Най-сконфузните ситуации, в които сме попадали.
Модератор: Общи модератори
- devent
- младши ентусиаст
-
- Кара: F82 M4
Най-сконфузните ситуации, в които сме попадали.
Здравейте. На всеки му се е случвало да се изложи някъде, понякога малко, понякога доооста. Идеята на темата е да се посмеем на чужд гръб. Ще започна аз:
Преди време помагах на един приятел да се премести. И носим си ние някакви кашони.. В някакъв момент от някъде той изважда една снимка и казва: "Я.. баща ми е пушил виктори" и ми я подава. Хвърлям един поглед - на снимката двама мъже в един бар и на масата кутия "виктори", чаши и т.н, и отговарям: "може да са на тоя до него", при което той ме погледна стил
и ми каза: "бате... това е майка ми".. ее нямаше такъв срам.. а тя жената с къса коса и малко мъжко изражение 
Преди време помагах на един приятел да се премести. И носим си ние някакви кашони.. В някакъв момент от някъде той изважда една снимка и казва: "Я.. баща ми е пушил виктори" и ми я подава. Хвърлям един поглед - на снимката двама мъже в един бар и на масата кутия "виктори", чаши и т.н, и отговарям: "може да са на тоя до него", при което той ме погледна стил

- vin_diesel
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Турбо малолитражки
- Мечтае да кара: AC COBRA
Re: Най-сконфузните ситуации, в които сме попадали.
беше доста одавна със жената бяхме още гаджета тъкмо и бях и докарал от италия опел тигра и излизаме една вечер да е пробваме по един планински път над един красив град, всичко с пробите беше наред след това пробвахме как се прави секс в тигра и това мина чудесно нищо че съм 110кг на 191см
.След като приключи всичко отворих вратата и слизам да се обуя и със слизането си стъпвам във един куп кравешка тор
затънах до коленете
не ме хвана ни най малко срам но ме хвана яд ,че се навъртях до гъзъ с лайна и умерисах лачената тигра

Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса. http://www.youtube.com/watch?v=V8mCgjbBPMk
- Coulthard
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше 325tds
- Мечтае да кара: e46 330xd
ся няааа се излагам да разправям историята от край до край ама нещо в стил 90-те Гари Линекер
който не се сеща : http://www.youtube.com/watch?v=9t_8pfbCH-4
който не се сеща : http://www.youtube.com/watch?v=9t_8pfbCH-4
- ///ivanE30
- ентусиаст
-
- Кара: e60 e30 turbo

Карах разни неща на един познат и трябваше да ги вкараме в гаража му на бул.Сливница , гаража му е вътре в безистена и два москвича на трупчета изпотрошени ми пречат да се паркирам близко до гаража ,че не ми се носи на раце ,а тежеше мнооого

и после човека ми вика с леко виновен тон...."ми те са мои москвичите"

bedrock city racing
- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
това е кофти да
аз отивам един път да бачкам на частно ,свърших работата обаче парите уж ги бяхме договорили тоя все да се пазари нещо по едно време вика абе я да звънна направо на шефа ти да се разберем ,аз така
оказа се че е познат на шефа ,едва замазах положението 

- Kambe
- старши ентусиаст
-
- Кара: Peugeot 307 HDI
работата ми е доставчик на стока по магазините и така:
В едно село съм, зареждам поредния магазин. Следващия обект в буса обаче беше нов за фирмата и незнаех къде точно се намира в селото и питам жената на магазина в който съм:
- Добре де къде да го търся тоз педе*аст сега....?!?!
- Аааами той ми е син, малко по надолу в улицата и после в дясно би трябвало да го намериш ...
и аз...

В едно село съм, зареждам поредния магазин. Следващия обект в буса обаче беше нов за фирмата и незнаех къде точно се намира в селото и питам жената на магазина в който съм:
- Добре де къде да го търся тоз педе*аст сега....?!?!
- Аааами той ми е син, малко по надолу в улицата и после в дясно би трябвало да го намериш ...
и аз...

- xpl0d
-
-
- Кара: на изпарения
- Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355
Ееееее врачанин, разби всичко детско в мен
Лятото съм в един хипермаркет и пазарувам. В същото време обаче говоря и по телефона, по-точно ми казват какво да взема. Нареждам се на щанда за сирена, па те 1001 вида и питам продавачката кое е по-твърдо, тя ми вика за ядене ли и аз с всичкия си викам не, за салатка и тя, е салатката не е ли за ядене, викам да де ама имах впредвид отгоре на салатката, е в крайна сметка няма ли да го ядете, е викам защо ме питахте тогава дали е за ядене, за какво друго може да се ползва сиренето
и те така, добре, че нямаше никой зад/около мен та не беше тотална излагация-та 

Лятото съм в един хипермаркет и пазарувам. В същото време обаче говоря и по телефона, по-точно ми казват какво да взема. Нареждам се на щанда за сирена, па те 1001 вида и питам продавачката кое е по-твърдо, тя ми вика за ядене ли и аз с всичкия си викам не, за салатка и тя, е салатката не е ли за ядене, викам да де ама имах впредвид отгоре на салатката, е в крайна сметка няма ли да го ядете, е викам защо ме питахте тогава дали е за ядене, за какво друго може да се ползва сиренето

