за животните и хората

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e21,е34, астрахаш,цлк-в208
Мечтае да кара: 850
Детайли за колата: петица- хубавица

за животните и хората

Мнение от akula » 17 Май 2012, 15:56

Случи се и на мен. Ухапа ме улично куче-в квартала, пред блока, където е пълно с деца и възрастни хора. въртеше се около някаква бабка, с някакво пинчерче, или нещо подобно, отминах го, и след няколко крачки ме настигна и захапа за прасеца :D без да изръмжи или излае гадта мръсна, и без да съм го провокирал. аз побеснях, разпсувах се най- хамалски и го погнах да го ритам, ама избяга.
20 години не могат да решат проблема с псетата, вие чакайте " да ни вдигнат заплатите", Шенген, и да караме нови бмв-та :lol: :lol: :lol:
майтапа настрана, бесен съм на "екозащитниците"- няма ли защитени и изчезващи видове, ами се хванали да спасяват псетата дето отровиха живота на 2.5 млн град :banghead: :banghead: :banghead: :banghead:
б@х ти сбърканата държава, яд ме е, че не се махнах когато му беше времето.
-харчи малко а бега много, чупи се трудно а се поправя лесно, що е то?
-БМВ е34

master of the force
Аватар

Re: за животните и хората

Мнение от alx » 17 Май 2012, 16:52

майка ми така я ухапа улично куче. тихо и отзад по прасеца. без да бъде провокирано.
алекс
трабант 601с
разни други возила

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 17 Май 2012, 16:57

Всички природозащитници трябва да ги ухапе по 1 куче, ама по мозъка, белким им дойде акъла... че човешките живот и здраве са по-важни от кучешките.
Аз съм против насилието над животните, но няма ли друг изход - евтаназия и дотам.

Obergruppenführer
Аватар
Кара: Е 36

Мнение от MOGY » 17 Май 2012, 18:11

Тия екозащитници да с вземат по 2 кучета да си гледат вкъщи и така като ги защитават толкова.
Не може да се дават хиляди левове за кучкарници и да им се правят условия при който има хора които живеят в по-лоши.
Преди 2г. бях на едно събрание на общ.съвет във Враца че трябваше да се гласува бюджета на Ботев и се отпуснаха 300 000лв. за кучкарник.Само да кажа че още нямаме такъв,май се почна нещо но изостави и така.Тва за 300 000лв.!
ИзображениеИзображениеИзображение
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
100% етнически НЕ толерантен!

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 17 Май 2012, 18:24

MOGY написа:Не може да се дават хиляди левове за кучкарници и да им се правят условия при който има хора които живеят в по-лоши.

:yes: Абсолютно! Ако бяхме САЩ или Кувейт - можеше и в 5* кучешки хотели да ги настанят.
Ама при положение, че в БГ има гладуващи пенсионери и други онеправдани хора - да даваш пари за (луксозни) кучкарници... :kuku:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 17 Май 2012, 18:25

Проблема не е в 300-те к, който са гласували, а в тоя който ги е прибрал без да направи нищо. И в тези, които са му позволили да го направи.

Отношението към животните за мен е белег за това що за човек имам пред себе си. Акулите ядат хора и по плажовете. Айде да ги изтрепем всичките, а? :bang:
Изображение

Obergruppenführer
Аватар
Кара: Е 36

Мнение от MOGY » 17 Май 2012, 18:31

Само дето в БГ май нападенията от кучета са повече от нападението на акули там...
ИзображениеИзображениеИзображение
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
100% етнически НЕ толерантен!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: м си...

Мнение от plradev » 17 Май 2012, 18:40

bum_bum написа:Проблема не е в 300-те к, който са гласували, а в тоя който ги е прибрал без да направи нищо. И в тези, които са му позволили да го направи.

Отношението към животните за мен е белег за това що за човек имам пред себе си. Акулите ядат хора и по плажовете. Айде да ги изтрепем всичките, а? :bang:

Няма база за сравнение е ти сам много добре го разбираш ;) Акулата ЯДЕ хора по плажовете ,защото хората са лесна и беззащитна плячка за нея и тя просто с тях иска да се нахрани ,а не хапе ,щото се чувства застрашена от някоя силиконова фичка дето се плацика край брега ...
Докато уличното куче ,на което мястото му не е сред блоковете ,хапе ,поради това ,че някой човек е навлезъл в "територията" му. И тук изниква въпроса ,аджеба улиците територия на помиярите или на хората е ?

Ако теб те ухапе вълк или мечка в гората, ще бъде нещастен инцидент и нищо повече,докато захапвайки те някой уличен помияр пред вас е въпрос на държавна безотговорност и псевдохуманизъм към "беззащитните" животинки ...
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 332mxi

Мнение от ogata » 17 Май 2012, 18:49

Величието на една нация, нейния нравствен прогрес, може да се определи според начина, по който тя се отнася към животните.
Махатма Ганди

bum_bum написа:Отношението към животните за мен е белег за това що за човек имам пред себе си.

:yes:
Можеш да научиш много за някой, само докато гледаш как този някой третира животно.
Пол Макартни
ИзображениеИзображение
http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34 520i, E30 318

Мнение от ivan1590 » 17 Май 2012, 19:02

Държавата няма да реши проблема-трябва сами да си го решаваме на местно ниво.
Точно това е парадокса в случая-държавата нищо не прави, защото хората са пасивни, ако хората вземат сами да решават проблема, тогава и само тогава държавата се намесва-пример Катуница.
Аз също имам проблем с кучетата и за момента съм с телескопична палка в раницата и повишено внимание при преминаване.
За в бъдеще, ако проблема ескалира ще взема и други мерки.

Photographer
Аватар
Кара: му се нещо старо

Мнение от randity » 17 Май 2012, 20:02

Даааа .. аз също имам голям страх от кучета и видя ли или знам, че там има кучета - не минавам през това място. Или доближи ли ме куче вадя запалката и съм готов да го целя, ако не го уцеля бегам ... Както каза колега по-горе, държавата не прави нищо с тез кучета, тръгнем ли ние да ги трепем и убиваме държавата се намесва и почва да те съди, че си убил помяра, който е захапал теб, детето ти или майка с количка ...
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от vlad0 » 17 Май 2012, 20:03

bum_bum написа:Проблема не е в 300-те к, който са гласували, а в тоя който ги е прибрал без да направи нищо. И в тези, които са му позволили да го направи.

Какво беше виновен 80 годишния старец професор, който вместо да си изживее старините умря в адски мъки, страх и ужас??? :roll:

ентусиаст
Аватар

Мнение от vlad0 » 17 Май 2012, 20:05

alx написа:майка ми така я ухапа улично куче. тихо и отзад по прасеца. без да бъде провокирано.

И при мен същото нещо, вървях си съвсем спокойно и ме нападнаха 3 псета ... едно ме захапа, друго изритах, трите избягаха :kuku:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 17 Май 2012, 20:11

Нееее.. вееее.. те са кротки живутинки ама са имали злобен стопанин и сега сега затуй хапят. :idea:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

Потребител
Аватар

Мнение от mmaxx » 17 Май 2012, 21:24

В сутрешния блок на btv днес имаше репортаж за нахапани от кучета.... автомобили :shock: Котки се криели под колите и в пространството под калниците и кучетата затова гризат калобрани и брони. А полицията разбира се е отказала да състави протокол за нанесените щети :bang:
Иначе и аз съм на мнение че кучетата нямат място по улиците - който иска да си гелда - да си гогледа вкъщи!

Следваща

Назад към Извън Темата