Среднощна забава :)

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Среднощна забава :)

Мнение от Bogat-Beden » 27 Юни 2012, 3:25

Към 2 тъкмо си лягам и чувам от другата стая писъци ..
Помислих,че майка ми сънува кошмари някакви и отидох да видя/да я събудя :roll:
А тя заспала на отворена врата и нали сме си на 2ри етаж,по решетките на първия се покатерил някъв спайдърмен да влиза :shock:
Излезнах и по кюлоти газ да го видя отблизо :lol: ,ама не съм точно спринтьор по призвание :mhihi: и си влезна момчето през два блока в един вход пред очите ми.Викам си-готово и тръгвам да влизам след него - входа заключен-комшия един вид..

П.С. - то да кажеш едни ценности ,пари и чудесии вкъщи :lol:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ше E30 сега:E90 N52B25

Re: Среднощна забава :)

Мнение от raddy » 27 Юни 2012, 4:25

Петруне,да не си сънувал бе брат :mhihi:

Иначе у тия гладни години вече ми се струва напълно реално и гащите от простора ти да смъкне :kuku:

Другия път предложи кафе на момъка,то се е видяло че не му се спи :bchug:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от jordanov » 27 Юни 2012, 8:11

Започни с лек джогинг сутрин и вечер, ако те навести след седмица-две шанса ти да го хванеш ще е в пъти по голям :ok:

Аватар

Мнение от Bogat-Beden » 27 Юни 2012, 9:47

raddy написа:Петруне,да не си сънувал бе брат :mhihi:

Иначе у тия гладни години вече ми се струва напълно реално и гащите от простора ти да смъкне :kuku:

Другия път предложи кафе на момъка,то се е видяло че не му се спи :bchug:

хаха,не съм ве,даже току що получих събуждащо буквално обаждане от 8мо РПУ,ще ми покажат снимка на евентуалния хубавец,разпознаване да му направим един вид :)
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 27 Юни 2012, 10:04

Той почти сигурно го има в полицейските регистри, със все адреса... така че и само входа дето е влезнал ще е достатъчен, че да се разбере кой е ;)

Аватар

Мнение от Bogat-Beden » 27 Юни 2012, 10:28

Mollov написа:Той почти сигурно го има в полицейските регистри, със все адреса... така че и само входа дето е влезнал ще е достатъчен, че да се разбере кой е ;)

абсолютно
така се и оказа,като дойде снощи патрулката и обикаляхме входа,където влезе,светна един от апартаментите .
Полицаите,които дойдоха тази сутрин да огледат пак,ми казаха че точно там живее регистриран за кражби някакъв..

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 27 Юни 2012, 10:59

При нас имахме подобен случай, само че пича се опитваше да изскубне кастфона от колата на един съсед... оказа се мургав "комшия" от съседния блок, който е излезнал преди 1 седмица от затвора... за кражби на кастфони от коли... и той по същия начин избяга към неговия вход и се прибра вкъщи... явно не са много умни тия джамбази...

Слави
Аватар

Мнение от © » 27 Юни 2012, 20:25

като са разбрали кой е какво ще му направят? :mhihi:
Тук един хванаха с 19 кражби, вадил ножове т.н. но нали е непълнолетен "ром" - нищо не го лови

Аватар

Мнение от Bogat-Beden » 27 Юни 2012, 20:40

© написа:като са разбрали кой е какво ще му направят? :mhihi:
Тук един хванаха с 19 кражби, вадил ножове т.н. но нали е непълнолетен "ром" - нищо не го лови

ами сигурно нищо :lol:
то и аз да знам кой е, надали бих го :dummy: (извинявам се на форума ,че не съм нинджа :lol: ),щото аз после по-виновен ще изляза :confused: ..
Виж,ако го бях хванал у нас,може би адреналина щеше да си каже думата,но кой знае :dunno:

zxsport
Аватар

Мнение от zxsport » 27 Юни 2012, 21:21

Колега, добре, че всичко се е разминало и не си го хванал ... щото колкото и да си кротък, като ти падне пердето може да си създадеш много негативни емоции за дълго време напред ...

Слави
Аватар

Мнение от © » 27 Юни 2012, 21:22

аз говорех за полицията, че нищо не му правят
Хващат го и го пускат.
Иначе ако нещата се решаваха чрез саморазправа, до сега все някой от 19-те ужилени щеше да го е спрял

zxsport
Аватар

Мнение от zxsport » 27 Юни 2012, 21:31

© написа:аз говорех за полицията, че нищо не му правят
Хващат го и го пускат.
Иначе ако нещата се решаваха чрез саморазправа, до сега все някой от 19-те ужилени щеше да го е спрял

това е така на 100%, полицията с леки катастрофи и пиянски разправи не иска да се занимава - питат само има ли щети и като са незначителни ви казват да се оправяте по между си - това е така ...
но как тогава ще се приключи окончателно въпроса с подобни прояви?

Аватар

Мнение от Bogat-Beden » 28 Юни 2012, 1:14

zxsport написа:Колега, добре, че всичко се е разминало и не си го хванал ... щото колкото и да си кротък, като ти падне пердето може да си създадеш много негативни емоции за дълго време напред ...

абсолютно :yes:

абе,после се замислих, да не е бил Блатечки бе мама му стара :mhihi: :lol:

то и без т'ва само от хладилника ми има нещо за крадене

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Механджията » 28 Юни 2012, 23:03

хипотетичен въпрос:
хващаш някой мангал да краде в къщата ти;
съответно вземаш най-близкото тежко нещо и го насиняваш където може да посинее;
както е посред нощ, го изхвърляш навън;
ченгетата не викаш изобщо;
и така.... - това не е ли по-добрият вариант - хем го семялдисваш от кютек, хем няма да те е яд, че ще имаш обвинение за побой примерно, а крадльото ще го пуснат за 25213425643-ти път... кой ще докаже, че точно ти си го драл? и то в къщата ти?

знам само за един такъв случай, и последствия е нямало никакви ;)
...с живота под вежди се гледаме строго, и боря се с него, доколкото аз мога....има начин, ваш'та мамааа...
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от speedhokk » 28 Юни 2012, 23:18

Механджията написа:хипотетичен въпрос:
хващаш някой мангал да краде в къщата ти;
съответно вземаш най-близкото тежко нещо и го насиняваш където може да посинее;
както е посред нощ, го изхвърляш навън;
ченгетата не викаш изобщо;
и така.... - това не е ли по-добрият вариант - хем го семялдисваш от кютек, хем няма да те е яд, че ще имаш обвинение за побой примерно, а крадльото ще го пуснат за 25213425643-ти път... кой ще докаже, че точно ти си го драл? и то в къщата ти?

знам само за един такъв случай, и последствия е нямало никакви ;)

Тука последствията могат да бъдат не по-малко сериозни :mhihi: Бай манго ако не си е загубил паметта от боя, много добре ще си спомни къде е влезнал и като те навести с родата, ще ти се иска да не си го бил.

Следваща

Назад към Извън Темата