До АсенХ
Модератор: Общи модератори
30 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- TheBoss
- Полковника
-
- Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло
До АсенХ
Асене, понеже ми писна да ме предупреждаваш искам да ти отправя едно предложение. Четейки твоите коментари за най-различни теми в подфорум "Извън темата", че мястото им не е там, а в определената за това тема(която според теб май е тема-пенкилер) стигнах до извода, че подфорума като цяло е абсолютно излишен. Най-добре е да го закрием и да направим само една ВАЖНА тема "FUN: вицове, картинки, линкове, текстове и т.н.", в която да слагаме всичко несвързано с любимата марка и неотговарящо на твоите разбирания за "Извън темата".

- ///milko way
- ентусиаст
-
- Кара: не кара пил-ама пий карал
айде и на най интересния форум лепнаха цензура 

Bcu4ko cBъP|_|_|Ba Do5pe.Ako He|_|_|_o cBъP|_|_|u 3/\e,To npocTo He e cBъp|_|_|u/\o!
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
Слагам 4 лв. и 30 стотинки, че ИЗВЪН ТЕМАТА е най-посещавания форум...
точно поради причината, че е най-разкрепостен, дипче (странна дума) като гледам така някак си много почнахте да заключвате темички, новите модове взимат много присърце работата си... а не трябваааааааааааааааааааааааа
А не може ли да се оправяте на лични?!?
п.с. с нетърпение чакам отговора на АсенХ

А не може ли да се оправяте на лични?!?

You said: "Time will change!" What if it changes you?
vicho написа:Слагам 4 лв. и 30 стотинки, че ИЗВЪН ТЕМАТА е най-посещавания форум...точно поради причината, че е най-разкрепостен, дипче (странна дума) като гледам така някак си много почнахте да заключвате темички, новите модове взимат много присърце работата си... а не трябваааааааааааааааааааааааа
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
А не може ли да се оправяте на лични?!?![]()
Евалата бате за думите

Все пак искам да кажа и на АсенХ,ако е забелязал че аз
и evans се лигавиме от време на време в тоя форум а не в
сериозните, нали?

нещо им е криво на модове-те защо ние трябва да сме
потърпевшите??

- TheBoss
- Полковника
-
emcho_k написа:...
То аз като гледам ти само там пишеш, но не ти се бъркам

- LeX
- Капетано
-
- Кара: '90 328i/6 '95 540i/6
emcho_k написа:TheBoss написа:emcho_k написа:...
То аз като гледам ти само там пишеш, но не ти се бъркамВсъщност няма значение в кой подфорум пишеш, а какво пишеш.
Са като си купя Е34 ше пиша и във форума на Е34
горките хорица, и там ше почнеш да спамиш

"My ambition....by the end of the day, to be the world champion" Colin McRae
- Новини
-
Вие друга работа нямате ли си, протестанти такива?
Босев, задай си въпроса какви щяха да са отговорите по темата ти, за която пилиш, че съм я заключил... Щом прочетеш някоя нова идиотия и я просваш тука. Лошо няма но го прави горе в темата. На ден тук има по 20-тина нови теми и то след като направихме специалната тема горе. Иначе бяха по 45.
Относно заключените теми - първо ги прочети, после коментирай защо са заключени.
За вбъдеще като имаш забележки към нещо във форума, ползвай секцията за модераторите за да ги споделиш.
Момчета, пишете колкото намерите за необходимо. Пускайте интересни дискусии, търсете помощ за проблемите си, разтоварвайте се. Но за Бога, не пускайте безумни теми, не обръщайте пуснатите теми в оффтопик. Не превръщайте тази секция в блудкава говорилня.
Достатъчно интелигентни хора са модератори тук. Достатъчно разнородни личности са за да могат да преценяват съдържанието на темите. Освен това са инструктирани да съдят именно по вашите реакции. Надали има по-добър коректор от това.

Босев, задай си въпроса какви щяха да са отговорите по темата ти, за която пилиш, че съм я заключил... Щом прочетеш някоя нова идиотия и я просваш тука. Лошо няма но го прави горе в темата. На ден тук има по 20-тина нови теми и то след като направихме специалната тема горе. Иначе бяха по 45.
Относно заключените теми - първо ги прочети, после коментирай защо са заключени.
За вбъдеще като имаш забележки към нещо във форума, ползвай секцията за модераторите за да ги споделиш.
Момчета, пишете колкото намерите за необходимо. Пускайте интересни дискусии, търсете помощ за проблемите си, разтоварвайте се. Но за Бога, не пускайте безумни теми, не обръщайте пуснатите теми в оффтопик. Не превръщайте тази секция в блудкава говорилня.
Достатъчно интелигентни хора са модератори тук. Достатъчно разнородни личности са за да могат да преценяват съдържанието на темите. Освен това са инструктирани да съдят именно по вашите реакции. Надали има по-добър коректор от това.
!!Asen_X написа:Вие друга работа нямате ли си, протестанти такива?![]()
Асенчо,аз съм съгласен с тва за глупавите теми на 100%.
Но аз не виждам кво толко ме плюете че пиша малко повече
(имай предвид това че все пак темите които аз съм постнал
не са толкова глупави), виж по надолу кои теми съм ги постнал
аз и кажи дали наистина са безсмиселени!

