Колко свободно време имате през работно време ??
Модератор: Общи модератори
47 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
Колко свободно време имате през работно време ??
Прави ми впечатление, че доста хора през деня пишат във форума, и висът онлайн, аз през деня нямам 10 минути свободни (днес скатах )
Та кажете какво работите, шефовете ви знаят ли, че висите по форуми, как реагират и т,н
Та кажете какво работите, шефовете ви знаят ли, че висите по форуми, как реагират и т,н
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- u`F`o
- ентусиаст
-
- Кара: внимателно
- Мечтае да кара: самолет
Re: Колко свободно време имате през работно време ??
Аз сега за сега в работно време имам около 5 до 10 (ама мноого макс) свободни минути... И то не всеки ден...
Да не говорим, че си режа от обедната почивка и от другите планови почивки, така че кажи-речи, то все едно не е било в работно време. По няколко пъти на ден влизам в БМВ форума и лице-книгата, ама само така за 20-30 секунди, колкото да видя дали ме е търсил някой. Ако е супер важно- пиша на кратко нещо, ако не е => отговарям като се прибера вкъщи.
Да не говорим, че си режа от обедната почивка и от другите планови почивки, така че кажи-речи, то все едно не е било в работно време. По няколко пъти на ден влизам в БМВ форума и лице-книгата, ама само така за 20-30 секунди, колкото да видя дали ме е търсил някой. Ако е супер важно- пиша на кратко нещо, ако не е => отговарям като се прибера вкъщи.
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
аз съм като божия служител - моето работно време е ненормирано, така че може да се каже,
че имам много свободно време по време на работа, може и да се каже, че нямам никакво
че имам много свободно време по време на работа, може и да се каже, че нямам никакво

No bling at the Ring
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
хубава тема !
при мен е според зависи..
понякога остава работа от понеделник чак до сряда...
понякога си драпаме макарите 2-3 часа дневно...
аз съм на твърда заплата и ако имахме добър мениджмънт да ни мотивира адекватно-нямаше и до ВЦ да ходя даже
слагам клечки на клепачите и от премигване щях да се въздържам
при мен е според зависи..
понякога остава работа от понеделник чак до сряда...

понякога си драпаме макарите 2-3 часа дневно...
аз съм на твърда заплата и ако имахме добър мениджмънт да ни мотивира адекватно-нямаше и до ВЦ да ходя даже

слагам клечки на клепачите и от премигване щях да се въздържам
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
От 8 часа работни, 7 са ми свободни.Направо съм прочел и знам найзуст всички форуми в интернет
На твърда заплата съм и просто нямам работа, не че се скатавам. Целият офис сме така. Като се появи някоя нова тема и направо си умирам от кеф, че ще загубя още около 3 минути 

- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
Работата ми позволява да си ровичкам из нета. Имам си една отворена Годзила с няколко форума и честичко си ги преглеждам (то си ми и личи от мненията де) 

Si non confectus, non reficiat.
- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
Аз още сутринта я видях темата, ама изчаках да дойда на работа, за да се разпиша - баш както си трябва.
Постоянно съм в нет-а на ден имам стотици импресии по най-различни сайтове, сигурно за повера правя по 100 импресии само на ден.
Работя с витруални машини, конфугирации на бази данни, десктоп приложения и докато инсталирам едно свалям друго и тествам нещо си ... цъкам
Шефа няма нищо против понеже е гледал TED Talk със Steve Keil, жалко че някои хора са тесногръди и си мислят, че човек като е на работа трябва да е 24/7 за да е ефективен, точно обратното.
Постоянно съм в нет-а на ден имам стотици импресии по най-различни сайтове, сигурно за повера правя по 100 импресии само на ден.
Работя с витруални машини, конфугирации на бази данни, десктоп приложения и докато инсталирам едно свалям друго и тествам нещо си ... цъкам

Шефа няма нищо против понеже е гледал TED Talk със Steve Keil, жалко че някои хора са тесногръди и си мислят, че човек като е на работа трябва да е 24/7 за да е ефективен, точно обратното.
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Аз съм мързелив човек в добрият смисъл,преди години правих по 10к километра на месец за да обиколя клиентите си,сега ползвам програми за достъп от разстояние и ми позволява да имам достъп до компютрите на клиентите си,чета за някой разработки в интернет и ей-така,в "бекграунд" ми стоят няколко форума отворени,това са този форум,покетбългария,форума за iphone и "всичко за апъл и макинтош,форума за андроид и няколко руски форума
като ми писне и усетя че съм изчел "всичко в интернет",паля колата (служебната,то и сега аз друга нямам де) и се отправя на некое пътешествие "по клиенти"

като ми писне и усетя че съм изчел "всичко в интернет",паля колата (служебната,то и сега аз друга нямам де) и се отправя на некое пътешествие "по клиенти"

