пожелайте си нещо от Ати
Модератор: Общи модератори
35 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
пожелайте си нещо от Ати
Понеже съм много благодарен за акциите около мен в последните два месеца (като се започне от клетвата и се стигне до акцията днес), реших, че ще е забавно всеки от Вас да има правото да ви пожелае нещо, което аз да изпълня, стига да е във възможностите ми и да не включва танцуване
Та така, какво искате да Ви донесе/подари/направи (мале, това последното как звучи) Ати за новата година?
ПС - на Пабло и Оня Русия автоматично им отпада правото на желание, щото знам какво ще поискат и още от сега ще им кажа, че няма да стнае
Ати

Та така, какво искате да Ви донесе/подари/направи (мале, това последното как звучи) Ати за новата година?
ПС - на Пабло и Оня Русия автоматично им отпада правото на желание, щото знам какво ще поискат и още от сега ще им кажа, че няма да стнае

Ати
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
- madpetio
-
Новият ПИКАСО
-
- Кара: The Dark Side of the Force
- Мечтае да кара: S
- Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio
Бате и през новата година да имаме възможност да си пътуваме заедно и да изпитваме чувствата и вълненията които карат Адреналина винаги да е 100% и това което искам от теб е да бъдеш такъв какъвто си бил и до сега защото си неповторим
АТИ

"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей
- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
madpetio написа:...и това което искам от теб е да бъдеш такъв какъвто си бил и до сега защото си неповторим![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
АТИ
Искам да пожелаеш в казармата да ми се случат само хубавите неща, които са се случили и на теб. Искам да НИ пожелаеш да имаме повече приятели като теб! И най-основното - да сме живи и здрави!

Аз лично искам да не спираш да пишеш увлекателните си историй,все пак някой трябва да влива от време на време нов,жив ентусиазъм!Също желая през новата година да преследваш още по-упорито и с утроено!
желание мечтите си,защото знам,че когато ги постигнеш ще споделиш преживяното с нас...
А и още нещо,няколко съвета бих желал да получа по едни въпроси обаче е дълга историята и ще трябва или на живо или по ИРЦ/АйСиКю/Скайп

А и още нещо,няколко съвета бих желал да получа по едни въпроси обаче е дълга историята и ще трябва или на живо или по ИРЦ/АйСиКю/Скайп

- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
Аз пък бих жел;ал да си жив и здрав! Naprawi mi taziуслуга!!!!!
Бих желал да не забравяш приятелите си и да продължаваш да държиш на мъжката си дума!!!
Много ми е трудно да пиша жевмомента защото съм се уважил подобаващо, но искам да си това което си!
Честита 2006-таЧ!
Бих желал да не забравяш приятелите си и да продължаваш да държиш на мъжката си дума!!!
Много ми е трудно да пиша жевмомента защото съм се уважил подобаващо, но искам да си това което си!
Честита 2006-таЧ!

- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
- Кара: ниско на земята
и аз искам от теб да си същия и да внасяш настроение във форума със прекрасните си история също така искам да мислиш много за здравето си и да не го пренебрегваш защото това е най-важното!!!

- BMWgirl_Z8
- младши ентусиаст
-
Макар,че с теб не се познаваме,аз искам да гледш само и само напред и да не се обръщаш назад.Да бъдеш винаги усмихнат и обграден от СИЛНА и ИСТИНСКА любов!!
Не искам слава и пари - искам бира и нафта на старите цени!!! http://www.bgpetition.com/protest-gorivo/index.html

- PIONEER
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D
Искам да се запознаем лично на някой събор и да ме повозиш,защото досега никога не съм се возил от фен,който да ме вкара в синьо-бялата мания наречена BMW
Ама да караш и да разказваш чу ли

8.32
- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
- ati
-
madpetio написа:Бате и през новата година да имаме възможност да си пътуваме заедно и да изпитваме чувствата и вълненията които карат Адреналина винаги да е 100% и това което искам от теб е да бъдеш такъв какъвто си бил и до сега защото си неповторим![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
АТИ
Много благодаря за пожеланията, брат, значат много за мен

err0r написа:madpetio написа:...и това което искам от теб е да бъдеш такъв какъвто си бил и до сега защото си неповторим![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
АТИ
Искам да пожелаеш в казармата да ми се случат само хубавите неща, които са се случили и на теб. Искам да НИ пожелаеш да имаме повече приятели като теб! И най-основното - да сме живи и здрави!
Грешка, пожелавам ти да запомниш само най-хубавите и най-комичните ситуации в казармата. Няма да те лъжа, че има и неприятни, но когато ти се случат си мисли - "като мине това, леле майко, как ще се смеем всички, докато го разказвам на масата" - ще видиш как ще ти олекне.
Пожелавам Ви да изпитате това, което аз изпитах, когато толква многоприятели и непознати се застъпиха за мен - чуството е неописуемо, дори от мен.
Slavi_m написа:Аз лично искам да не спираш да пишеш увлекателните си историй,все пак някой трябва да влива от време на време нов,жив ентусиазъм!Също желая през новата година да преследваш още по-упорито и с утроено!желание мечтите си,защото знам,че когато ги постигнеш ще споделиш преживяното с нас...
Благодаря много, както знаете за мен мотивацията да пиша сте Вие:)
За другото се разбрахме:)
X-citer написа:Аз пък бих жел;ал да си жив и здрав! Naprawi mi taziуслуга!!!!!
Честита 2006-таЧ!
Обещавам да съм жив и здрав и да не повтарям грешки от миналото:)
И много благодаря, че въпреки трудностите, които си изпитал да напишеш този пост си го направил

sparco написа:Аз искам бъбреци от Е-21 да си ги окача в стаята.Ати бъди си наистина същия както каза madpetio.Радвам се че те познавам бъди щастлив.
Имаш ги (само са малко очукани тук там, но стават). Спарко, и аз се радвам много, че този форум ни събра като БМВ-маняци и още повече - като приятели. И ти не изневерявай на себе си, брат.
SuPeR_FLY написа:и аз искам от теб да си същия и да внасяш настроение във форума със прекрасните си история също така искам да мислиш много за здравето си и да не го пренебрегваш защото това е най-важното!!!
След такива постове бих ли могъл да престана да пиша:)
Благодаря много, ще послушам съвета ти, можеш да бъдеш сигурен:)
BMWgirl_Z8 написа:Макар,че с теб не се познаваме,аз искам да гледш само и само напред и да не се обръщаш назад.Да бъдеш винаги усмихнат и обграден от СИЛНА и ИСТИНСКА любов!!
Никога не е късно да се запознаем. В началото никой с никого не се познаваше тук, сега това е моето семейство. Обещавам, че погледа ми е само напред (е, може понякога и през страничния джам) и оставам миналото назад. Много благодаря за пожеланието, нека то важи с пълна сила и за теб.
PIONEER написа:Искам да се запознаем лично на някой събор и да ме повозиш,защото досега никога не съм се возил от фен,който да ме вкара в синьо-бялата мания наречена BMWАма да караш и да разказваш чу ли
![]()
![]()
![]()
![]()
Следващия събор как ти звучи?
Ще имаш и избор на колите, с които да те повозя;) Ще ти разкажа всичко, което ти е интересно, поне в тази част ме бива:)
X-citer написа:BMWgirl_Z8 написа:СИЛНА и ИСТИНСКА любов!!
Такова нещо не съществува
това не съм го чул

BadAngel написа:ати искам от теб да не спираш да пишеш такива велики разкази, просто умирам за още един от тях
С голямо удоволствие ще продължа да пиша, за един творящ човек няма по-сладко нещо от това, някой да му каже, че харесва творбата му. (ако не вярвате кажете на някого от форума, че харесвате току що направените рисунки по асфалта и го погледнете в очите)
Ати
- PIONEER
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D
- нино
- младши ентусиаст
-
- Кара: 89 BMW 320i
- Мечтае да кара: E 30 M3 EVO ///
- ati
-
нино написа:Ако някога се запознаем, искам много силно да ти стисна ръката!
![]()
![]()
![]()
![]()
Щом не е свързано с колената

Разбира се, че ще се радвам да се запознаем, но не мисля, че има за какво чак да ми стискаш ръката - тук всички сме равни и ни е събрала любовта към БМВ, няма йерархия, няма повече или по-малко ентусиаст, не мисли, че а ще се радвам по-малко да се запознаем и обменим опит, мнения и преживявания около любимата Бимма

До скоро виждане и запознаване:)
Ати
35 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3