Що пък я заключихте?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Фюрера
Аватар

Що пък я заключихте?

Мнение от sieg » 24 Яну 2006, 2:27

:ahah: Тука явно е здрав купон... Как само ме нахраниха, че съм се представил, а още повече за това със женската половина! Е, не се и сещаше, че така като го кажа и подсказвам какви са ми интересите, а пък и ако тука вярно има жени - още по-добре...
Иначе мерси на всички, които ме поздравиха като новодошъл... Ще трябва да махаме Голфа, то е ясно...
Правилата съм ги чел, пък ако нещо гафя, ще помагате. :help:

А за Цеко Сифоня: Навънка е студено, Москвича не пали и всички локви са замръзнали.... :ahah:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530dA touring,Е30 320i
Мечтае да кара: E30 кабрио с V8

Мнение от liort » 24 Яну 2006, 2:34

Не се палши , тука е малко като гилдия , мене колко са ме хранили за разни теми . Ама има много полезна информация и са веселяци.
Добре дошъл , и весело изкарване .
-Тате, татеее, от къде идват облаците?
-От гумите на БМВ-тата, моето момче!

Фюрера
Аватар

Мнение от sieg » 24 Яну 2006, 2:37

То това му е хубавото - че е като гилдия...
А иначе, на мен ми е просто забавно! Едва ли някои е влагал злоба в думите си или нещо такова...

Е30 IS Crasher
Аватар
Кара: Е30 М42Б18, E61 M54B25

Re: Що пък я заключихте?

Мнение от ge_a » 24 Яну 2006, 2:38

sieg написа::ahah: Тука явно е здрав купон... Как само ме нахраниха, че съм се представил, а още повече за това със женската половина! Е, не се и сещаше, че така като го кажа и подсказвам какви са ми интересите, а пък и ако тука вярно има жени - още по-добре...
Иначе мерси на всички, които ме поздравиха като новодошъл... Ще трябва да махаме Голфа, то е ясно...
Правилата съм ги чел, пък ако нещо гафя, ще помагате. :help:

А за Цеко Сифоня: Навънка е студено, Москвича не пали и всички локви са замръзнали.... :ahah:

Кат си чел правилата кво пукаш тема след тема тва да не ти е тунинг.бг, не можали да продалжиш в сащата та трябваше и нова да пускаш :evil: :evil: :evil:

П.С. Добре дошъл и от мен ма се саобразявай малко, и приятни мигове тук а те ще са много вярвай ми :lol: !
Най-обичам да вадим теловете на гумите !!!
Изображение

Фюрера
Аватар

Мнение от sieg » 24 Яну 2006, 2:40

Я пусни това, което си написал в старата и ще си посипя главата с пепел... Аз за какво съм сложил това заглавие???

Е30 IS Crasher
Аватар

Мнение от ge_a » 24 Яну 2006, 2:53

Преди малко заглавието не беше такова!!!

Откоето можеш да си извадиш извод защо е била заключена прдната тема!!!

Sorry, тук попринцип не посрещаме така ма явно си си го заслужил, не се обиждай просто тук не е селски форум и се даржи на марката и името, както ще повторя аз сам го чел тоз форум вече май 8 месеца от един сам регистриран и не си позволявам такива работи и то знаеш ли защо, защото парво четох а и сам вЪрл фен на БМВ и имам вече собствено, вярно има хора които могат да си позволят това което правиш ти, ама те са хора с имена, или иначе казано засвидетелствали увайение от всички които пишат тук, не ме разбирай погрешно не казвам, 4е не си добре дошъл, но парво направи име преди да си позволяваш такива своеволия!!!

П.С. И пак да кажа не се обиждай просто тук е сериозен форум, ако не сам аз ще е някои друг, и пак Добре дошъл фърляй голфа и стани един от нас щот мога и да ти дада една статия за голфаджий, и тигава ще си един от нас :mhihi: :mhihi: :mhihi:

П.С.2 Моля администраторите да изтрият това защото не изкам да се представям като много лош, ама винаги сам бил за справедливоста!!!
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530dA touring,Е30 320i
Мечтае да кара: E30 кабрио с V8

Мнение от liort » 24 Яну 2006, 2:54

sieg ако помислиш малко ще вникнеш и в смисъал на дуната гилдия . Което горе долу означава , хора обединени от общи интереси , които са задружни и си помагат по всякакви начини .
-Тате, татеее, от къде идват облаците?
-От гумите на БМВ-тата, моето момче!