- TheBoss
- Полковника
-
!!Asen_X написа:... Щом прочетеш някоя нова идиотия и я просваш тука. Лошо няма но го прави горе в темата. ...
Въпросната идиотия е част от сериозно научно изследване.
!!Asen_X написа:...
...
Не само ги прочетох, но и ги преброих. Точно 20 на брой само на 1-ва страница.
!!Asen_X написа:...
...
И това съм сторил, но си мисля, че не е необходимо да превръщаме групата на модераторите в някакво тайно общество. Проблемът е на потреботеля TheBoss, а не на модератора TheBoss. За това съм писал тук. Ако искаш мога да пусна темата и в "Дискусия за BMWPower-BG.net", но няма да отстъпя ни на милиметър от мнението си за заключването на теми.
И последно, припомням ти мотото на подфорум "Извън темата"
На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

- Новини
-
TheBoss написа:!!Asen_X написа:... Щом прочетеш някоя нова идиотия и я просваш тука. Лошо няма но го прави горе в темата. ...
Въпросната идиотия е част от сериозно научно изследване.
Въпросната тема е във фън раздела на поне три форума. Познай защо

Горе има тема - в нея се пускат всякакви развлекателни материали, които не провокират смислени теми. В тази тема има 998 отговора - какво щеше да стане ако всеки беше пускал нова тема за всеки от тях?!

Влизам на ICQ - заливат ме с подобни текстове. Влизам из форумите - отново стотици подобни текстове и все едно и също. Влизам в нашия форум с надеждата да прочета най-накрая нещо смислено, нещо което да провокира в мен желание да изразя позицията си и да прочета нечия друга но на какво се натъквам? От 30 теми, 29 съм ги чел ама другаде и една единствена читава, която ако модератора не беше направил ВАЖНА сигурно нямаше и да я видя - Красотите на България. Не задушавайте с глупости ценните теми. Нека поне се гордеем с това, че дори "Извън темата" съдържа хубави теми, теми с идея и замисъл, теми с потенциал.... теми, на които с интерес да прочетеш и отговорите.
Момчета и момичета - този форум не е мой, а ВАШ! Вие решавате как да се развива, вие решавате дали да му дадете уникален облик или да го превърнете в просто още едно интернет място. Вие решавате дали да се гордеете със съдържанието му или пък да ви е все едно.
Помислете върху това и си го спомняйте всеки път, когато влезете тук и напишете постинг.
Не забравйте, че това е форума на БМВ Клуб България. Надявам се да сте тук заради тази марка, а не за да си початите, да се похилите и да прочетете някоя и друга глупост. Защото ако е второто, то тогава помислете кой е виновен.
Чрез "извън темата" сме ви дали възможност да избягате замалко от тематиката свързана с автомобилите. Но... искам да ви питам, гордеете ли се, че в автомобилен форум, най-посещаваната секция е тази, която НЕ Е свързана с автомобилите? А гордеете ли се с факта, че тя не е пълна със стойностни теми, а със съдържание, което ще срещнете и на много други места?
Ето ви тема за размисъл, момчета и момичета. Помислете си и отговорете сами на себе си.
- Гост
-
Шефе (имам предвит Босс-а а не Сенката) в момента тече треска на новаците в Клуба ... имаи търпение ще им мине мерака да заключват и дано да се успокоят малко ако не ше праим Атака-БМВ
интересно какво съвпадение зададох същия въпрос за изречението под ИЗВЪН ТЕМАТА обаче ми казаха да се оплача на Бат Бойко и да спра да пиша нови теми че ме очаква .....
п.с. кфото и да праиш по гръб нема да паднат ... пикаеш срещу вятъра ... ама не си казал не сме обърнали кораба ... ние сме повече и по силни

интересно какво съвпадение зададох същия въпрос за изречението под ИЗВЪН ТЕМАТА обаче ми казаха да се оплача на Бат Бойко и да спра да пиша нови теми че ме очаква .....

п.с. кфото и да праиш по гръб нема да паднат ... пикаеш срещу вятъра ... ама не си казал не сме обърнали кораба ... ние сме повече и по силни

- b2
- старши ентусиаст
-
- Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2
!!Asen_X написа:....
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=30673
таз тема е оставена отключена и неизтрита, щото има още доста мегдан за дискусия, просто лек коментар да не се откланят с лични чатове

Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.
Че нямам право да се обаждам тук е ясно,обаче имам чувството че просто Azrail се старае прекалено много в работата си на модератор и не допуска нито 1 нарушение на правилата...Ако сте забелязали в е30 подфорума беше известно време същото,когато симпъл ман стана модератор там,но свикна...Няма смисъл от тия теми и Azrail ше свикне и ще ни отпуска малко повече свобода
Нямам намерение да обиждам никой,всеки който се е почувствал обиден да ми пише на лс да му се извиня
"Айде със здраве"

Нямам намерение да обиждам никой,всеки който се е почувствал обиден да ми пише на лс да му се извиня

"Айде със здраве"

Live it like you Love it
30 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2