Случки много, ама да разкажа най-прясната.
Търговски представител съм на фирма за офис техника и консумативи. Та още преди няколко години, бях зарибил една клиентка с малка книжарничка, която в последствие се оказа клиента - кошмар
По случайност или не, винаги ми звъни в най-напечените моменти с най-много работа, като обажданията са и около 10-ина в рамките на няколко часа, с глупави въпроси и уточнения. Окей, как да е...Ама завявката накрая е 10-20-30 лв.(тоест нищо). Окей, получава ги, но често се случва да иска да сменя някои в последствие и т.н....пак 10-ина обаждания, пак в най-неподходящите моменти(баси таланта
) общо взето мега досадно същество
Само като и видех номера и настръхвах
Та беше фалирала и няколко месеца не я бях чувал.
В един прекрасен ден обаче ми звъни
Вдигам аз, ооо Дидо, отворих нов обект във "Владиславово"(накрай света
, за тези дето не са от Варна). "Ела да ми донесеш каталог, тва онова...." Аз само като се замислих какво ме чака за напред си викам на ума"Ааа не, ще я отсвиря вече", та обяснявах и аз надълго и на широко, че близките дни съм много зает и няма да мога, както и че доставките не са безплатни до там и т.н., само и само да се откаже... разочарована ми затвори
....Същия ден колега ме помоли да му занеса една заявка до застрахователно дружество във въпросния квартал накрай света(Владиславово), та съгласих се естествено, видях адреса, намерих го лесно. Тръгвам със стоката към въпросния офис и кво да видя, на съседната врата, закръглената осанка на клиента - кошмар
Подпряна наща и пуши цигара... Направо не можах да повярвам...пребледнях няколко пъти и продължих
Тя като ме видя, първо започна скандал да ми прави, ама нали съм оправно момче, успях да и залъжа криво ляво...с цената на едно щендерче
П.С. очаквам скоро серия от 10-ина обаждания за уточняване на поръчка за 1 химикал, 3 кламерчета, едно телче и 7 листа копирна хартия
Търговски представител съм на фирма за офис техника и консумативи. Та още преди няколко години, бях зарибил една клиентка с малка книжарничка, която в последствие се оказа клиента - кошмар

Та беше фалирала и няколко месеца не я бях чувал.

Тя като ме видя, първо започна скандал да ми прави, ама нали съм оправно момче, успях да и залъжа криво ляво...с цената на едно щендерче

П.С. очаквам скоро серия от 10-ина обаждания за уточняване на поръчка за 1 химикал, 3 кламерчета, едно телче и 7 листа копирна хартия

- xpl0d
-
-
Dpy написа:...
Толко не можеш ли да я отсвириш примерно, че минималната поръчка требе да е 50лв. примерно или че еди кое си се продава само накуп от по 20-30бр. примерно или най-ефективния начин - казвай ѝ някакви безбожни цени и като пиша защо, казваш за малки поръчки е по-скъпо, требе да поръчаш големи количества за да ползваш някакви отстъпки и те така.

Забравих да спомена, че звъни и в офиса, както и проверява в сайта
Пробвал съм небрежно, ама ме контрира, "Ааа аз видях еди си кво" или "Аз говорих с колежката ти от офиса"
Пък и в същност нямаме минимална сума за поръчка и доставките са безплатни, ама тая е единствената дето си прай ташак

Пък и в същност нямаме минимална сума за поръчка и доставките са безплатни, ама тая е единствената дето си прай ташак

- RSxRacer
- вълкодав
-
- Кара: go na 3ki :)
Пия кафе една сутрин с един клиент и чакаме да отвори нотариуса.В барчето влиза една мадама и аз за да разчупя обстановката викам на клиента "бате тоя вълк ако го лепна така има да я въртя из спалнята и да и оцапам очилата накрая" и докато му говоря и тая идва и вика "ко става мило,кога ще сте готови с колата",а оня вика "няма да е днеска"...оная
,оня
, а аз 

20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

- xpl0d
-
-
Dpy написа: ама тая е единствената дето си прай ташак
Е щото ѝ позволявате

Рейсъра като каза барче та се сетих. Преди много години сядаме 5-6 човека в едно кафене и всеки поръчва фанти - единия фанта портокал, другия фанта лимон, тогава нямаше фанта мандарина, обаче никой не уточнява каква фанта точно. Всеки казва просто "фанта" и сервитьорката съответно пита всеки каква да е и чак тогава всеки казва портокал, лимон. Та един авер само вика аз искам спрайт и тая както се е наела "какъв да бъде" и нашия малко

- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
RSxRacer написа:Пия кафе една сутрин с един клиент и чакаме да отвори нотариуса.В барчето влиза една мадама и аз за да разчупя обстановката викам на клиента "бате тоя вълк ако го лепна така има да я въртя из спалнята и да и оцапам очилата накрая" и докато му говоря и тая идва и вика "ко става мило,кога ще сте готови с колата",а оня вика "няма да е днеска"...оная,оня
![]()
, а аз

Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
- e90 325i
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: М40ки и М50Б...
- Мечтае да кара: е-90 325i M-paket
- Детайли за колата: M-50 То Чyk..
Един път в училище си стоя и нещо корема бая ме сви
Усетих се че ме хваща рядкото и казвам аз на моя приятел, че утивам да си свърша работата щото бабами живее на 100 метра от даскалото нъли оправих се, но закъснях малко щото бабами ми даваше някви неща да се запека
Пък моя приятел през тва врема казал на сички кво става и да взезнах в клас малеее секи кво става бе каде беше кво прави у баба
Умрях си от срам
Базикаха ме 1 месец 

Скъпи, за рождения ми ден искам
подарък, който като го настъпя и за 3
секунди да вдига 100....!!!!! - Добре, ще
ти подаря кантар....
подарък, който като го настъпя и за 3
секунди да вдига 100....!!!!! - Добре, ще
ти подаря кантар....
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Абе като гледам все за сране са ставали резили