пиянски спорове..
Модератор: Общи модератори
пиянски спорове..
от снощи...
кое предпочитате?
1. да сте привлекателен(а) физически, да имате пари, положение, известност... но да нямате семейство и на 40 години да умрете сам?
2. или да сте симпатичен(а), парите да са точно (значи леко да не достигат), но да имате успешно семейство, деца и да живеете до към 75 примено?
3. александре не ни занимавай с пиянски спорове
кое предпочитате?
1. да сте привлекателен(а) физически, да имате пари, положение, известност... но да нямате семейство и на 40 години да умрете сам?
2. или да сте симпатичен(а), парите да са точно (значи леко да не достигат), но да имате успешно семейство, деца и да живеете до към 75 примено?
3. александре не ни занимавай с пиянски спорове

алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- Leudi
- Потребител
-
- Кара: E90 316i М-Пакет; Golf 5 2.0 TDI
Re: пиянски спорове..
Привлекателността е за другите, не за самия човек, само това ще кажа.
Nope ... it's Chuck Testa !!!
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Аз гласувах точка 3 
Ако беше променил това - да умреш на 40 със да умреш пак на 75 , но сам , анкетата щеше да има смисъл

Ако беше променил това - да умреш на 40 със да умреш пак на 75 , но сам , анкетата щеше да има смисъл

acho.rs написа:Аз гласувах точка 3
ти стани на 40 и ще разбереш защо "да живееш ларж и да се отпишеш от хорото на 40" е най-добрия вариант ако ще живееш на практика сам...
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
Ако сложиш вариант "Готин, с кинти (с малки излишъци- колкото да ми е спокойно), без жена (но пък с 2-3 хубави деца дето да си обича човек) и живот до 60-65г." ще гласувам с всичките крайници 

ms написа:Ако сложиш вариант "Готин, с кинти (с малки излишъци- колкото да ми е спокойно), без жена (но пък с 2-3 хубави деца дето да си обича човек) и живот до 60-65г." ще гласувам с всичките крайници
ааа, лесни заучни положения не предлагам... така и баба знае...
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
alx написа:2. или да сте симпатичен(а), парите да са точно (значи леко да не достигат), но да имате успешно семейство, деца и да живеете до към 75 примено?
успешно семейство, ебем ти и парите
нали човек за ДЕЦАТА СИ ЖИВЕЕ!!!
не оставиш ли деца след себе си (по възможност да са нормални, разбирай не крадци и убиици), заеби и живота!
You said: "Time will change!" What if it changes you?
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
alx написа:acho.rs написа:Аз гласувах точка 3
ти стани на 40 и ще разбереш защо "да живееш ларж и да се отпишеш от хорото на 40" е най-добрия вариант ако ще живееш на практика сам...
Ами така както си го поставил , обезсмиляш анкетата - няма нормален човек който да го мисли тва . Не ти завиждам за компанията на маса

- Ronka
- русата мафия!
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
alx написа:от снощи...
кое предпочитате?
Така или иначе след 40 няма да съм особено симпатична, поне да не съм сама

Много като тебе вече плакаха ...
- Spit-Fire
- Scrapyard user
-
- Кара: Peugeot 3008 + Yamaha Tracer 9GT
Самотата си е нещо доста ужасно като цяло... предпочитам да нямам пари отколкото да съм самотен, щото може хем да нямам пари и да съм самотен. Тогава сигурно ще си купувам пистолет.
The person who risks nothing, does nothing, has nothing, is nothing, and becomes nothing. He may avoid suffering and sorrow, but he simply cannot learn, feel, change, grow or love. Chained by his certitude, he is a slave; he has forfeited his freedom. Only the person who risks is truly free.
- Leudi
- Потребител
-
- Кара: E90 316i М-Пакет; Golf 5 2.0 TDI
vicho написа:нали човек за ДЕЦАТА СИ ЖИВЕЕ!!!
не оставиш ли деца след себе си (по възможност да са нормални, разбирай не крадци и убиици), заеби и живота!
Абе ти си направи дете и друго ще говориш. Само да ти реве и после ще почне да смуче яко кинти, после ще влезе в пубертета, ще почне да се еве наляво и надясно, после ще порастне, ще стане наркоман и алкохолик и ще те забрави, само ще те обижда и няма да те уважава, накрая ще завършиш в старчески дом, а детенцето ще пърпори с E60-ката (или както там ще се казва) пред теб и ще се смее. Евал съм му и децата, тва за едно M3 E92 тамън парите ще ти изсмуче, да не говорим за нервите и загубеното време.
Nope ... it's Chuck Testa !!!
- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
- Мечтае да кара: Е38 740IL
Пак утепа коня с лопатата
гласувах за 3

гласувах за 3
- Ronka
- русата мафия!
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
Leudi написа:vicho написа:нали човек за ДЕЦАТА СИ ЖИВЕЕ!!!
Абе ти си направи дете и друго ще говориш. Само да ти реве и после ще почне да смуче яко кинти, после ще влезе в пубертета, ще почне да се еве наляво и надясно, после ще порастне, ще стане наркоман и алкохолик и ще те забрави, само ще те обижда и няма да те уважава, накрая ще завършиш в старчески дом, а детенцето ще пърпори с E60-ката (или както там ще се казва) пред теб и ще се смее. Евал съм му и децата, тва за едно M3 E92 тамън парите ще ти изсмуче, да не говорим за нервите и загубеното време.

Съжалявам те, честно ...

Много като тебе вече плакаха ...
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
човека не е спирал от снощи

Spit-Fire написа:Самотата си е нещо доста ужасно като цяло... предпочитам да нямам пари отколкото да съм самотен, щото може хем да нямам пари и да съм самотен. Тогава сигурно ще си купувам пистолет.
не и ако ще се отпишеш на 40... до 40 с приятна вънщност, пари и известност ще си поживееш доста добре... и точно когато ще трябва да плащаш за гъзарията си- чао...
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила