Престрелка Мерцедес С срещу Е36
Модератор: Общи модератори
42 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- xenolith
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E46 (M43B19)
Престрелка Мерцедес С срещу Е36
Здравейте, колеги.
Слизам си аз от Цариградско към кръговото на 4-ти км в неделя следобед и както винаги - малка опашка от коли. Намалям си... намалям си... и гледам в огледалото един Мерцедес си насочил мерника към мен. Аха да спра и пръста му вече трепери по спусъка. Доближавам до предната кола, доближавам, ама тоз май си беше решил, че ще ме гърми. Спирам възможно най-близо до предната кола, ама куршума вече лети.
Дум-дум и цедката в мен, аз в предния. Отпред Форд. И като по чудо, на Фордчето му няма нищо
Моята с крива маска, чукната броня и счупени уши на мигачите. Отзад... леле майко! Мерцедеса без фарове, решетки, радиатори, вентилатори, процесори, всичко на сол. Ама баварията се оказа по-корава. Бронята поожуленка и само долу допълнението в градинката хвръкнало. Отварям багажника - резервната гума ми ръкомаха изпод мокета
, поглеждам отдолу - Ауспуха като употребено мъжко достойнство - клюмнал надолу и клатушкащ се.
КАТ - 1 час.
Актове, обяснения, глупости - още 1 час (минимум)
Айде, тоз отзад виновен - хубуу, застраховката ще даде някой лев за щетите - хубуу. Ама нервите кой ще ми ги плати?
Та така де, Форда с една малка чезгия на задната броня си замина. Аз се качих на старата бима (вече придобила вид на акула, демек леко й върнаха стила от преди 10-тина години отпред) и газ към Студентски
. Мецедеса... в отпуска.
Пиша ви, за да се оплача, от нехайството и... както каза мацката, която слезна от дясната страна на Мерцедеса "Къде се загледа и ти..."
И ако някой има доброто желание, може да ми сподели на ЛС къде в София да откарам красавицата, за да й върнат старият вид. 
Поздрави и безаварийно!
Мерси предварително на отзовалите се в помощ на бедните студенти.
Слизам си аз от Цариградско към кръговото на 4-ти км в неделя следобед и както винаги - малка опашка от коли. Намалям си... намалям си... и гледам в огледалото един Мерцедес си насочил мерника към мен. Аха да спра и пръста му вече трепери по спусъка. Доближавам до предната кола, доближавам, ама тоз май си беше решил, че ще ме гърми. Спирам възможно най-близо до предната кола, ама куршума вече лети.

Пиша ви, за да се оплача, от нехайството и... както каза мацката, която слезна от дясната страна на Мерцедеса "Къде се загледа и ти..."

Поздрави и безаварийно!
Мерси предварително на отзовалите се в помощ на бедните студенти.

- Stiks
- младши ентусиаст
-
- Кара: е30 М50Б25
- Мечтае да кара: икономично
Re: Престрелка Мерцедес С срещу Е36
колега не се учудвай ... задния често понася повече щети 

- speeder88
- младши ентусиаст
-
- Кара: кошара!
- Мечтае да кара: BMW M3 E46

Колега, нали се сещаш че ако всеки като тебе почне да пуска теми като го целне някой тук ще стане лудница.

SKISA написа: ти си ебати ///M-склададжията
прав е колегата - задния понася много повече щети независимо от колата
и аз мога да дам примери
и аз мога да дам примери

един съвет зимаи парите от застраховката и изобщо не се занимаваи да я правиш. с тия цени на е36 по добре друго вземи.
и аз имах същото приключение със мерджан само че нащо беше оргия 

- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
- Кара: 535d M-sport
- Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
- Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..
Мерцедеса S-класа ли е или нещо не ти се разбира заглавието.. Иначе забрави 3-чицата да носи повече на бой от меро.. 

https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
boksioraE39 написа:... Иначе забрави 3-чицата да носи повече на бой от меро..
при тоя тип удар (с ниска скорост в града) единственото което носи повече на бой от 3-ката е някой Хамър или БТР

