Изгубени документи!!!
Модератор: Общи модератори
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Krasimir19
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 320 136hp И BMW 530XiA 258hp
Изгубени документи!!!
Здравейте, отново да се допитам до форума. Загубих си документите, всички само паспорта си е в мен все още...., лошото е че съм ги загубил в чужбина звънях в посолството но единственото нещо което ми казват е да се прибера в България и да си изкарам нови, те не можели да направят нищо по въпроса...
Та въпроса ми е имало ли е такива случаи с колеги и как са процедирали те? Че не ми се пътува 3000 километра само заради едните документи. Изгубените документи са - Лична карта и шофьорска книжка! Имах и други документи но с тях се оправих тъй като си бяха оттук си. Шофьорската книжка ми трябва и затова се допитвам да знам какво да правя! Благодаря предварително.

- vin_diesel
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Турбо малолитражки
- Мечтае да кара: AC COBRA
Re: Изгубени документи!!!
щом имаш паспорт от посолството могат да ти издадът карта и книжка за около 3 месеца без да се прибираш в България
Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса. http://www.youtube.com/watch?v=V8mCgjbBPMk
- Krasimir19
- кандидат ентусиаст
-
vin_diesel написа:щом имаш паспорт от посолството могат да ти издадът карта и книжка за около 3 месеца без да се прибираш в България
Е питах ги, заявиха ми “Ние нищо не можем да направим по въпроса, трябва да се приберете в България и оттам да си извадите нови....“

- vin_diesel
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Турбо малолитражки
- Мечтае да кара: AC COBRA
Ами иначе каква им е работата да лежът и пърдът аз съм ходил в посолство заради изтекъл срок на карта и книжка и са ми вадили нови дори по пощтата са ми ги пращтали за да не хода 2ри път там,а пък на познат му откраднаха документите и той също ходи и му извадиха нови незнам ти къде се намираш но посолството ни в Мадрид извършва тази дейност.
Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса. http://www.youtube.com/watch?v=V8mCgjbBPMk
- Krasimir19
- кандидат ентусиаст
-
Аз съм в Норвегия, Осло. В Понеделник им звъня отново, ако отново ми откажат всякакви варианти просто не ми остава нищи друго освен да се прибера, или да си щъкам цяла година без книжка и когато дойде време да се прибирам ще си извадя друга.
- fedoracore
- старши ентусиаст
-
- magareto_yori
- ентусиаст
-
- Кара: е21
Краси ,в Осло са пълна скръб.Не ме питай от де знам
Там вече не могат да изкарват документи,само удостоверения,пълномощни и тям подобни.Щом имаш паспорт,ЛК не ти трябва.За книжката виж дали не може от statens vegvesen да искат потвърждение от БГ ,че имаш книжка и да ти издадат тука направо норвежка.Аз мойта си я смених преди месец.отнема 15 мин (след като имат разрешение от БГ)и книжката е доживотна 
Не е добра идея да караш без книжка в Норге
Глобите не са приятни 

Не е добра идея да караш без книжка в Норге

- Krasimir19
- кандидат ентусиаст
-
magareto_yori написа:Краси ,в Осло са пълна скръб.Не ме питай от де знамТам вече не могат да изкарват документи,само удостоверения,пълномощни и тям подобни.Щом имаш паспорт,ЛК не ти трябва.За книжката виж дали не може от statens vegvesen да искат потвърждение от БГ ,че имаш книжка и да ти издадат тука направо норвежка.Аз мойта си я смених преди месец.отнема 15 мин (след като имат разрешение от БГ)и книжката е доживотна
Не е добра идея да караш без книжка в НоргеГлобите не са приятни
Дам, допреди малко и аз разглеждах за норвежка книжка в statens vegvesen и май оттук ще си взема нова книжка. Какви документи ти искаха други? Българската книжка давал ли си я? Ако искаш може и на Л.С.
От посолството си правят гаргара с теб! Щом имаш паспорт, могат да ти дадът нова книжка. Сигурен съм, понеже преди и аз имах подобен проблем. Много са бавни обачи и около 3 месеца не ти мърдат да чакаш. Дай им зор, със сигурност могат. То точно това им е работата.

- Krasimir19
- кандидат ентусиаст
-
Така... ново двайсе, за да взема оттук книжка искат документ, който да доказва че наистина имам шофьорска книжка. Та откъде да се сдобия с такъв документ? Че доколкото си помня когато подавах документите за книжка от кат ми взеха всички листове, не съм сигурен все пак ще помоля родителите ми да проверят дали нямам нещо затътрено някъде в къщи. Мога ли само синия талон да им занеса? Все пак на него пише номера на книжката....
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
- Krasimir19
- кандидат ентусиаст
-
cod-cdbp написа:А в полицията защо не попиташ дали не са намерени ?
Не са намерени колега, все още....
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
Krasimir19 написа:cod-cdbp написа:А в полицията защо не попиташ дали не са намерени ?
Не са намерени колега, все още....
Еми ако не е много на зор работата изчакай някоя и друга седмица, току виж има и добри хора.
ПС Само да не се окаже че добрите хора са ги пратили в България

- дид0
- кандидат ентусиаст
-
Справка за нарушения от КАТ в БГ преведена на съответния език ще ти сварши работа. В справката е описано кога какви категории си придобил и т.н.
П.п Може да бъде извадена от 3-то лице!!!

- Krasimir19
- кандидат ентусиаст
-
дид0 написа:Справка за нарушения от КАТ в БГ преведена на съответния език ще ти сварши работа. В справката е описано кога какви категории си придобил и т.н.
Благодаря колега, а някой знае ли дали мога да направя справката в интернет? Ако мога, направо да си направя една справка в интернета и да си я принтирам. После ще я дам за превод и легализация.
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2