GPS

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

GPS

Мнение от Витанов » 23 Юли 2012, 22:30

Колеги дайте акъл за здрав и не много скъп GPS ? по-късно мисля на мотор да го слагам, но засега ще ми е в джоба :mhihi: някоя марка или модел наистина доказал се?
Имам нокия Х6 дали на нея не мога да сложа GPS ? или по добре да си купя такъв? не ми трябват последни модели и хиляди екстри, а нещо просто, надеждно и здраво.

Мерси предварително :yes:
I am beton!

Вчера ме изпревари една седмица е23 и само като му видях намръщената физиономия в огледалото и послушно се дръпнах вдясно да му направя място да мине :mhihi: А то едно такова лъскаво четкано, лелеййй Акула!

младши ентусиаст
Аватар

Re: GPS

Мнение от Eмилио Димитров » 23 Юли 2012, 23:11

Слагай си на нокиата един гармин мобиле хт и си свиркай :winky:

ентусиаст
Аватар
Кара: e65

Мнение от Пилев » 23 Юли 2012, 23:42

Може да пробваш ovi maps. Аз май най-много съм доволен от тях за сега. Виж и sygic. Много по-добре от гармин-а.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 купе

Мнение от Yanko Petrov » 23 Юли 2012, 23:52

Sygic :yes: Провери дали става за твоя телефон и инсталирай, аз съм повече от доволен, а често ми се налага да я ползвам. Имаш възможност да си сложиш картите само на страната, за която ти трябва, ако искаш да спестиш памет. Та ако имаш възможност да си сложиш на телефона, няма никакъв смисъл да си купуваш ГПС ;)

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 23 Юли 2012, 23:54

и аз съм с тоя тел и си имам фабрично :dunno:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

Слави
Аватар

Мнение от © » 24 Юли 2012, 15:56

Bogat-Beden написа:и аз съм с тоя тел и си имам фабрично :dunno:

добър коментар :mhihi:
сигурно колегата има предвид програма за навигация, а не GPS
ако ще я ползваш в бг гармин горе долу е най-доброто решение. За мотор ... не знам какво очакваш от него, може и да ти трябва нещо по-различно. Иначе Х6 има бавен хардуер за тази програма, то като цяло телефона си е бавен, гармин ХТ забива често, но пък може и да ти върши работа

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: E92 330D

Мнение от HackeD » 24 Юли 2012, 18:32

Слагай на нокията и нямаш грижи! :yes:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Витанов » 24 Юли 2012, 21:09

© написа:

ако ще я ползваш в бг гармин горе долу е най-доброто решение. За мотор ... не знам какво очакваш от него, може и да ти трябва нещо по-различно. Иначе Х6 има бавен хардуер за тази програма, то като цяло телефона си е бавен, гармин ХТ забива често, но пък може и да ти върши работа

:lol: Не знаех, че тоя телефон има GPS понеже все не ми остава време да го ползвам и разучавам. Много кекав ми се струва и затова исках да си купя GPS устройство.

Колеги кажете някоя добра и не много скъпа марка "жи пи ес " дето да не забива, зацикля и т.н.. да издържа и на малко по-силни вибраций без да сдава багажа :mhihi: че тая нокия не я виждам да изкара много дълго :dunno:

Благодаря на всички :yes:
I am beton!

Вчера ме изпревари една седмица е23 и само като му видях намръщената физиономия в огледалото и послушно се дръпнах вдясно да му направя място да мине :mhihi: А то едно такова лъскаво четкано, лелеййй Акула!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 compact,96'индивидуъл
Мечтае да кара: 6 serries
Детайли за колата: монреалблауууу

Мнение от vaykisss » 24 Юли 2012, 21:24

Витанов написа:
© написа:

:lol: Не знаех, че тоя телефон има GPS понеже все не ми остава време да го ползвам и разучавам. Много кекав ми се струва и затова исках да си купя GPS устройство.

Колеги кажете някоя добра и не много скъпа марка "жи пи ес " дето да не забива, зацикля и т.н.. да издържа и на малко по-силни вибраций без да сдава багажа :mhihi: че тая нокия не я виждам да изкара много дълго :dunno:

Благодаря на всички :yes:

ми аз съм с walteq720,от 2 години и съм доволен,постоянно съм по Европа не ме е предал никъде,преди месец му инсталирах IGO-primo и си бачка без дерт няма някви екстри специални ама е куче отсякъде,и е точно бюджетен клас :yes:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: F30 318d
Мечтае да кара: ......... 750li

Мнение от b0bituy » 24 Юли 2012, 21:26

Виж гармините до 250-300 лева. Не е много евтино, но поне е доказана марка пред някакво китайче за 150+ лева. :bchug:
Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!
"Автомобилът ти е истински бърз едва тогава, когато сутрин заставайки пред него се боиш да го отключиш."
Walter Röhrl
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: квоту има
Мечтае да кара: По пътища и с евтина нафта

Мнение от c7aH4eB » 24 Юли 2012, 22:46

Нокия и Ovi Maps върши прекрасна работа. Аз съм с C5-03 и доста пъти съм я използвал перфектна е. А пък гледах и в продавалника някакви гарминчета по 150-200 лева изглеждат надежни :)
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от bam » 25 Юли 2012, 10:18

Не си уточнил къде ще го ползваш.
В Бг,Европа, по балканите, по улиците.
За Бг по-добро от гармин няма, ако е само за улици всичко би ти свършило работа.
Може като за начало да си сложиш на тела един гармин и да видиш как се държи.
Няма да се прецака или да му стане нещо :)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: комби
Мечтае да кара: Нещо с S мотор
Детайли за колата: N52B25

Мнение от Gqbriel » 25 Юли 2012, 12:51

Витанов написа:Колеги дайте акъл за здрав и не много скъп GPS ? по-късно мисля на мотор да го слагам, но засега ще ми е в джоба :mhihi: някоя марка или модел наистина доказал се?
Имам нокия Х6 дали на нея не мога да сложа GPS ? или по добре да си купя такъв? не ми трябват последни модели и хиляди екстри, а нещо просто, надеждно и здраво.

Мерси предварително :yes:

Само да изясним,искаш GPS или навигация?Има разлика дали чисто GPS устройство не е като навигацията точно...от друга страна тва с телефона :mhihi: да върши работа,но е далече от GPS като устройство..
Ако ще е да се ориентираш - колегите са ти казали - garmin mobile xt или само гармин устройство - до 200лв ще ти върши прекрасна работа...карти има колкото искаш,камери и т.н
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма :D .
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Витанов » 25 Юли 2012, 13:49

Не ми трябва за улици или в града, а само за балкана да не се губя и ако ми трябва да намеря някоя рекичка, езерце, хижа и т.н. да ми е по-лесно :) затова искам отделно gps устройство, че на тия новите телефони не искам да разчитам, но на първо време ще сложа на нокията за да му свикна малко. Значи гарминче ще е че има доста обяви и много по-лесно ще го намеря на добра цена и също намерих много хубави и подробни топографски карти за гармин :)

:yes: :yes: :yes:
I am beton!

Потребител
Аватар

Мнение от bam » 25 Юли 2012, 15:01

Зависи колко пари ти се дават,че 2 ръка са си около 100+ лв и са модели на годинки.
Това е най-евтиното от новите модели и предполагам ще се поддържа доста време.
http://www.garmin.bg/?s=5&i=392
Иначе ако си запален планинар има и планински модели, но там цените са вече други.

п.п. иначе съм ходил с телефон(5800) в балкана и си е същото .. пътечки и хижи ги има.

Следваща

Назад към Извън Темата