Data.bg вече е платена
Модератор: Общи модератори
25 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Data.bg вече е платена
От днес търсенето в дата.бг става платено
Ей това е българска работа... добре че google още не са се усетили да сложат и те такса

Ей това е българска работа... добре че google още не са се усетили да сложат и те такса
- Maverik
- младши ентусиаст
-
- Кара: нахилен
- Мечтае да кара: Е30 кабрио
Да бе супер гадно тръгвам да си търся една песен преди малко и като ми изписа че е платено и гледам етака 

- Терзийски
-
поклонник на E36
-
- Местоположение: София, София, София, София, София, София, София, София, София, София:
- Кара: Mercedes, BMW, Subaro
- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
- Кара: винаги с усмивка :)
- Детайли за колата: 316is touring - Виолетка
Плаща се само търсачката,3/4 от нещата в дата-та имат линкове във форума,демек като ви трябва нещо потърсете там и готово.Едно време и мп3-ките като бяха забранени,аз така си намирах абсолютно всичко
ПС - като се замисли човек,2 лв. на месец не са почти нищо,поне да се радваме,че можеме да теглиме.Брата на вуйчо ми (живее във Франция) ми разказваше как го е страх да изтегли песен или мп3 дали от еМуле или някоя друга програма,защото там ги засичат и този,който тегли го чакат нечовешки глоби.

ПС - като се замисли човек,2 лв. на месец не са почти нищо,поне да се радваме,че можеме да теглиме.Брата на вуйчо ми (живее във Франция) ми разказваше как го е страх да изтегли песен или мп3 дали от еМуле или някоя друга програма,защото там ги засичат и този,който тегли го чакат нечовешки глоби.
Tux0 Ca !

- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
Споко тва е временно, като им падне трафика и почне никой да не ги посещава ще видим дали няма да размислят по въпроса и да махнат тази простотия 

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
Я, че ми е интересно ...
тоя смс като го пратя, в рамките на колко време може да ползвам търсачката, ако са 2.40 на месец, к`ъв е проблема?
(както някой спомена) Ама защо на мен ми се струва, че се ползва търсачката 24 часа???
hint : И си инсталирайте DC++ най-накрая... 
тоя смс като го пратя, в рамките на колко време може да ползвам търсачката, ако са 2.40 на месец, к`ъв е проблема?

You said: "Time will change!" What if it changes you?
vicho написа:Я, че ми е интересно ...
тоя смс като го пратя, в рамките на колко време може да ползвам търсачката, ако са 2.40 на месец, к`ъв е проблема?(както някой спомена) Ама защо на мен ми се струва, че се ползва търсачката 24 часа???
hint : И си инсталирайте DC++ най-накрая...
Един месец

what a helluva ride
- [FF]GODFLESH
- ентусиаст
-
Data.BG
Българската свободна зона

Българската свободна зона

"Mopar is the only way to go if you want to beat the other guy and look better doing it."
- Bavarishe
- старши ентусиаст
-
- Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
- Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
25 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2