- stony1
- старши ентусиаст
-
- Кара: E38 750iL, 740i, 728i, E39 523i
- Мечтае да кара: Е31 и BMW 507
- Детайли за колата: E36 Limousine limited edition designed by Stony Style Corporation (SS Co). For more details follow the link: http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 8&t=179527
На мен пък ми се налага да поддържам контакти с фирми в цялата страна и чужбина. Нета ми позволява да контактувам с тях по-лесно, защото часовата разлика не винаги позволява да се води разговор по телефона, особено със Щатите. Кореспонденцията е ежадневна, а когато съм на път използвам Блекбъри. Пусна ли компа автоматично се зареждат няколко страници, като една от тях е на нашия форум. Така изглежда, че непрекъснато съм на линия, но не винаги пиша през работно време.
Българския вариант:
1. Изваждаме предпазителя;
2. Подменяме го с чисто нов, който сме купили минути преди манипулацията;
3. Тестваме дали всичко работи;
4. Ако всичко работи, значи е били изгорял старият предпазител;
5. Ако системата пак не работи, започваме да псуваме и да пускаме теми във форума;
6. Колеги от форума дават съвети, а ние все повече и повече питаме;
7. Изминава една седмица и проблемът все още не е решен;
8. Случайно срещаме познат, който има някаква представа от "тоци" и той ни помага;
9. Пишем във форума (в повечето случаи нищо не пишем), че проблемът е решен с помощта на приятел;
10. Това се повтаря при всеки проблем, възникнал по колата.
1. Изваждаме предпазителя;
2. Подменяме го с чисто нов, който сме купили минути преди манипулацията;
3. Тестваме дали всичко работи;
4. Ако всичко работи, значи е били изгорял старият предпазител;
5. Ако системата пак не работи, започваме да псуваме и да пускаме теми във форума;
6. Колеги от форума дават съвети, а ние все повече и повече питаме;
7. Изминава една седмица и проблемът все още не е решен;
8. Случайно срещаме познат, който има някаква представа от "тоци" и той ни помага;
9. Пишем във форума (в повечето случаи нищо не пишем), че проблемът е решен с помощта на приятел;
10. Това се повтаря при всеки проблем, възникнал по колата.
- kOnPuBkA
- daytona violett
-
- Кара: e36+24
предимството на свободната професия - колкото преценя
организирам си работата, така че да има време за всичко... пък ако не стигне и утре е ден
така или иначе работата ми е предимно на комп...по цял ден пиша на неплатежоспосбни собственици на бмв-та договори за продажба, пълномощни и т.н. глупости

организирам си работата, така че да има време за всичко... пък ако не стигне и утре е ден

така или иначе работата ми е предимно на комп...по цял ден пиша на неплатежоспосбни собственици на бмв-та договори за продажба, пълномощни и т.н. глупости

Последна промяна kOnPuBkA на 20 Сеп 2011, 11:25, променена общо 1 път
HAPPINESS IS NOT AROUND THE CORNER, HAPPINESS IS THE CORNER!

IMPOSSIBLE IS NOTHING !

IMPOSSIBLE IS NOTHING !
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Като си на училище, особено по информатика, когато съм си написал алгоритъма преди другите ровичкам BMW форума. Като се прибера първата работа е да го отвора и да прочета. Иначе не се оплаквам за сега, че нямам свободно време.. 

You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
N.Mihaylovski написа: шефовете ви знаят ли, че висите по форуми, как реагират и т,н
знаят и много се радват за това

- dido_lom
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е34 тдс
- Мечтае да кара: 740
Vra4anin написа:Според зависи (както каза богат-беден). Има дни, в които нямам време да обядвам (което в моя случай е и закуска) и същевременно има дни, в които е безсмислено да идвам на работа, т.е. няма поръчки ==> няма работа ==> няма пари ==> няма любов ==> няма шастие... но има има БМВ форум
![]()
Лошото е че, последния един месец (от както стана Август общо взето), все повече зачестяват дните, в които просто няма какво да се работи. Незнам, на "кризата" ли да го отдавам, отпускарски сезон ли е... но това е положението. Някой в този "мъртав за икономиката" сезон почиват, други като мен, които нямат възможност за почивка ходят на работа, без да има особено много работа. Това е.
На 100% и аз съм така,да се надяваме че с идването на зимата нещата ще си дойдат на място.

А по темата,сутрин ставам и пускам компа и вечер преди да легна го гася.Живея на 20 метра от офиса и когато няма задачки съм в форума и се чете яко!

- barabqga
- кандидат ентусиаст
-
Набарам ли компютъра през работно време , веднага влизам във форума
- шефа е ок с това стига да се работи както тряя
А през останалото време когато не съм на работа и съм на компа, постоянно съм във форума

А през останалото време когато не съм на работа и съм на компа, постоянно съм във форума

47 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4