Не плащане на фиш ?
Модератор: Общи модератори
30 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Не плащане на фиш ?
Колеги някои наясно ли е ако не си платя фиша в 7 дневен срок както пише какво точно се случва в действителност и какви са последиците ?
[00:00:25] Boris Dimitrov каза: мое мнение е че голфа е много по бърза и мощна кола от бмв
http://i47.photobucket.com/albums/f169/ ... jtte3o.gif
Re: Не плащане на фиш ?
Първия заинтересован си за плащането на фиш, който съм виждал
. Имам доста приятели с доста фишове, които не са плащали и нямат такова намерение. Може би евентуално, ако има някаква давност 3 години и после да си ги искат по съдебен път...

- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
после става като акт и НП.
Какво ще рече става като акт и нп ?
[00:00:25] Boris Dimitrov каза: мое мнение е че голфа е много по бърза и мощна кола от бмв
- b00st
- User
-
фиша ако не го платиш в 7 дневен срок се превръща в АКТ и следователно наказателно постановление. се едно са ти писали акт. при фиша просто не се отнемат точки има парична глоба само.
zBoost написа:после става като акт и НП.
Вече не

И като не го платя какво ще стане ? За 50 лв е 20 километра превишена скорост ?
- IMPULS
- Потребител
-
- Кара: E46 compact, e38, e65, s1000rr,
- Мечтае да кара: Всички BMW-та
Аз имах 4 неплатени фиша,и на гишето в кат,като си прехвърлях старото бмв ми задаржаха документите и ме пратиха в наказателна стая.Там един ми обясни че трябва да ми състави акт за дето съм ги просрочил,и да платя и акта и фишовете за да прехвърля колата.След кратко циганене и баламосване излезе разбран и каза да си ги платя до другия ден и да му донеса бележка.Написа ми призовка за другия ден платих ги и така си регистрирах колата.Един приятел при смяна на книжка пък му излязъл фиш писа ли му акт за дето е просрочил фиша,и го накарали да ги плати за да си вземе книжката.Последния случаи на един приятел,при подаване на бележка че е платил акт за да си получи талона му искарали фиш и му казали да отиде веднага да го плати за да не му съставят акт.Тези случаи са от Шумен и са от края на миналата и от тази година.

някак си мега е*ана е тая хава... аз плащам акт за превишена и казвам да проверят друго дали имам ако имам да го чистя.. викат нямаш 100 кинта ти е акта еи там е банката тичаи и идваи с бележка да си зимаш талона че идва почивка.. и аз тичам за фиш и дума не стана питам го тоя същия до де ми търси талона за фишовете и ми казва че вече се зачислявали към данъчното
Явно пича тряа да иде и да си пита на място как седи точно филма с тея фишове..

Явно пича тряа да иде и да си пита на място как седи точно филма с тея фишове..
- b00st
- User
-
принципно има логика да събират и така глобите от фишове, щото като е акт никой не го плаща почти.
- Nasko_
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330i
По принцип е хубаво да се плати. Както каза колегата, ако не бъде платен става наказателно постановление, на което текът и лихви, не големи
А колегата, който каза, че му нямало фишовете в КАТ, да възможно е, но само защото все още нямат обща база данни, което не значи, че няма да си ги платиш 

Не спори с глупак, защото ще те принизи до нивото си и ще те победи с опит!
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
И аз имам един фиш от 50лв, не съм го платил.
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
Нищо не става аз имах един фиш след една година отидох да плащам акт и ми излезе и фиша за плащане - платих и 2те и си 

- Plamenavramov
- младши ентусиаст
-
- Кара: ...
- Мечтае да кара: годзила
Ще дам доста прясно инфо.
Вторник получих бележка,че имам писмо в пощата. Отивам аз вчера и какво да видя!
Писмо от НАП ,че ме канят в 7дневен срок доброволно да заплатя 2 бр. фиш-ове по 50лв.+всички такси и лихви!
Тааа. не стават на актове,но нямат и давност!
Общо взето рано или късно ... дръвце

П.С. от 2009г са

Вторник получих бележка,че имам писмо в пощата. Отивам аз вчера и какво да видя!
Писмо от НАП ,че ме канят в 7дневен срок доброволно да заплатя 2 бр. фиш-ове по 50лв.+всички такси и лихви!
Тааа. не стават на актове,но нямат и давност!
Общо взето рано или късно ... дръвце

П.С. от 2009г са
- frizzante
- младши ентусиаст
-
- Кара: му се на вода
Не плащане на фиш ?
Ха на мен фиш от 2005 ми излезе в данъчното и то от друг град! Даже с лихвите а аз го бях забравил направо! Рано или късно ще го платиш колега!
Никой да не се качва на автобуса преди да е дошъл!
30 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2