Koгато колата ви се повреди ...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Когато се строши нещо :

Писна ми от тая скана кола/марка махам я ....
6
12%
Смотания ми майстора пак нещо не е направил както трябва ...
3
6%
Знаех си че трябваше да ида на майстор да го погледне ...
11
22%
..с тия скапани пътища това си го очаквах .. БГ съкс ...
30
60%

Общо гласове : 50
Ценко изложбения
Аватар
Кара: дългия да си плати входа !!!

Koгато колата ви се повреди ...

Мнение от rtzankov » 08 Яну 2006, 12:47

.. кого обвинявате :?:
Изображение
Изображение
R.I.P Landikar

E30 Fanatic!
E30 Fanatic!
Аватар
Кара: Е36 328g
Мечтае да кара: Е30 Cabrio, Е30 с голям мотор, Е30 М3 SportEvo

Мнение от Дилян Пенчев » 08 Яну 2006, 12:50

Мойта много рядко се разваля... и като се развали вадя куфара с инструментите от багажника и я оправям :mhihi:
А иначе се е случвало и да чупя диференциал в най-неподходящият момент (то не че има подходящ де) и тогава викам: "Да му *** майката... НА ТИ СЕГА БЪРНАУТ"...
Или кога ми се прееба помпата пак мене си псувах: "на ти сега помпа втора ръка... требваше нова да си купя"
А па кога ми се прееба дебитомера го отнесе колата теглих и една майна щото най-мразя да ме оставя кога немам пари :mhihi:
Изображение
Какво се мъчиш да четеш тука, не пише нищо интересно вече :)))

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ///sasho » 08 Яну 2006, 13:09

казвам си: " няма нищо вечно " -така се успокоявам повече, вместо да се чуда кой да обвинявам ;)

Полковника
Аватар
Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло

Re: Koгато колата ви се повреди ...

Мнение от TheBoss » 08 Яну 2006, 13:30

rtzankov написа:.. кого обвинявате :?:

Себе си! :( Като се знам що за идиот съм, кого друг да обвиня? Хубавото в цялата ситуация , че все попадам на здрави коли: Москвич, Омега, БМВ. Лошото е, че ремонта после все ми излиза през носа. Ама не може да караш все с вратите напред и да не даваш кинти за гуми. Или все да си с ляво колело(ако не и с двете) на трамвая и после да псуваш фирма ГТ, че има дупки по релсите и през година сменяш я носачи, я амортесьори. Но съгласете се, че сърце мъжко не трае като чуе "мъркането на влюбен тигър" под капака. А като изреве като разгонена Карпатска мечка направо не се удържам. Това си е БОЛЕСТ! :mhihi: И нейното "лечение" излиза скъпо. ;)
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от valio7 » 08 Яну 2006, 13:30

Верно че е гадно да ти се бъгне колата,но това е само машина, парче метал бес разум одговорноста да е в ред и да не те осатавя е твоя.Обаче когато караш по пътища подобни на лунен пайзаш е трудно да си на ниво винаги има по голяма дупка.Крите по полека и бадете оптимисти след лошото винаги има дибро. :!:
М1 Егати Powera

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 08 Яну 2006, 13:31

То обикновено сами си трошим колите :roll:

