Nokia N9
Модератор: Общи модератори
47 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
Nokia N9
С наближаването на празниците все повече се замислям за нов телефон. Май се бях спрян на nokia n8, но сега се замислям за n9. Някой виждал ли го е този телефон? Интересуват ме мнения на хора които са го виждали на живо и са си играли с него, че в нета няма много коментари от реални потребители.
Последна промяна drago_pavlov на 11 Юни 2020, 21:15, променена общо 1 път
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
- Ronka
- русата мафия!
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
Re: Nokia N9
drago_pavlov написа:С наближаването на празниците все повече се замислям за нов телефон. Май се бях спрян на nokia n8, но сега се замислям за n9. Някой виждал ли го е този телефон? Интересуват ме мнения на хора който са го виждали на живо и са си играли с него, че в нета няма много коментари от реални потребители.
И аз допреди месец разпитвах всички за него, не бяха, нито в мтел, нито вносители разни,магазини... дано някой го е пипнал най-накрая

Много с нетърпение го чакам от началото на лятото

Много като тебе вече плакаха ...
- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
Изглежда много добре, но ми се иска да чуя мнения на реални потребители преди да се набутам
Едва ли ще е под 900-1000 лева все пак

I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
- Ronka
- русата мафия!
-
drago_pavlov написа:Изглежда много добре, но ми се иска да чуя мнения на реални потребители преди да се набутам![]()
Беше към 900$ лятото.
Сега не съм търсила.
Не харесвам телефони, но тоя ми е взел акъла и искам да го видя наживо дали си заслужава

- ggb
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Сбъдна мечтата си.....
- Детайли за колата: BMW E38 740 i black
drago_pavlov написа:Изглежда много добре, но ми се иска да чуя мнения на реални потребители преди да се набутам![]()
Ами веднага ти давам отговор понеже работя в магазин за GSM и човек трябва да е програмист за да може да подкара каквото и да е на новата платформа на Нокиа на твое място бих се замислил за Android устройство Nokia-та като визия е ок но пробвай да подкараш елементарно Flash например и пак ще си говорим.

Истинската мощност винаги ви спира дъха също като истинската красота.....

- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
Аз съм от хард лайнърите на нокиа 
Всякакви андроиди и гейфони не ме кефят... Андроид не съм сигурен дали съм виждал, но гейфона ми е отврат...

Всякакви андроиди и гейфони не ме кефят... Андроид не съм сигурен дали съм виждал, но гейфона ми е отврат...
- ggb
- ентусиаст
-
drago_pavlov написа:Аз съм от хард лайнърите на нокиа
Пробвай Samsung Galaxy S 2 и мисля че ще забравиш за Нокиа и всичко останало.

- seven-eight
- кандидат ентусиаст
-
И аз точно тва се чудех, дали да си взема N9 или iPhone 4S. Разгледах го доста, поиграх си с нокиа-та и ми хареса, ама не знам защо реших да взема ябълката, като вече имах iPhone 4. Сега честно казано съжалявам. Мен ако питаш взимай нокиа-та направо. На вид е много добър телефона, а за програмите си зависи от човека. Аз не съм от тия дето наблъскват телефоните със всевъзможни простотии. Иначе реших да погледна и галаксито да видя кво толко му се кефат - еми с погледа се обърнах на другата страна
Иначе ако MeeGo-то е проблем, мисля че LUMIA 800 ще е с Windows Phone 7.5. Тя изглежда по същия начин. Но определено аз бих си взел n9.

Иначе ако MeeGo-то е проблем, мисля че LUMIA 800 ще е с Windows Phone 7.5. Тя изглежда по същия начин. Но определено аз бих си взел n9.

- stasko5
- младши ентусиаст
-
- Кара: f80 M3 Competition Package
- Мечтае да кара: M6 GC
толкова пари за телефон, който е ужасен като потребителско усещане и програмно обезпечаване не ви разбирам. Верно приятна е нокиата на външен вид, но нито качеството й е на нивото, на което бяха едно време нокиите нито нищо. Сега се опитват да догонят бързите темпове, с които се развиват другите операционни системи, но уви. И все пак щом на някой му харесва да го взима. Аз и преди се чудех на много хора, които харесват симбиан телефоните, аз точно 2 седмици изкарах и полудях, колко е скапан.
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Аз имаХ айфон 3G обаче го продадох,искам да споделя че беше уникален като меню и тн,обаче сега съм се насочил към samsung galaxy s2,харесва ми големият екран и менюто,обаче търговците още държат големи цени,та мисля да изчакам,след месец се появява galaxy s3 ,който ще е около иляда лева...тогава с2 ще падне още доста...
- Jim Beam
- младши ентусиаст
-
- Кара: конджул
- ggb
- ентусиаст
-
Jim Beam написа:Вземи си нещо с андроид
И аз това му казах на колегата.

- Ronka
- русата мафия!
-
stasko5 написа:толкова пари за телефон, който е ужасен като потребителско усещане и програмно обезпечаване не ви разбирам. Верно приятна е нокиата на външен вид, но нито качеството й е на нивото, на което бяха едно време нокиите нито нищо. Сега се опитват да догонят бързите темпове, с които се развиват другите операционни системи, но уви. И все пак щом на някой му харесва да го взима. Аз и преди се чудех на много хора, които харесват симбиан телефоните, аз точно 2 седмици изкарах и полудях, колко е скапан.
Виждам,че си от София, къде видя Н9 да пипна и аз ужасното потребителско усещане?

- Jorjinio
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е36 coupe
аз съм с Н8 и съм доволен да ви кажа нз н9 как ще е.. и най-вероятно ще го продавам че андроида ми е мерак да пробвам :Д

- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
Не съм от хората дето половината им ден минава в ръчкане на телефона - игри, фейсбук, туитър, скайп, хороскопи, цикъл, калории, фитнес програми, бъркане в носа, изправяне на коса, удължаване на мигли, липосукции, маникюр, педикюр и всякакви такива глупости не ме привличат в един телефон, просто не ги ползвам.
Единственото за което ще го ползвам е говорене, снимане, GPS и евентуааално малко интернет, когато не мога да си извадя лаптопа.
Единственото за което ще го ползвам е говорене, снимане, GPS и евентуааално малко интернет, когато не мога да си извадя лаптопа.

47 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4