Приключения с мадами

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Приключения с мадами

Мнение от Kroki » 14 Дек 2011, 0:31

Така де, почти мъжки форум сме и всеки е имал интересни случки с мацки, нека разкажем и се посмеем..
Нека жените във форума пишат и те, че и те има кво да споделят.. :yes:

Нека започна аз. Разбрахме се с една приятелка да правим секс без обвързване. Возим се ние с колата, аз се права на ударен,.. стигнахме до частта със секса. Почваме да се целуваме..... после седна в мен... махаме горнища, едни готини гърдии напрао кеф... местим се отзад, сваляме дънки, така де почва любовната игра, усещам че сега е момента да сложа презерватива.. обръщам се да го взема, в момента в който се видяхме, тя ми го взе и го хвърли. Каза " СПРИ, НЕ МОГА, ОБИЧАМ ГО". Аз съм е така :shock: , тя заплака и всичко приключи :mhihi: . Разбрахме се да опитаме пак.. :twisted:
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Re: Приключения с мадами

Мнение от BadAngel » 14 Дек 2011, 0:38

еми... традицията повелява, когато си e първи път с някоя и съм притеснен

майка ми да се появи отнякъде... :ok:
No bling at the Ring

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от zazomazo » 14 Дек 2011, 0:39

крайно време е да спреш да живееш с родителите си :mrgreen:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 332mxi

Мнение от ogata » 14 Дек 2011, 0:41

Тая тема е баш на място

Прясна история от тая вечер.

Запознахме с една мадама във фейса и след няколко дена смешки решихме да излезем.
Уговорката беше за 17.00. Трябваше да я взема от тях. Отивам аз в 17, чакам 20 минути никой не се появява, никой не звъни. Решавам да се обадя аз. Тя ми дига и ми заявява, че не е готова и ако може да го отложим за 18.00. Нямах си идея кво да права 40 минути ама ок .. аре нали ся … мадамата е готина, случват се такива работи, па ние сме джентълмени.

18.00. Аз съм пред тях. 18.10 никой не слиза. Звъня.
-телефона на абоната…………
Имах вътрешно усещане, че ще се случи тва и реших да си ходя. Тъкмо спирам пред нас, въпросната звъни и доста нагло ме пита къде съм ? Отговарям, че съм я чакал, звънял съм, но телефона бил изключен и тъкмо се прибирам.

Батерията била паднала. Ок … 18.30 аз съм пред тях, а тя е просто прелестна. Едно уникално бижу. Така ми стана, че опря във волана. Къде ше ходим на кафе ? Еми в меден рудник. На 20 км от там където сме във момента. Що ? Еми щото там имало някво много яко кафе, което тя много харесвала.

19.00. Аз карам по възможно най-разбитата улица в Бургас за да можем да отидем във възможно най-долнопробното кафе. Спираме сядаме … за мене едно кафенце, че имам да уча тая вечер. За нея портокалов фреш и чокофредо с бита сметана.

Почваме да си говорим. Тя се смее, аз и се кефя на деколтето. Изведнъж телефона и почва да звъни в няква серия 6-7 пъти. Тя супер нетактично, вместо да отбележе, че не може да говори в момента (щото е на първа среща с непознат може би … :kuku: ) си лафи някви рандом работи. Тъкмо затвори последното обаждане и реши да подхване темата за коли . “Абе ти за кво караш БМВ ? Супер грозни коли са … и новите и старите … всички ”

ТИ КВО КАЗА ТОКУ ЩО, БЕ ?!?!?

Еми … всеки си има вкус. На мене си ми харесва. Реших, че просто е неуместно да разказвам за нещата, които чувства всеки фен и ентусиаст само като види емблемата.

Смених темата, поговорихме си още малко. Ше си одим. Нашата заяви, че е забравила да поиска пари от техните и ся няма пари за сметката. Не че изобщо съм си мислил, че аз няма да я плата цялата ма как да е.