Акулчо Костенурков Нинджов
Аватар

Мнение от ati » 08 Яну 2006, 13:41

Българските пътища, когато те са виновни и себе си, когато аз съм виновен. Е21-цата я потроших веднъж на Цар Борис трети, на кръстовището за автогара Овча Купел - тогава релсите на трамвая незнайно защо бяха така направени, че стърчаха доста над нивото на асфалта :arrow: спукан картер, маслена помпа сцепена и изкъртена, счупен привод за маслената помпа :evil: Тогава така силно псувах на глас общината, че Малкия, който минаваше с е30-ската си наблизо се обърна да види кой простак изразява така крайно нечовешки мнението си за държавата (с малко "д"), а един дядо от спирката дойде да ме успокоява.......
Пътите, в които съм минавал през отворена (с открадната капак) шахта не ги броя, но избезнях, когато една буреносна нощ исках да направя път на колите зад мен и с 60 минах в дясна лента, въпреки че знам, че не е добра идея и - дран, дран, всичко по таблото ми светна, помислих си, че пак е картер - слава богу не беше, "само" две джанти фира, ама толкова фира, че не можаха да държат въздух в гумата и се наложи да ги млатим със Спийдмастера с чук, докато приемат някаква, различна от ромб, форма и да я закарам на вулканизатор. Аз бях 19-тата кола и бях с малко щети, защото е30- ската бе с нормално окачване, повечето коли бяха с изпотрошени брони и подгънати прагове. Обадих се на приятел да попитам какво трябва да направя, за да осъдя общината за това и той ми каза - първо викаш куките да ти напишат акт за несъобразена с пътните условия скорост, на стойност 100 лева, след това паралелно се заемаш да го обжалваш него и в двуседмичен скро на базата пък на него да предявиш иск към общината за възстановяване на щетите и....си един от много с такива искове, трупащи се с години.
е как човек да не се научи да псува.... А това е само малка част от всичко, не искам да си развалям деня, припомняйки си колко пари съм дал за потрошени коли заради тия пътища...
ПС - Цанков, коя случка те накара да пуснеш тази тема, явно и ти си пострадал за пореден път
Ати
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил

Ценко изложбения
Аватар
Кара: дългия да си плати входа !!!

Мнение от rtzankov » 08 Яну 2006, 13:49

Ати, за мое щастие в момента нямам никъкви поражения, но ми беше интересно да видя дали само аз обвинявам себе си ... за повреди които не зависят от мен.

П.С. преди 3 дена беше дата която скоро няма да забравя :roll:
Изображение
Изображение
R.I.P Landikar

Летящия холандец
Аватар
Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.

Мнение от ///Явор » 08 Яну 2006, 13:51

мойте не се трошат :mhihi:
Изображение
С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от MaXimal » 08 Яну 2006, 13:54

Ако остана на пътя звъня на тия от БМВ и да идват да се оправят ;)
Последна промяна MaXimal на 08 Яну 2006, 15:32, променена общо 1 път

старши ентусиаст
Аватар
Кара: си Е65-цата.

Мнение от ///M Power » 08 Яну 2006, 13:59

мен колата до сега не ме е оставяла на пътя....е добре де веднъж ме остави...ама тогава се сърдех на бащата защото той ме изпрати ,въпреки че знаеше че може да ме остави на пътя (обаче тактично премълча)....за другите щети съм виновен или аз или лунния пейзаж :roll: :roll:
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti

т-т-т-тузар
Аватар

Мнение от GaD » 08 Яну 2006, 14:10

Себе си...! Ех, понякога и държавата, но повечето случаи аз съм си виновен.. :roll:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: буретата да пресъхват

Мнение от Alexi » 08 Яну 2006, 15:24

един единствен път съм оставал на пътя за 3 години и нещо ,и то сам си бях виновен .. присветваше ми лампата на алтернатора ама аз нехаех .. докато не ми падна акумулатора както си карам ,срам не срам баща ми идва да ми носи акумулатор да се прибера ,за щастие бях на 20 км само..инак колата ми е желязна ,гледам по пътищата все разни новички машини остават ,не знам проблеми с електрониката ли какво ..

младши ентусиаст
Аватар

Re: Koгато колата ви се повреди ...

Мнение от GS_VARNA » 08 Яну 2006, 17:41

rtzankov написа:.. кого обвинявате :?:

В 8 от 10 случая себе си, в останалите 2 се намира виновен- я сервиза, я пътното....
BMW & RAMMSTEIN RULES
Изображение
ИзображениеИзображениеИзображение

Новият ПИКАСО
Новият ПИКАСО
Аватар
Кара: The Dark Side of the Force
Мечтае да кара: S
Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio

Мнение от madpetio » 08 Яну 2006, 17:46

АЗ затъвам :mhihi: :mhihi: :mhihi: виновно е времето що вали толкова :?:
"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей

Следваща

Назад към Извън Темата