Проблем с кат

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: bmw F 11 530 D
Мечтае да кара: BMW М6 Купе Кабрио

Проблем с кат

Мнение от badjo E60 » 09 Яну 2012, 20:20

Колеги имам проблем :arrow: На кратко какво се случи;Преди празниците на едно кръстовище преди светофара една патрулка се опита да ме засече за да спре като първа кола на светофара в лентата в която карах аз.Е да ама на мен ми е писнало от комплексари под шапки и дадох газ и не ги пуснах,така те останаха на зад.Почнаха да се заяждат и да си пускат сирената :bang: След пет светофара ме изпревариха и ме спряха да ми пишат акт че съм бил направил ляв завой от средна лента преди три светофара .Не им подписах акта и се изпокарахме .Пуснах възражение в кат Пловдив но вчера ми дойде писмо в което пише че акта е проверен и редовно съставен.Как е проверен не пише :idea: Твърдо съм решен да ги съдя та ми трябва насока от къде да я почна тая работа.Тия боклуци са ми омръзнали ,трябва да видят че не всичко им е позволено. :evil:
Ей го полицайчето

Днес ще ходя при шефа на кат,ще видим какво ще стане.
За уточнение ;
1.Пътя преди светофара беше три ленти\от моста над Марица по Руски-на кръстовището за Санкт Петербург хотела\.
2.Полицаите бяха в дясната лента а аз в средната \да не говорим че преди светофара маркировката е непрекъсната и нямат право да я преминават\.
3.Не съм направил въпросния ляв завой от средна лента.А акта ми го написаха като ме спряха чак на Карловско шосе на обръщалото на Мототехника.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Последна промяна badjo E60 на 10 Яну 2012, 12:40, променена общо 1 път
ИМА ЛИ ЖЕЛАНИЕ ИМА И НАЧИН
http://aronmen.hit.bg/
http://www.vbox7.com/play:2e3dc271

Изображение

Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Re: Проблем с кат

Мнение от bum_bum » 09 Яну 2012, 20:23

В 7 дневен срок мисля, че беше имаш право да внесеш възражение в съда.

На мен във всички случаи- (3-4) в които съм писал възражение до началника на КАТ са ми ги уважавали и акта е отпадал тъй че виж някой да ти помогне в съставянето на възражението ако не се справяш сам.
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: 03'Е53 М62TUB44
Мечтае да кара: Е34 540/6 touring
Детайли за колата: Петица с много седмици

Мнение от dan-dam » 09 Яну 2012, 20:35

На кръстовището, за което твърдят, че си направил нарушението няма ли камери?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: bmw F 11 530 D
Мечтае да кара: BMW М6 Купе Кабрио

Мнение от badjo E60 » 09 Яну 2012, 20:55

daddy_ написа:На кръстовището, за което твърдят, че си направил нарушението няма ли камери?

Няма
ИМА ЛИ ЖЕЛАНИЕ ИМА И НАЧИН
http://aronmen.hit.bg/
http://www.vbox7.com/play:2e3dc271

Изображение

Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Е38-ца

Мнение от golov_bg » 10 Яну 2012, 0:57

95% от актовете не издържат в съда поради простата причина,че не са написани както следва,аз не съм чул човек който да ги е обжалвал в съда и да не е спечелил делото поради тази причини че са съставени некадърно(тези за скорост ги изключвам)
Dirty Hands are a Sign of Clean Money

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Club BMW » 10 Яну 2012, 1:02

В такива случаи най-важно е да имаш свидетел пред съда.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: е36 coupe

Мнение от Jorjinio » 10 Яну 2012, 1:13

Зимай 1 адвокат и отивай да обжалваш и после кат спечелиш се консултирай с него как аджаба можеш да им го нашиеш 2 ката.По принцип те са 2ма в кола и единия е свидетел че си бил в нарушение(те винаги така си действат) за това може да се заядат но при липса на снимки и етц и тва че те спират след 3 светофара... малко седи като ... чудехме се за кво да му пишем.. та тряа да спечелиш!Успех!
;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 10 Яну 2012, 2:41

golov_bg написа:аз не съм чул човек който да ги е обжалвал в съда и да не е спечелил делото

Е то всеки голям го вади, ама причината да не си чул е, че малко хора се хвалят тук и там като им потвърдят НП в съда. Аз така и не разбрах най- важното, този ляв завой от средна лента за който е съставен акта направен ли е от колегата, или не е ? Ако е направен действително, не виждам за какво ще се жалва, щом е извършил нарушение и му е съставен акт за него. :dunno:
badjo E60 написа:една патрулка се опита да ме засече за да спре като първа кола на светофара в лентата в която карах аз.Е да ама на мен ми е писнало от комплексари под шапки и дадох газ и не ги пуснах,така те останаха на зад.

