Недосегаеми ли са ромските гета?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Obergruppenführer
Аватар
Кара: Е 36

Недосегаеми ли са ромските гета?

Мнение от MOGY » 17 Май 2012, 15:01

http://www.btv.bg/action/predavania/hra ... _geta.html от 10мин. някъде

Много ми е чудо тия дето нито могат да четат нито да пишат как завеждат дело в Страсбург.И никой ли не търси отговор на въпроса кой стой зад това да защитава тая измет и какво цели?
"Държавата не мо ли направи нещо за нас?" и тва да го казват такива които не плащат ток,вода и квото и да било друго на тая държава и са абсолютни паразити!
Били в нищета,а в същото време с по 6-7деца!
Как може някой от хиляди километри разстояние да забрани на държавата да събори НЕЗАКОННИТЕ им постройки!
ИзображениеИзображениеИзображение
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
100% етнически НЕ толерантен!

ентусиаст
Аватар
Кара: 520i face

Re: Недосегаеми ли са ромските гета?

Мнение от bioz » 17 Май 2012, 15:18

MOGY написа:И никой ли не търси отговор на въпроса кой стой зад това да защитава тая измет и какво цели?

Болна тема, целта е ромите да си стоят тука, защото европейците много добре знаят каква напаст са. Друг е въпроса защо прехамване на ромски незаконни постройки е нарушение на човешките права, а премахване на български такива е изпълнение на закона, предполагам, че българите или нямат права или не са хора...

Obergruppenführer
Аватар

Мнение от MOGY » 17 Май 2012, 15:24

А човешките права на тия дето са длъжни да живеят до гетата,хора който си плащат сметките,по голяма част данаците,ходят на работа?
Да ти тичат коне и прасета до блока и всеки ден да им минаваш или да гледаш от терасата бараки каруци и купища боклуци, да се носи смрад във въздуха,да не говорим за бълхи,болести и т.н.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Мнение от Kroki » 17 Май 2012, 15:25

Точно това мислех и аз.. Абе тия двамата дето говориха имат по 6-7 деца.. :kuku:
То нормален човек не може да ги изхранва, остава за тия цигани. :banghead:
Мерките са едни, ама няма кой нормален да ги направи.........
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

Obergruppenführer
Аватар

Мнение от MOGY » 17 Май 2012, 15:30

Нормален човек примерно за жилище ще събира пари доста време или ще разчита на заем от банка.А бай мангал кво,ще лежи и ще чака някой по няква такава програма европейска или за интегриране да му построи такова щото бил в неравностойно положение.

Щеше да им се намери работа ама...липсват строителни войски...

Lulin Boys Cska Sofia
Аватар
Кара: го на все по силни тройки, е46 330i
Мечтае да кара: ///M4™ /G65 ////AMG

Мнение от HeBePeH » 17 Май 2012, 15:33

White Power
100% някой виден ромски политик или тартор седи зад тях :twisted:
Американски форум: питаш и ти отговарят.
Руски форум: питаш и те питат.
Български форум: питаш и ти обясняват колко си ТЪП
.

Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 17 Май 2012, 15:35

Кофти работа... Ама най-лошото е, че бутането на едно гето няма да реши проблема - просто ще отидат на друго място да го издигнат...
И общо взето има 2 рецепти - едната е на Хитлер и тя, хубава или лоша, просто няма място в едно модерно европейски общество.
Другата рецепта е интеграцията. Обаче щом Западна Европа не успя да ги интегрира - просто не виждам кой... :confused:

Obergruppenführer
Аватар

Мнение от MOGY » 17 Май 2012, 15:43

flame написа:бутането на едно гето няма да реши проблема

От тук трябва да се почне не може да им се позволява да си правят каквото си искат и да се чувстват недосегаеми,има си правила и закони и те са за всички и трябва да се спазват!