Влизаме в колата, пускам радиото, почва дъбстеп, тя трескаво почва да го ръчка с цел да пусне чалга. Заявявам и, че ще слушаме сичко каквото си избере освен чалга. Каза ми, че съм сухар :mhihi:
Пак тактично смених темата, върне се симпатичният и образ докато не реши да си отвори прозоцера. Студ. … някъв уникален. Ама ок.. може да и е приятно. В тоя момент тя реши да отвори и да ми изчисти жабката, като най-нагло изхвърли всички фактури за гориво. Полудях, видях ги в огледалата къде хвръкнаха, спрях , намерих 2 от 3. Обясних и някой работи преди да тръгнем отново, тя се сви в седалката със скръстени ръце.

Изведнъж получи някъв факс и почна да ми сипва, че съм излязъл с нея тая вечер щото само съм искал да я чукам, а не да сме сериозни гаджета. Щото ако съм бил искал да сме сериозни гаджета, съм щял да и позволя да ми пипа нещата (Ами пипай бе, ма недей хвърля :conf: )

И накрая взе че реши да седне по турски с калните ботуши на седалката. Питах я кво прави да го ева и я помолих да си свали краката, тя отказа.. и заяви, че ми е сърдита . Помолих я пак , а тя истерично почна да крещи НЯМА , НЯМА, НЯМА .. НЕ , НЕ и НЕ !

Не издържах. Спрях на Екото на околовръсното, където правиме срещите. И я помолих да слезе от колата. Тя отказа, наложи се аз да я извадя. Извадих и чантата , връчих я, качих се и си тръгнах. И понеже нейния прозорец все още беше отворен чух “Олеее .. гледай кво ше стане като ми се обадиш следващият път……………. Изобщо няма да ти вдигна.”

В този момент отворих и моя прозорец и грациозният ми среден пръст се изправи гордо сочещ нощното небе ! :D
ИзображениеИзображение
http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com

ентусиаст
Аватар

Мнение от BadAngel » 14 Дек 2011, 0:41

zazomazo написа:крайно време е да спреш да живееш с родителите си :mrgreen:

знаеш ли кое е странното.. че не живея с тях

но за съжаление живея близо до техния апартамент и майка ми, която не работи,

постоянно си намира работа у нас.. я пердета ще качва, я нещо за ядене носи..

почти всеки ден идва :ok:
No bling at the Ring

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 745d, 530d, 335d
Мечтае да кара: Су-35
Детайли за колата: - Е36 320i (SOLD)
- E46 330i BlackSapphire (stage 2) (SOLD)
- E46 330ci (SOLD)
- E46 330cd 400+ hp (SOLD)
- E65 745d 400+ hp
- E60 530d 300+ hp
- E92 335d (Stage 3)

Мнение от MCPO » 14 Дек 2011, 0:47

ogata .... Ти просто ме уби колега.Що за индивид е било това ? :mhihi: :mhihi: :mhihi:
"Силата не идва от физическия капацитет. Тя идва от неукротимата воля." - Ганди
BWM Team Dobrich Just Cavalli 

Дон Кроки
Аватар

Мнение от Kroki » 14 Дек 2011, 0:53

С едно старо гадже тъкмо да правим секс, тя беше девствена и все няма място и един ден бяхме с баща ми в Метро и на касата си купин една кутия дюрекс.. прибираме се и гаджето ме чака пред нас, викам кво става, аре горе в стаяята. Така де, с баща ми обядваме, тя си ръчка нещо в компа, после баща ми легна да си поспи следобеда, а ние нещо се заиграхме в стаята.. Аз и викам, да се спре, баща ми отатъка ще разбере, тя ми вика, няма вкарвай го :shock: :mhihi: . Така де, правихме квото трябва и ставаме и едно червено петно на бялата и рокля, айде да я перем с Вениш в тоалетната... Водата не е като да не шуми и знам как се чува, ама баща ми трае и се прави че спи.. ГОЛЯМ срам брах после на вечеря :mhihi:
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 14 Дек 2011, 0:56