Защо ли си мисля, че по закон нямаш право да увеличаваш скоростта, докато те изпреварват :dunno:
Никой не мое ма връне на селу!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 10 Яну 2012, 2:51

saleen написа:
badjo E60 написа:една патрулка се опита да ме засече за да спре като първа кола на светофара в лентата в която карах аз.Е да ама на мен ми е писнало от комплексари под шапки и дадох газ и не ги пуснах,така те останаха на зад.

Защо ли си мисля, че по закон нямаш право да увеличаваш скоростта, докато те изпреварват :dunno:

Е ако е на 3 лентов булевард и да кажем са били отдясно, какво изпреварване се води според теб? ;) (това чисто теоретично защото колегата не е конкретизирал от къде са дошли)
Освен това на светофар (кръстовище), който си е в лентата си кара, който не е - определено не се води за изпреварващ :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 10 Яну 2012, 3:00

Ако булевардът е бил 3-лентов, защо ще драпат да спират пред колегата точно в неговата лента, при положение, че има свободна друга, нещо тук не се връзва.
cod-cdbp написа:Освен това на светофар (кръстовище), който си е в лентата си кара, който не е - определено не се води за изпреварващ

Доколкото схванах интригата е станала маааааалко преди кръстовището, докато си ги мерят кой пред кого ще спре на светофара ;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 10 Яну 2012, 3:14

saleen написа:Ако булевардът е бил 3-лентов, защо ще драпат да спират пред колегата точно в неговата лента, при положение, че има свободна друга, нещо тук не се връзва.
cod-cdbp написа:Освен това на светофар (кръстовище), който си е в лентата си кара, който не е - определено не се води за изпреварващ

Доколкото схванах интригата е станала маааааалко преди кръстовището, докато си ги мерят кой пред кого ще спре на светофара ;)

Преди кръстовище (20м преди него по-точно) всякакви престрояваници са забранени.
Ако сте забелязали, маркировката е непрекъсната или двойна непрекъсната.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e30 320i

Мнение от KEVIN-30 » 10 Яну 2012, 3:22

Колега , провери в АКТА 2-рия полицай трябва дае вписан като свидетел-служебно лице. Съответно в АКТА се вписват неговите лични данни и адресна регистрация по лична карта(в акта изрично е написано и сложено в скоби `ПО ЛИЧНА КАРТА`).Ако в графата за адресна регистрация на 2-рия полицай е вписан адреса на съответното РПУ а не домашния адрес по лична карта в съда ще падне акта.Неможе ПОЛИЦАЙ да дава за адрес адреса на ДЪРЖАВЕН ОРГАН за домуване.Моя акт така падна,2-рйа полицай беше посочил адреса на РПУ а не по личната си карта.Ще се опитат да блъфират че в момента на писане на АКТА е бил на РАБОТА.
Съответно издаване на ОФИЦИАЛЕН ДЪРЖАВЕН ДОКУМЕНТ на Р.БЪЛГАРИЯ с невярно съдържание.
P.S. Провери и правописа на АКТА: Няма в БЪЛГАРИСКИЯ КНИЖОВЕН и ЛИТЕРАТУРЕН ЕЗИК изречение с повече от 1 запетайки.При мен бяха ги нашарили 5 запетайки в 1 изречение.
Ако нещо са се обаждаи до съответното РПУ относно твоята самоличност , това се отразява в АКТА (ПО НАПРАВЕНА СПРАВКА С ДЕЖУРНИЯ в РПУ и се посочва кое РПУ-1-2-3-4-5) вписва се с думи.
Последна промяна KEVIN-30 на 10 Яну 2012, 3:31, променена общо 3 пъти
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от saleen » 10 Яну 2012, 3:23

cod-cdbp написа:Преди кръстовище (20м преди него по-точно) всякакви престрояваници са забранени.
Ако сте забелязали, маркировката е непрекъсната или двойна непрекъсната.

Мда, това се вижда на снимката на която са го спряли и му пишат акта, но каква е била маркировката и колко на брой са били лентите 3 светофара по надолу, където е станала "инфекцията" можем само да гадаем :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E30

Мнение от zzuzi » 10 Яну 2012, 4:07

Спора кой кого е засякъл няма смисъл защото акта е за съвсем друго нарушение.Колегата преди това и челно да ги е ударил е все едно щом няма акт за това.
:OT:
KEVIN-30 написа:Няма в БЪЛГАРИСКИЯ КНИЖОВЕН и ЛИТЕРАТУРЕН ЕЗИК изречение с повече от 1 запетайки

:banghead: :banghead: Тва направо не мога да го коментирам...
п.п.Повече от една запетайкА,като ще сме грамотни.
Изображение Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Е38-ца

Мнение от golov_bg » 10 Яну 2012, 9:17

аз какво написах по горе за неГрамотно написан акт!!!!

П.П може и запетая....
като гледам снимката това е на кукленско шосе до Спектроматикса(Тояга)
Dirty Hands are a Sign of Clean Money

Следваща

Назад към Извън Темата