Съвет за бюджетен телефон :)
Модератор: Общи модератори
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- audi_bulgarian
-
-
- Кара: AUDI TT 1.8T + Smart ForTwo 0.7
Съвет за бюджетен телефон :)
След като племенникът ми опропасти 2 апарата за 6 месеца е време за поредния...
Дайте съвет за бюджетен избор до към 200 лв., като единственото изискване е да има що годе прилична камера
За сега съм се спрял на : Samsung S5230 Star

За сега съм се спрял на : Samsung S5230 Star

- Eмилио Димитров
- младши ентусиаст
-
Re: Съвет за бюджетен телефон :)
като не може да пази една ударна нокия с фенерче и да я троши колко му душа иска, даже за двеста лева 15 ще му вземеш през два дена да ги сменя

- jordanov
- кандидат ентусиаст
-
колега, не се спирай на това, което си се спрял. Този телефон е много зле, а и е доста стар модел. Избирай нещо друго.
за тия пари няма как да намериш телефон с читава камера ... до толкова пари бих ти препоръчал http://www.gsmarena.com/nokia_x2-3304.php - с 5мпх камера е но няма автофокус, то и тоя самсунг няма, ама при него камерата е 3,2. Нокията е и с метален корпус уж.
audi_bulgarian написа: ... като единственото изискване е да има що годе прилична камера...
за тия пари няма как да намериш телефон с читава камера ... до толкова пари бих ти препоръчал http://www.gsmarena.com/nokia_x2-3304.php - с 5мпх камера е но няма автофокус, то и тоя самсунг няма, ама при него камерата е 3,2. Нокията е и с метален корпус уж.
- Convertible
- ентусиаст
-
- Кара: head turner и екзотики
- Детайли за колата: .... `90 E30`08 E61 `08 Z4
ex `00 E39
6700 слайд - 5мп(карл цайз) със светкавица и автофокус - на повечето места, ако го имат е 239 лева с 2гб карта

"Всеки истински BMW ентусиаст рано или късно си купува Е30"
и печели награди с него
- audi_bulgarian
-
-
Convertible написа:6700 слайд - 5мп(карл цайз) със светкавица и автофокус - на повечето места, ако го имат е 239 лева с 2гб карта
За 290 лв. има VIVAZ - 8 MP, 3264x2448 pixels, autofocus, LED flash ; 720p@24fps, continuous autofocus, video light

Аз търся нещо до към 200 лв. МАКС, но явно няма нищо с прилична камера в този диапазон

@jordanov - X2 e с потресаващо лоша камера

- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
Този самсунг е много зле.
Защо не потърсиш Сони Ериксон К800i ? Аз съм с такъв от около 4 години и няма проблеми. Вярно, че след толкова хвърляне е дал някой друг дефект, но не е болка за умиране. Примерно, не мога да си качвам песни, прави ми ремикс или камерата чат-пат не се отваря, но снима. А и искам да кажа, че камерата не е зле.
А всъщност на колко е момчето ?
Защо не потърсиш Сони Ериксон К800i ? Аз съм с такъв от около 4 години и няма проблеми. Вярно, че след толкова хвърляне е дал някой друг дефект, но не е болка за умиране. Примерно, не мога да си качвам песни, прави ми ремикс или камерата чат-пат не се отваря, но снима. А и искам да кажа, че камерата не е зле.
А всъщност на колко е момчето ?
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

- jordanov
- кандидат ентусиаст
-
рандиту, ти си много тегав тип ... може ли да препоръчаш телефон, който е модел 2006 година ... това вече и за кола е много 6 години, кво говорим за телефон дето се зима, ползва се една година и се хвърля. Не знам да има антикварни магазини за телефони ...
- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
jordanov написа:рандиту, ти си много тегав тип ... може ли да препоръчаш телефон, който е модел 2006 година ... това вече и за кола е много 6 години, кво говорим за телефон дето се зима, ползва се една година и се хвърля. Не знам да има антикварни магазини за телефони ...
Аз не виждам да има написано до колко години да е ? + това винаги може да се намери такъв телефон..
П.П. Тегав съм, да. Спамя на всекъде, де може

.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

- audi_bulgarian
-
-
randity написа:...А всъщност на колко е момчето ?
На 15-год. e

- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
ще го почупи. на 15 годишен не му тря такъв!
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- c7aH4eB
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: квоту има
- Мечтае да кара: По пътища и с евтина нафта
Преди време имах Sony Ericsson K550i идеални снимки правеше въпреки 2 то мегапиксела, които имаше 

- b0bituy
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F30 318d
- Мечтае да кара: ......... 750li
Все още мисля, че му е рано за телефон с тъч. Много са нежни и при няколко по-сериозни падания може да се прецакат. Нокиа х2 която предложи колегата по горе е много хубава. На баща ми му дадоха такава за служебен телефон и е супер. Полза го от както излезе и е много доволен. Другия вариянт е да намериш някоя нокия 5800 втора ръка. Дори и да счупи дисплея в ибей може да се намери нов за 10-15 долара.
Аз от 2 години използвам такъв и въпреки сериозните изтървания все още си работи и не дава дефекти. Единствено говорителчето му се прецака, но мисля, че на тези модели това им е слабото място.

Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!
"Автомобилът ти е истински бърз едва тогава, когато сутрин заставайки пред него се боиш да го отключиш."
Walter Röhrl

"Автомобилът ти е истински бърз едва тогава, когато сутрин заставайки пред него се боиш да го отключиш."
Walter Röhrl

jordanov написа:може ли да препоръчаш телефон, който е модел 2006 година

- nedkoo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 730d G11 2018
zzuzi написа:jordanov написа:може ли да препоръчаш телефон, който е модел 2006 година
Телефон от 2006...ужас,срам позор.С толкос дърт телефон може ли да се води нормален живот?Не мога да си представя какъв човек трябва да си за да нямаш телефон от 2030та с 18мп камера и двуядрен процесор.
Ходи в магазина и виш ще го имали нов някъде ако говориш за второ употреба може но нов от 2003-2007 модел няма нови

17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2