Kroki написа:С едно старо гадже тъкмо да правим секс, тя беше девствена и все няма място и един ден бяхме с баща ми в Метро и на касата си купин една кутия дюрекс.. прибираме се и гаджето ме чака пред нас, викам кво става, аре горе в стаяята. Така де, с баща ми обядваме, тя си ръчка нещо в компа, после баща ми легна да си поспи следобеда, а ние нещо се заиграхме в стаята.. Аз и викам, да се спре, баща ми отатъка ще разбере, тя ми вика, няма вкарвай го :shock: :mhihi: . Така де, правихме квото трябва и ставаме и едно червено петно на бялата и рокля, айде да я перем с Вениш в тоалетната... Водата не е като да не шуми и знам как се чува, ама баща ми трае и се прави че спи.. ГОЛЯМ срам брах после на вечеря :mhihi:

мога съвсем отговорно да ти заявя че в момента в които баща ти ви е видял двамата у вас- му е било ясно... после тя и да е викала като заклано прасе - баща ти геройски е щял да спи :ok:
алекс
трабант 601с
разни други возила

Дон Кроки
Аватар

Мнение от Kroki » 14 Дек 2011, 0:57

Ама това ми е пределно ясно, хвала на татко :bowdown:

ентусиаст
Аватар

Мнение от BadAngel » 14 Дек 2011, 0:57

alx написа:мога съвсем отговорно да ти заявя че в момента в които баща ти ви е видял двамата у вас- му е било ясно... после тя и да е викала като заклано прасе - баща ти геройски е щял да спи :ok:

:mhihi: :mhihi: :mhihi:
No bling at the Ring

Scrapyard user
Аватар
Кара: Peugeot 3008 + Yamaha Tracer 9GT

Мнение от Spit-Fire » 14 Дек 2011, 1:02

Пера си аз една в къщи и по едно време вика - извади го да пръдна. Пък аз без да разбера съм я шпонтил отзаде. :mhihi: :mhihi:

Колеги извинявам се ама все пак БМВ форум сме, не зариба.ком. Нищо лично ама какви са тея детски глупости тип подвизи кой коя таковал... Приключения с мадами - ок. Примерно бяхме с една мадама на планината, тя стъпа в едно говно, после ме ритна по гъза и двамата имахме говна по себе си.
Ама тва кой коя .... поне кръстете темата "Сексуални подвизи и приключения"

:OT: :OT: :OT: :dunno: :dunno: :dunno: :dunno:
The person who risks nothing, does nothing, has nothing, is nothing, and becomes nothing. He may avoid suffering and sorrow, but he simply cannot learn, feel, change, grow or love. Chained by his certitude, he is a slave; he has forfeited his freedom. Only the person who risks is truly free.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 332mxi

Мнение от ogata » 14 Дек 2011, 1:05

Spit-Fire написа:...

Че моята история си е жива мъка бе :|
ИзображениеИзображение
http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com

Scrapyard user
Аватар
Кара: Peugeot 3008 + Yamaha Tracer 9GT

Мнение от Spit-Fire » 14 Дек 2011, 1:10

Хубаво ама аз не говоря за теб а за подвизите на форумните "таковачи" . Аре малко порастнете.
The person who risks nothing, does nothing, has nothing, is nothing, and becomes nothing. He may avoid suffering and sorrow, but he simply cannot learn, feel, change, grow or love. Chained by his certitude, he is a slave; he has forfeited his freedom. Only the person who risks is truly free.

Аватар

Мнение от Хаос » 14 Дек 2011, 1:55

teenproblem
ама не исках да съм първия, който им го казва
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 14 Дек 2011, 2:27

Аз се чудя след като само нинджи в тоя форум , как няма тема да се похвали кой кого е заритал геройски :mhihi:

Следваща

Назад към Извън Темата