ботокс ефект 
Аватар
Кара: черна сянка
Мечтае да кара: още по-черна сянка

Мнение от Dido_stz » 17 Май 2012, 15:46

стискаме дупетата още 15 години, българите ставаме малцинство в република Цигания-Туршия и спираме да плащаме сметки и прочие и тогава почваме да правим по 10 деца,че сега не смеем да направим 2 защото се чудим как ще им осигурим нормален живот...Тогава Европа ще ни защитава...
the project is ready....
ИзображениеИзображение

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Мнение от Kroki » 17 Май 2012, 15:53

flame написа:И общо взето има 2 рецепти - едната е на Хитлер и тя, хубава или лоша, просто няма място в едно модерно европейски общество.

Добре, правилно ли е европейското общество да защитава малцинството на 3000км от тук, като е ясно на всички че те са в тежест на Бългларите.
Не виждам логиката и друг изход освен цитирания..

Има още една. България купува един остров някъде отделен на майната си в океана.. Мести всички цигани там, дава 2 тона жито и да се оправат.
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

ботокс ефект 
Аватар

Мнение от Dido_stz » 17 Май 2012, 15:59

Kroki написа:
flame написа:И общо взето има 2 рецепти - едната е на Хитлер и тя, хубава или лоша, просто няма място в едно модерно европейски общество.

Добре, правилно ли е европейското общество да защитава малцинството на 3000км от тук, като е ясно на всички че те са в тежест на Бългларите.
Не виждам логиката и друг изход освен цитирания..

Няма как да стане това, за съжаление... Преди 70 години когато не са се зачитали права и прочие не са успяли, а в скапания модерен свят даже няма кой да си го помисли. Мангалята имат повече права от нас и няма как да го променим това. В Стара Загора живея до окръжна болница, която е на километър под циганския Лозенец, който между другото е на най-хубавото място за живеене в града...През седмица в събота има мангалска сватба и цял ден имам чувството, че са ми сложили две огромни тонколони до мен и ме тероризират с цигания...Звъня на полиции и прочие, но ми се казва, че няма какво да направят, карай, че половината град бива тормозен от тази музика. Звъня в 10 и 30 вечерта да подам сигнал, че музиката още свири, но тя си продължава до 12 часа...Аз ако пусна музика в апартамента след 10, ще дойдат веднага да ме предупреждават,ама явно за някои няма закони...
Идваха едни мангали да разтоварват при нас еднократно и си говоря с мангала на тая тема и той ми вика - Ако музикантите спрат да свирят, ги бием и ги гоним без оборудването, ако дойде някой да прави забележка, било хора или полицаи- и тях ги бием...Какво повече...
the project is ready....
ИзображениеИзображение

ентусиаст
Аватар
Кара: е85 M54B30

Мнение от sub_eleven » 17 Май 2012, 16:04

ще имат права... до едно време.

ботокс ефект 
Аватар

Мнение от Dido_stz » 17 Май 2012, 16:09

sub_eleven написа:ще имат права... до едно време.

кофтито е, че ако визираш това време което си мисля(гражданска война), мангалите са много по организирани от нас и може лееееекинко да ни е*ат майката
the project is ready....
ИзображениеИзображение

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 17 Май 2012, 16:10

bioz написа:
MOGY написа:И никой ли не търси отговор на въпроса кой стой зад това да защитава тая измет и какво цели?

Болна тема, целта е ромите да си стоят тука, защото европейците много добре знаят каква напаст са. Друг е въпроса защо прехамване на ромски незаконни постройки е нарушение на човешките права, а премахване на български такива е изпълнение на закона, предполагам, че българите или нямат права или не са хора...

това.
алекс
трабант 601с
разни други возила

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 17 Май 2012, 16:18

Гледам ги тия на Сливница към Божурище в ква мизерия живеят. Няма ли болести, некви зарази.. тва ако е нормален човек там ще пукне от чума, а ти нищо им няма :dunno:

Как не могат да измислят някой вирус, който да ходи само по хората с неестествен цвят на кожата.
Изображение

Следваща

Назад към Извън Темата