В Кавала на плаж. Няколко въпроса.
Модератор: Общи модератори
21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
В Кавала на плаж. Няколко въпроса.
Здравейте колеги. Решили сме да ходим сега събота и неделя на плаж в Кавала.
В Гърция не съм ходил към морето, та имам няколко въпроса.
Къде да отидем на плаж в Кавала? Има ли няколко плажа или си е един и лесно ли се намира?
Колата къде трябва да се паркира, платени паркинги, синя зона(събота неделя
) ? Не искам да остана без номера.
Нещо по-важно което трябва да знам.
Къде да отидем на плаж в Кавала? Има ли няколко плажа или си е един и лесно ли се намира?
Колата къде трябва да се паркира, платени паркинги, синя зона(събота неделя

- audi_bulgarian
-
-
- Кара: AUDI TT 1.8T + Smart ForTwo 0.7
Re: В Кавала на плаж. Няколко въпроса.
Пилев написа:Здравейте колеги. Решили сме да ходим сега събота и неделя на плаж в Кавала.
Колата къде трябва да се паркира, платени паркинги, синя зона(събота неделя) ? Не искам да остана без номера.
В Кавала няма хубави плажове

Колата може да се паркира навсякъде, където не е забранено или където не се провежда "лайки агора", което е обозначено със съответния знак!
Важно е да знаеш, че милиционерите им обичат да спират коли с БГ регистрация, за да си стигнат таргета на актовете!

- Ivo Georgiev
- младши ентусиаст
-
- Кара: 5er-Reihe
Отидете на 5 км южно от Кавала. Има доста приятни местенца за плаж, а и няма да се чудиш къде да си оставиш колата. Спазвай ограниченията и няма да имаш проблем.
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
В Кавала за първи път ако нямаш навигация на която да си задал ясно къде искаш да стигнеш по-добре не влизай. Колата задължително на паркинг. За плажовете не знам, самосъм се разхождал.
п.с. Ако си от Дупница както пише, защо не отидеш някъде по-наблизо, все пак си само за плажа.
п.с. Ако си от Дупница както пише, защо не отидеш някъде по-наблизо, все пак си само за плажа.

- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
За Кавала не мога да ти кажа как е точно, но мога да ти дам идея да пробваш леееко по-наляво в Неа Перамос.
Плажа е уникален, морето и пясъка също, колата си има паркинги безплатни покрити с нещо като плат да е сянка на колата.
Шезлонга и чадъра са ти фрии, ако искаш пиеш, ако искаш не.
Никой не те гони/преследва/изнудва.
Без навигация трудно ще се оправиш, ако не си бил, но мога да ти пратя снимка къде точно се намира и да пробваш.
Плажа е уникален, морето и пясъка също, колата си има паркинги безплатни покрити с нещо като плат да е сянка на колата.
Шезлонга и чадъра са ти фрии, ако искаш пиеш, ако искаш не.
Никой не те гони/преследва/изнудва.
Без навигация трудно ще се оправиш, ако не си бил, но мога да ти пратя снимка къде точно се намира и да пробваш.

Искам да, не държа да е точно на Кавала. Важното е да е хубаво и сравнително близо.
Няма да ходим от Дупница, а от Разлог/ Гоце Делчев.
По принцип не знам много много къде отивам. Навигация сигурно ще има.
Няма да ходим от Дупница, а от Разлог/ Гоце Делчев.
По принцип не знам много много къде отивам. Навигация сигурно ще има.
- Манчев73
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34-столичанка в повече
Bavarcho написа:В Кавала за първи път ако нямаш навигация на която да си задал ясно къде искаш да стигнеш по-добре не влизай. Колата задължително на паркинг. За плажовете не знам, самосъм се разхождал.
Не мога да ви разбера....щото Кавала е мегаполис и ако се обърка,ще попадне в друга галактика...сигурно у вас и до тоалетната с навигация си помагате.....Един плаж видех там и плаж е гръмко да се нарече,но нека тези които го познават да кажат....къде аджеба си крият плажовете тез Кавали

- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
Манчев73 написа:Bavarcho написа:В Кавала за първи път ако нямаш навигация на която да си задал ясно къде искаш да стигнеш по-добре не влизай. Колата задължително на паркинг. За плажовете не знам, самосъм се разхождал.
Не мога да ви разбера....щото Кавала е мегаполис и ако се обърка,ще попадне в друга галактика...сигурно у вас и до тоалетната с навигация си помагате....
Единствения път дето съм карал гледайки и разчитайки на навигацията е бил в КавАла. Дръг път просто си я пускам, но не я гледам постоянно и да разчитам да ме заведе някъде. Не знам защото беше точно в сезона ли, принципно ли има толкова движение, не че без навигация нямаше да се ориентирам, но щеше да бъде мноого по-трудно.
Като слушам приятели дето са ходили повечето и те са били така.

- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
Колега, не разбирам какво против имаш тея неща.
След като е измислено, дали трябва да гледам карти или табелки ?
Човека може да ходи за първи път .. там хората нямат един път от морето до вас
Ето ти снимка къде се намира.
Гледай зелената стрелка.
На гугъл може да увеличиш и да го разгледаш как точно се стига
Пада се малко в страни от селцето.
http://img32.imageshack.us/img32/3992/plajkq.jpg
Ето една снимка и на плажа.
http://img832.imageshack.us/img832/9562/dsc07800wa.jpg
п.п. не съм ги тагнал, щото стават малки и не може да видиш нищо
След като е измислено, дали трябва да гледам карти или табелки ?
Човека може да ходи за първи път .. там хората нямат един път от морето до вас

Ето ти снимка къде се намира.
Гледай зелената стрелка.
На гугъл може да увеличиш и да го разгледаш как точно се стига
Пада се малко в страни от селцето.
http://img32.imageshack.us/img32/3992/plajkq.jpg
Ето една снимка и на плажа.
http://img832.imageshack.us/img832/9562/dsc07800wa.jpg
п.п. не съм ги тагнал, щото стават малки и не може да видиш нищо

- Манчев73
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34-столичанка в повече
Не се обиждайте колеги,но обиколих Европа само с карта от 2.50лв.от Кауфланд и не се загубих ...па вие го наплашихте момчето,че без сателитна връзка едва ли не,помен да му правят....Кавала е едно село....и жигулита със Сливенски цигани кръстосват наврет....

- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530D
Ходил съм в Кавала от към Ксанти т.е. през Златоград, там ми е най близо
Още на влизане в Кавала и започват плажовете. Още в "предградието" има няколко плажа навързани. Има си отбивки от пътя вляво а самия плаж е на 10 м от пътя. Има си паркинги точно до пътя, нито са платени, нито нищо. Има много българи. Платения така да се каже плаж беше южния, след града. Но платен е силна дума, плащаш едно фрапе и ползваш чадър и шезлонг. На северните плажове нищо не плащаш а ползваш чадър и пластмасови столове. Има и заведение и ако искаш може да си поръчаш нещо. Не знам от към Гоце Делчев как ще ти дойде, но от към Ксанти не ти трябва ни карта ни нищо.
п.п. Града е много хубав, заприличва ми на Монако но само от снимките и видеата които съм гледал
. Вътре може и да се изгубиш без навигация но ти препоръчвам ако отидеш да си направиш една разходка с кола по крайбрежието! 

Още на влизане в Кавала и започват плажовете. Още в "предградието" има няколко плажа навързани. Има си отбивки от пътя вляво а самия плаж е на 10 м от пътя. Има си паркинги точно до пътя, нито са платени, нито нищо. Има много българи. Платения така да се каже плаж беше южния, след града. Но платен е силна дума, плащаш едно фрапе и ползваш чадър и шезлонг. На северните плажове нищо не плащаш а ползваш чадър и пластмасови столове. Има и заведение и ако искаш може да си поръчаш нещо. Не знам от към Гоце Делчев как ще ти дойде, но от към Ксанти не ти трябва ни карта ни нищо.

п.п. Града е много хубав, заприличва ми на Монако но само от снимките и видеата които съм гледал

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
Още няколко.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

- nightdriver
- ентусиаст
-
- Кара: 530da turing
Перфектно е там..
.Иво , пътя през Златоград какво му е състоянието ?
.Иво , пътя през Златоград какво му е състоянието ?
- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
От Златоград до границата е нов двулентов път. От границата до селото долу е тесен, две леки коли се разминават дори трудно но пак е нов асвалт. От там до Ксанти е нормален междуградски път, някъде 2-ра категория и от Ксанти или по точно малко по нататък започват магистралите.
До Кавала е магистрала 50-тина километра. 

- I.Voykov
- по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
-
- Кара: каквото намери в гаража
Иди където бум-бум ти е написал, накрая на този залив се намира този плаж - http://www.rivabeachproject.gr/en/
няколко години подред ходя там и на по-хубав плаж май не съм стъпвал.
(пс задавате на навигацията директно Nea Peramos, няма да влизате в Кавала, там е лесно питате къде са плажовете и ще се ориентирате, пътя върви между едни маслинови дръвчета и на края на пътя е този плаж)
няколко години подред ходя там и на по-хубав плаж май не съм стъпвал.
(пс задавате на навигацията директно Nea Peramos, няма да влизате в Кавала, там е лесно питате къде са плажовете и ще се ориентирате, пътя върви между едни маслинови дръвчета и на края на пътя е този плаж)

http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?
21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2