. Малко след това я продадох колата и така си остана. Главната ми цел беше да му направя мръсно на тоя глупак, че беше избягал.
А доколко съм успял и дали са го санкционирали както трябва, не е ясно... 

'73 2002 tii Golf #2719550
2x Alpine white E30's

2x Alpine white E30's
- b0bituy
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F30 318d
- Мечтае да кара: ......... 750li
Видяло се е, че пари сигурно няма да се вземат от него. Другия вариант е да имаш познати в кат и да ти кажат къде живее въпросния индивид. Отиваш о му режеш/къртиш огледалото например или му взимая някоя част. Застрахователите плащат единствено ако частта е счупена но има някаква част от нея останала. Ако липсва гъзара с мерцедеса ще трябва да си купува сам частите а както се сещате не са никак евтини. Само по този начин хората ще се научат на отговорност, защото той ще се сети, че си ти и ще го е яд, че заради една щета за 50-100 лева примерно ще трябва да си плаща щети за 2х повече. 

Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!
"Автомобилът ти е истински бърз едва тогава, когато сутрин заставайки пред него се боиш да го отключиш."
Walter Röhrl

"Автомобилът ти е истински бърз едва тогава, когато сутрин заставайки пред него се боиш да го отключиш."
Walter Röhrl

- san4o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: '92 Е36
b0bituy написа:Видяло се е, че пари сигурно няма да се вземат от него. Другия вариант е да имаш познати в кат и да ти кажат къде живее въпросния индивид. Отиваш о му режеш/къртиш огледалото например или му взимая някоя част. Застрахователите плащат единствено ако частта е счупена но има някаква част от нея останала. Ако липсва гъзара с мерцедеса ще трябва да си купува сам частите а както се сещате не са никак евтини. Само по този начин хората ще се научат на отговорност, защото той ще се сети, че си ти и ще го е яд, че заради една щета за 50-100 лева примерно ще трябва да си плаща щети за 2х повече.
Цялото ти мнение ми звучи като една истинска бай Ганьовщина ... Може на мене да не ми е добре ама и на Вутре няма да му е добре. Що за глупост е това да ходи да му чупи нещо по колата? Има си полиция, има си ГО, от там нататък да си му правят протокол и си взима парите по ГО ....
27 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2