Трябват ми корумпирани типове в УНСС :)
Модератор: Общи модератори
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
Трябват ми корумпирани типове в УНСС :)
Някой ако знае някакви врътки там да каже моля!!!
Става дума за Университета за Национално и Световно Стопанство в София. Първи курс съм и нещо няма да успея да смогна. За това търся някакви възможности по втория начин да си облекча програмата 

що и двамата
не ми хвърлите по едно лично или направо по icq-to....
от вас се иска да знаете какво искате:) поне в обши линии
от вас се иска да знаете какво искате:) поне в обши линии

<br>
br
br
Абре лесно ви е на вас в БГ...тука да подкупиш професор и невъжможно...а ако искараш 2ка ти остава за винага няма поправителни изпити....
НО...въпросът е...ако сте решили да си куповате изпитите защото въобще учите...или по-точно...ако седнеш и си научиш...ем ще си спестиш парите...ем ще научиш нещо...ем ще се чустваш по добре.
НО...въпросът е...ако сте решили да си куповате изпитите защото въобще учите...или по-точно...ако седнеш и си научиш...ем ще си спестиш парите...ем ще научиш нещо...ем ще се чустваш по добре.

- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
приятелю ха така кажи им гоKGB написа:Абре лесно ви е на вас в БГ...тука да подкупиш професор и невъжможно...а ако искараш 2ка ти остава за винага няма поправителни изпити....

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
бате, как се сети за този лаф?KGB написа:WestSide написа:Всеки иска да мине по тънката лайсна:)
Тази тънка лаисна винаги ти излиза много солена след това...
Иначе както Юда казва в Star Wars...
ignorance leads to fear, fear leads to suffering, suffеring leads to anger...

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
Ми то около този лаф се гради цялата система на държавно управление в САЩ...и почти на всякаде където има "демокрация"
Ето един и за демокрацията...от Матрицата:
Хората никога няма да въстанът срещу демокрация, защото си мислят че са свободни...а когато един човек си мисли че е свободен той отрича всеки който твърди обратното.
Иначе казано...през комунизма, хората знаеха че всичко е една измислица....в САЩ хоратя вярват че са свободни...НО всъщност са в по голяма тирания от Комунизма.
Още един пример...Европейския Сюз....това което Хитлер се опита да направи не беще ли съсщото...да но хората въстанаха срещу него зашото като го направиш на една голяма крачка се вижда и повече хора осъзнават какво е...а така на малки стъпки за 50-60 години...хората не виждат...направим им една икономическа криза, кажи им че трябва да се доразвие Сюза и си готов.....
problem-reaction-solution....Лесно и ефективно...съждаваш проблем, хората негодуват и ти им предлагаш разрешението...
А сега ти ми отговори, защо в БГ се опитват да натрапват на хората че едва ли не живеем на дивия запад.
Ето един и за демокрацията...от Матрицата:
Хората никога няма да въстанът срещу демокрация, защото си мислят че са свободни...а когато един човек си мисли че е свободен той отрича всеки който твърди обратното.
Иначе казано...през комунизма, хората знаеха че всичко е една измислица....в САЩ хоратя вярват че са свободни...НО всъщност са в по голяма тирания от Комунизма.
Още един пример...Европейския Сюз....това което Хитлер се опита да направи не беще ли съсщото...да но хората въстанаха срещу него зашото като го направиш на една голяма крачка се вижда и повече хора осъзнават какво е...а така на малки стъпки за 50-60 години...хората не виждат...направим им една икономическа криза, кажи им че трябва да се доразвие Сюза и си готов.....
problem-reaction-solution....Лесно и ефективно...съждаваш проблем, хората негодуват и ти им предлагаш разрешението...
А сега ти ми отговори, защо в БГ се опитват да натрапват на хората че едва ли не живеем на дивия запад.

- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
Хора аз никога не съм си плащал и не съм смятал да го правя. Просто малко повече разпуснах тази година и ми дойде множко. Сега не мога да смогна. А ако изпитите ми останат за Септември има опасност да са в един ден и в един час даже повече изпити. Така гадно го правят, че може да гризна дървото. А и ще ме дръпнат казарма след това. Неща да влеза сега, а след няколко години да я разкарат
Искам само да се върна в играта, а после ще си карам по старо му. Залягане над книжките и учение яко
Признавам си, че тая първа година постъпих доста несериозно. В университета не е както беше в даскало макар да е УНСС, където е пълна анархия. Не си вадете много лошо мнение за мене

KGB написа:Абре лесно ви е на вас в БГ...тука да подкупиш професор и невъжможно...а ако искараш 2ка ти остава за винага няма поправителни изпити....
аз това не успях да го проумея ... проваляш се на 1 изпит и ако искаш да се дипломираш сменяш или програмата или университета, така ли!?!
"Око за око, и скоро целият свят ще бъде сляп." - Махатма Ганди
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2