Е30 IS Crasher
Аватар

Мнение от ge_a » 24 Яну 2006, 2:57

liort написа:sieg ако помислиш малко ще вникнеш и в смисъал на дуната гилдия . Което горе долу означава , хора обединени от общи интереси , които са задружни и си помагат по всякакви начини .

Добре казано, надявям се да вникнеш в идеята и да не ми се сърдиш и пак казвам Добре дошъл в редиците на БМВ !!!
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от denko » 24 Яну 2006, 3:27

пиши бе кво ти пука .. давай ти си сеедно си си у вас в тунинг.бг никви дертове нема а се форсираш много за 1 месец искам да направиш 1000 мнение минимум
а иначе съм чувал че повече от бан не давали администраторите за награта :mhihi:
"Класиката" за един е Скрап за Друг !!!
Изображение

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 24 Яну 2006, 3:34

абе като ве гледам се сте младоци тука ... ако така продължавате ще си докараите некои удар ... я дайте малко по фън и няма за кфо да се косите да не мислите че тука ще ви е само розово винаги ще има някои (като мен) които от време на време да ви храни :mhihi: .. в живота има и такива моменти прескачаите и само напред ;)

Е30 IS Crasher
Аватар

Мнение от ge_a » 24 Яну 2006, 3:37

denko написа:пиши бе кво ти пука .. давай ти си сеедно си си у вас в тунинг.бг никви дертове нема а се форсираш много за 1 месец искам да направиш 1000 мнение минимум
а иначе съм чувал че повече от бан не давали администраторите за награта :mhihi:

Пич,явно всички сме на едно мнение !!! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Последна промяна ge_a на 24 Яну 2006, 3:44, променена общо 1 път
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от denko » 24 Яну 2006, 3:38

Методи "Батенце" я си помисли кой имаше удар по едното му време
пусти мързел марзи ме да пиша иначе отдавна щях да съм минал десете иляди мнения :mhihi:
Изображение

Фюрера
Аватар

Мнение от sieg » 24 Яну 2006, 3:57

На мен просто ми става страноо? Кое точно заглавие не е било същото преди време??? Аз написах тема да се представя, както прави всеки културен човек, като отиде на ново място. След това не аз, а хора от клуба(не ги познавам и не помня в момента кои точно) нафлудиха темата ми и модератора я е заключил без аз да съм писал каквото и да е. И понеже някои хора ме бяха поздравили, реших да им благодаря и да им отговоря в нова тема, понеже старата вече беше заключена. И после някои ме пита, абе ти що правиш нова тема, за кой се мислиш и т.н. Е, малко се озадачавам от тези неща. Чета теми тук от поне 1 месец, преди са се регна и не ми се иска няколко човека тук да ми променят мнението за форума. Може би и тези с "име" трябва да се изкажат?

ентусиаст
Аватар

Мнение от denko » 24 Яну 2006, 4:03

късно е апък на теб ти се спи :winky:
Изображение

Е30 IS Crasher
Аватар

Мнение от ge_a » 24 Яну 2006, 4:23

sieg написа:На мен просто ми става страноо? Кое точно заглавие не е било същото преди време??? Аз написах тема да се представя, както прави всеки културен човек, като отиде на ново място. След това не аз, а хора от клуба(не ги познавам и не помня в момента кои точно) нафлудиха темата ми и модератора я е заключил без аз да съм писал каквото и да е. И понеже някои хора ме бяха поздравили, реших да им благодаря и да им отговоря в нова тема, понеже старата вече беше заключена. И после някои ме пита, абе ти що правиш нова тема, за кой се мислиш и т.н. Е, малко се озадачавам от тези неща. Чета теми тук от поне 1 месец, преди са се регна и не ми се иска няколко човека тук да ми променят мнението за форума. Може би и тези с "име" трябва да се изкажат?

Извинявай, ма просто не почна както трябва и за тва ти беше заключена темата, а и ти се нахварлихме!!! Надявамсе да не го вземеш сериозно под внимание(в смисал да се обидиш), а просто да си един от нас, ако изкаш де, предполагам че тва ще баде изтрито и няма да седи като назидание!!!
Изображение

Следваща

Назад към Извън Темата