за животните и хората
Модератор: Общи модератори
22 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- akula
- младши ентусиаст
-
- Кара: e21,е34, астрахаш,цлк-в208
- Мечтае да кара: 850
- Детайли за колата: петица- хубавица
за животните и хората
Случи се и на мен. Ухапа ме улично куче-в квартала, пред блока, където е пълно с деца и възрастни хора. въртеше се около някаква бабка, с някакво пинчерче, или нещо подобно, отминах го, и след няколко крачки ме настигна и захапа за прасеца
без да изръмжи или излае гадта мръсна, и без да съм го провокирал. аз побеснях, разпсувах се най- хамалски и го погнах да го ритам, ама избяга.
20 години не могат да решат проблема с псетата, вие чакайте " да ни вдигнат заплатите", Шенген, и да караме нови бмв-та
майтапа настрана, бесен съм на "екозащитниците"- няма ли защитени и изчезващи видове, ами се хванали да спасяват псетата дето отровиха живота на 2.5 млн град
б@х ти сбърканата държава, яд ме е, че не се махнах когато му беше времето.

20 години не могат да решат проблема с псетата, вие чакайте " да ни вдигнат заплатите", Шенген, и да караме нови бмв-та

майтапа настрана, бесен съм на "екозащитниците"- няма ли защитени и изчезващи видове, ами се хванали да спасяват псетата дето отровиха живота на 2.5 млн град

б@х ти сбърканата държава, яд ме е, че не се махнах когато му беше времето.
-харчи малко а бега много, чупи се трудно а се поправя лесно, що е то?
-БМВ е34
-БМВ е34
Re: за животните и хората
майка ми така я ухапа улично куче. тихо и отзад по прасеца. без да бъде провокирано.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
Всички природозащитници трябва да ги ухапе по 1 куче, ама по мозъка, белким им дойде акъла... че човешките живот и здраве са по-важни от кучешките.
Аз съм против насилието над животните, но няма ли друг изход - евтаназия и дотам.
Аз съм против насилието над животните, но няма ли друг изход - евтаназия и дотам.
- MOGY
- Obergruppenführer
-
- Кара: Е 36
Тия екозащитници да с вземат по 2 кучета да си гледат вкъщи и така като ги защитават толкова.
Не може да се дават хиляди левове за кучкарници и да им се правят условия при който има хора които живеят в по-лоши.
Преди 2г. бях на едно събрание на общ.съвет във Враца че трябваше да се гласува бюджета на Ботев и се отпуснаха 300 000лв. за кучкарник.Само да кажа че още нямаме такъв,май се почна нещо но изостави и така.Тва за 300 000лв.!
Не може да се дават хиляди левове за кучкарници и да им се правят условия при който има хора които живеят в по-лоши.
Преди 2г. бях на едно събрание на общ.съвет във Враца че трябваше да се гласува бюджета на Ботев и се отпуснаха 300 000лв. за кучкарник.Само да кажа че още нямаме такъв,май се почна нещо но изостави и така.Тва за 300 000лв.!

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
100% етнически НЕ толерантен!
MOGY написа:Не може да се дават хиляди левове за кучкарници и да им се правят условия при който има хора които живеят в по-лоши.

Ама при положение, че в БГ има гладуващи пенсионери и други онеправдани хора - да даваш пари за (луксозни) кучкарници...

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Проблема не е в 300-те к, който са гласували, а в тоя който ги е прибрал без да направи нищо. И в тези, които са му позволили да го направи.
Отношението към животните за мен е белег за това що за човек имам пред себе си. Акулите ядат хора и по плажовете. Айде да ги изтрепем всичките, а?
Отношението към животните за мен е белег за това що за човек имам пред себе си. Акулите ядат хора и по плажовете. Айде да ги изтрепем всичките, а?

- MOGY
- Obergruppenführer
-
- Кара: Е 36
Само дето в БГ май нападенията от кучета са повече от нападението на акули там...

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
100% етнически НЕ толерантен!
- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
bum_bum написа:Проблема не е в 300-те к, който са гласували, а в тоя който ги е прибрал без да направи нищо. И в тези, които са му позволили да го направи.
Няма база за сравнение е ти сам много добре го разбираш

Докато уличното куче ,на което мястото му не е сред блоковете ,хапе ,поради това ,че някой човек е навлезъл в "територията" му. И тук изниква въпроса ,аджеба улиците територия на помиярите или на хората е ?
Ако теб те ухапе вълк или мечка в гората, ще бъде нещастен инцидент и нищо повече,докато захапвайки те някой уличен помияр пред вас е въпрос на държавна безотговорност и псевдохуманизъм към "беззащитните" животинки ...

- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi
Величието на една нация, нейния нравствен прогрес, може да се определи според начина, по който тя се отнася към животните.
Махатма Ганди
Можеш да научиш много за някой, само докато гледаш как този някой третира животно.
Пол Макартни
Махатма Ганди
bum_bum написа:Отношението към животните за мен е белег за това що за човек имам пред себе си.

Можеш да научиш много за някой, само докато гледаш как този някой третира животно.
Пол Макартни

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com
- ivan1590
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 520i, E30 318
Държавата няма да реши проблема-трябва сами да си го решаваме на местно ниво.
Точно това е парадокса в случая-държавата нищо не прави, защото хората са пасивни, ако хората вземат сами да решават проблема, тогава и само тогава държавата се намесва-пример Катуница.
Аз също имам проблем с кучетата и за момента съм с телескопична палка в раницата и повишено внимание при преминаване.
За в бъдеще, ако проблема ескалира ще взема и други мерки.
Точно това е парадокса в случая-държавата нищо не прави, защото хората са пасивни, ако хората вземат сами да решават проблема, тогава и само тогава държавата се намесва-пример Катуница.
Аз също имам проблем с кучетата и за момента съм с телескопична палка в раницата и повишено внимание при преминаване.
За в бъдеще, ако проблема ескалира ще взема и други мерки.
- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
Даааа .. аз също имам голям страх от кучета и видя ли или знам, че там има кучета - не минавам през това място. Или доближи ли ме куче вадя запалката и съм готов да го целя, ако не го уцеля бегам ... Както каза колега по-горе, държавата не прави нищо с тез кучета, тръгнем ли ние да ги трепем и убиваме държавата се намесва и почва да те съди, че си убил помяра, който е захапал теб, детето ти или майка с количка ...
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

bum_bum написа:Проблема не е в 300-те к, който са гласували, а в тоя който ги е прибрал без да направи нищо. И в тези, които са му позволили да го направи.
Какво беше виновен 80 годишния старец професор, който вместо да си изживее старините умря в адски мъки, страх и ужас???

alx написа:майка ми така я ухапа улично куче. тихо и отзад по прасеца. без да бъде провокирано.
И при мен същото нещо, вървях си съвсем спокойно и ме нападнаха 3 псета ... едно ме захапа, друго изритах, трите избягаха

- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Нееее.. вееее.. те са кротки живутинки ама са имали злобен стопанин и сега сега затуй хапят. 

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
В сутрешния блок на btv днес имаше репортаж за нахапани от кучета.... автомобили
Котки се криели под колите и в пространството под калниците и кучетата затова гризат калобрани и брони. А полицията разбира се е отказала да състави протокол за нанесените щети
Иначе и аз съм на мнение че кучетата нямат място по улиците - който иска да си гелда - да си гогледа вкъщи!

Иначе и аз съм на мнение че кучетата нямат място по улиците - който иска да си гелда - да си гогледа вкъщи!
22 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2