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
ms написа:boksioraE39 написа:... Иначе забрави 3-чицата да носи повече на бой от меро..
при тоя тип удар (с ниска скорост в града) единственото което носи повече на бой от 3-ката е някой Хамър или БТРНовите коли са калпави просто, леко да ги удариш отпред и са тоталка заради няк'ви гадни деформационни зони- нещо което липсва в задната част на колите умишлено
Бе незнам,ама от личен опит мога да ти кажа че гранд чероки,5.9 с гриогард от пред + комбинация от заспиване на волана ,след среща с гоУф 3,задната гума в багажника беше станала на осмица,на черокито съвсем леко номера беше натиснат от гриогарда...
Не съм го карал аз,беше ми служебен,ама тоя ден карах друг човек и шефа беше зад волана,та заспал докато го карал...
не е много коректно да сравнявате удари между джип и лека кола
джиповете имат егати железата
джиповете имат егати железата
Мен ме удари "джип" отзад преди година както си бях спрял кротко на светофара в един дъжд. "Джипът" беше новичко Сузуки Витара 2009 г.
Ударът не беше особено лек и в първия момент си помислих "леле тоя ми отнесе половината кола".
Слизам, гледам си Е46-цата - бронята отзад леко изкривена, багажника леко надран, но си се отваря и затваря без проблеми, нямаше и счупени стопове. Поглеждам "джипа" - счупени фарове, изкъртен радиатор, всякакви течности изтекоха и си остана там, а аз си карах моята кола без никакви грижи още две седмици докато ми дойде реда в сервиза. Та от джип до джип има разлика. 

- t060
- ентусиаст
-
- Кара: Без книжка.
- Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
- Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.
ms написа:при тоя тип удар (с ниска скорост в града) единственото което носи повече на бой от 3-ката е някой Хамър или БТРНовите коли са калпави просто, леко да ги удариш отпред и са тоталка заради няк'ви гадни деформационни зони- нещо което липсва в задната част на колите умишлено
Да не дава бог да попаднеш на москвич 408 с отказали спирачки. Ще спреш да употребяваш здраво и 3-ка в едно изречение. Чисто новата е30-ка бог да я прости замина за скрап. В КАТ много ни се радваха. На единия ден регистрираме кола от Германия, на другия я бракуваме.

От тогава русото не е на мода.
- xenolith
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E46 (M43B19)
Е, аз така или иначе за да си взема всички пари ще трябва да я закарам някъде, за да се свалят броните, че искат да дооглеждат.
А и ако не я оправям какво да я правя горката? Да я продавам ли? Няма смисъл. Може да ме кара още мнооого. Това, че има някоя-друга огъната тенекийка, не мисля, че й е голям проблем. Тя иначе си е като нова - на 135 000 км. Вярно, екстри няма, ама си я знам, че има само масло за смяна и бензин за наливане.
И по този въпрос - някой на ЛС с препоръчан тенекеджия?
@speeder88, аз писах тук главно да се оплача, че ми омачкаха бебчето. Ако някой благоволи да ми препоръча някой на ЛС - ок. Ако не - в първият срещнат, кажи-речи и с това се приключва. (:
А и ако не я оправям какво да я правя горката? Да я продавам ли? Няма смисъл. Може да ме кара още мнооого. Това, че има някоя-друга огъната тенекийка, не мисля, че й е голям проблем. Тя иначе си е като нова - на 135 000 км. Вярно, екстри няма, ама си я знам, че има само масло за смяна и бензин за наливане.

И по този въпрос - някой на ЛС с препоръчан тенекеджия?

@speeder88, аз писах тук главно да се оплача, че ми омачкаха бебчето. Ако някой благоволи да ми препоръча някой на ЛС - ок. Ако не - в първият срещнат, кажи-речи и с това се приключва. (:
И*ааа, чета заглавието и си викам, ей сега 'ше четем екшън, почвам да чета, нЕкви мерници, нЕкви спусъци, ихааа... И накрая к'во... 'ма то за ПТП идело реч
Няколко пъти го прочетох, за да разбера дали правилно съм разбрал и заглавието, и темата

Няколко пъти го прочетох, за да разбера дали правилно съм разбрал и заглавието, и темата

- djkita
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe & E46 Coupe
Мен също преди време ме удари отзад Ауди 80 и щетите по него бяха като горе посочените на Мерцедеса.... като излезнах от колата и гледам Аудито цялото сплескано и си помислих че ми е вкарал багажника 1метър навътре, а то пукната броня и леко изкривена лайсната между бронята и капака за багажника....
Просто отзад колите са си по здрави, и аз да се бях врязал в такова Ауди 100% резултата щеше да е същия, само че в полза на Аудито

Просто отзад колите са си по здрави, и аз да се бях врязал в такова Ауди 100% резултата щеше да е същия, само че в полза на Аудито

42 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3