Помпа за гуми
Модератор: Общи модератори
40 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- mumford
-
320ci
-
- Детайли за колата: M52B20TU и 760Li
Помпа за гуми
Мисля да си купя помпа за гуми, да си имам в багажника. Някой взимал ли си е скоро и доволен ли е ?
- ///M_Martin
- Любимец на Кралицата
-
- Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
- Мечтае да кара: M3 CSL
Re: Помпа за гуми
mumford написа:Мисля да си купя помпа за гуми, да си имам в багажника. Някой взимал ли си е скоро и доволен ли е ?
имам компресор за рънфлат в багажника и съм много доволен,работи с ток от запалката
- mumford
-
320ci
-
можеш ли да ми кажеш марка/ модел
- ///M_Martin
- Любимец на Кралицата
-
- Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
- Мечтае да кара: M3 CSL
mumford написа:можеш ли да ми кажеш марка/ модел
AUDI/VW оригинална помпа за рънфлат гуми

- kemakozeE36
-
-
- Кара: Капак от Е32 на тавана на 34-ката
- Мечтае да кара: ЗиЛ-157; АН-12
- Детайли за колата: Бяла и стара
Вземи си помпа от някоя лада или москвич, смени гуменото бутало ако не с ново изрежи от гьон, сипи малко масълце и я слагаш в багажника и забравяш, че имаш помпа. Можеш и скобичките на маркучето да натегнеш или да смениш.Мани ги тия китайски измислици...
Можеш освен да си помпаш гумите с нея да пребиеш някой, да стържеш лед и да ринеш сняг, да изчукваш калници и други ламарини и да копаеш канавки. Безумно здрава е и е супер проста и евтина. С едно обслужване кара години и ако буталото е здраво 10 помпания са приблизително равни на една атмосфера
Можеш освен да си помпаш гумите с нея да пребиеш някой, да стържеш лед и да ринеш сняг, да изчукваш калници и други ламарини и да копаеш канавки. Безумно здрава е и е супер проста и евтина. С едно обслужване кара години и ако буталото е здраво 10 помпания са приблизително равни на една атмосфера

- shengi
- ентусиаст
-
- Кара: E46 320d 136
- Мечтае да кара: e30 m3
Аз имам една помпичка взех си я от един Мерцедес Спринтер 2010г.Та помпичката е заводcка и от 0.5 до 2.2 ги прави за около 1 мин.Няма общо с тия за до 60-70лв.Тая си има и туба с течност за спукани гуми.По принцип е за подсилени гуми "С" /Cargo/ И явно за това и се отразява добре нa нормална гума.
Има помпички за по 25-30lv - не стават за нищо има помпички за по 60-70lv ... стават, но ако не можеш да отделиш примерно за по скъпите средства по добре старите руски ръчните.
Има помпички за по 25-30lv - не стават за нищо има помпички за по 60-70lv ... стават, но ако не можеш да отделиш примерно за по скъпите средства по добре старите руски ръчните.

- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
- Кара: the real 5er
- Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe
kemakozeE36 написа:Можеш освен да си помпаш гумите с нея да пребиеш някой, да стържеш лед и да ринеш сняг, да изчукваш калници и други ламарини и да копаеш канавки. Безумно здрава е и е супер проста и евтина. С едно обслужване кара години и ако буталото е здраво 10 помпания са приблизително равни на една атмосфера
Така не се бях смял много отдавна

китайска ръчна не си купувай в никъв случай, скоро ми трябваше спешно помпа, и взех една китайска от карфур, разпадна се при първото помпане след покупката, не успях и работа да си свърша даже 

www.bmwпрофесори-bg.net
- mumford
-
320ci
-
Прегледах и по другите форуми и абсолютно навсякъде казват, че китайските и турските не струват и хвалят руските. Реших, че ще е руска 100%, само сега се колебая каква точно
- ALiGaToR
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: му се E39
- Мечтае да кара: Е39
Абе вие ще побъркате човека. До сега всеки вика да вземе ръчна, и последното мнение само да не е ръчна.
Според мен наистина ръчната(крачна) си е по-добре, ако може и да има манометър е перфектна. Защото ако трябва да е електрическа е хубаво да е от скъпите.
Но и от ръчните и крачните за да вършат работа не трябва да са от най-евтините.

Според мен наистина ръчната(крачна) си е по-добре, ако може и да има манометър е перфектна. Защото ако трябва да е електрическа е хубаво да е от скъпите.
Но и от ръчните и крачните за да вършат работа не трябва да са от най-евтините.
- kemakozeE36
-
-
- Кара: Капак от Е32 на тавана на 34-ката
- Мечтае да кара: ЗиЛ-157; АН-12
- Детайли за колата: Бяла и стара
kemakozeE36 написа:Те за тия класики говорех
Ебати класиката,като напомиш една гума и вечерта трябва комшията да ти върши работата.

В джипа имам това

ама цената няма да ви хареса.

- kokali praa vsiakvi
- младши ентусиаст
-
- Кара: е36 328i Мойта, e53 Семейната
- Мечтае да кара: 635i e24, 850i e31
- Детайли за колата: Истинската 328ца
kemakozeE36 написа:Те за тия класики говорех
Такава и аз бих купил , ако някой от Пловдив продава-да се обади !
Жените биват два вида : 1. Слабички 2. Убавки... И с броя на цилиндрите е подобно ...

- ///ivanE30
- ентусиаст
-
- Кара: e60 e30 turbo
GVT написа:kemakozeE36 написа:Те за тия класики говорех
Ебати класиката,като напомиш една гума и вечерта трябва комшията да ти върши работата.![]()
В джипа имам това
ама цената няма да ви хареса.
е ти ако една гума неможе да напомпаш с това , как си вършиш работата вечерта или викаш комшията да помага

bedrock city racing
40 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3