Бригада за Италия

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Бригада за Италия

Мнение от AgeraR » 18 Дек 2012, 1:06

Здравейте колеги, както вече някой от вас знаят в много близко бъдеще ще стана "колега". Мисля да си закупя е46 от Италия.

Та въпроса ми е някой ще пътува ли за Италия след нова година за да си купи кола, та и аз със него да отидем заедно? Или пък няколко колеги, които искаме да си купим автомобил от там да се организираме и да отидем до Италия!?

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e36

Re: Бригада за Италия

Мнение от BManqkW » 18 Дек 2012, 1:44

На вълка му е дебел вратът защото си върши работата сам.. Нали знаеш :mhihi:

Аватар
Кара: автомобил
Мечтае да кара: два автомобила
Детайли за колата: купе,двигател,волан,гуми

Мнение от jordanpar » 18 Дек 2012, 1:47

Ти нали си купи вече Е39 на метан?:

AgeraR написа:Здравейте, автомобила е 2002 е39 520i 170 к.с.
1. Какво би ми препоръчал и колко литра трябва да купя (колата я купих преди няколко дена)?
2. Трябва ми лайсна за задния капак хромирана, поставясе точно под знака на Бмв.
3. Диодни angel eyes за фарове и диодни (led) крушки за халогени или напараво 2 халогена (комплект) светещи диодни (led).
За сега са тези неща които търся.

И за ''турските'' Ф10 даваше едни мнения,и фирмата в Германия кво стана с нея,и :

AgeraR написа:Здравейте, нов съм във форума. Предстои ни да си купим семейна джипка. Набелязах си 2. Първата е Ауди Q7 4.2 TDI 326 коня (преди фейса), a втората е Х5 40d 306 коня. Четох доста по форумите на Ауди и БМВ, и исках да попитам дали проблемите на Х5 Е70 са оправени при фейслифта със друсането, скърцането на някои пластмасови елементи и постоянната смяна на предните и задните тампони заедно със предния носач, тези проблеми има ли ги при 40d ? За Ауди четох че по принцип не създават проблеми освен честата смяна на масла и филтри на всеки 15к км., може да взема и Аудито със новия мотор който е 340 коня но не знам ще си помисля.
За сега е това, освен за малко да забравя всички модели на Х5 40d ли са със 8 степенната трансмисия, зашото моделите от 2011 г. са по скъпи от тези от 2010 г. с 5-10 хиляди евро?

WTF?????

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от uCnaHeTcA » 18 Дек 2012, 2:45

jordanpar написа:Ти нали си купи вече Е39 на метан?:

AgeraR написа:Здравейте, автомобила е 2002 е39 520i 170 к.с.
1. Какво би ми препоръчал и колко литра трябва да купя (колата я купих преди няколко дена)?
2. Трябва ми лайсна за задния капак хромирана, поставясе точно под знака на Бмв.
3. Диодни angel eyes за фарове и диодни (led) крушки за халогени или напараво 2 халогена (комплект) светещи диодни (led).
За сега са тези неща които търся.

И за ''турските'' Ф10 даваше едни мнения,и фирмата в Германия кво стана с нея,и :

AgeraR написа:Здравейте, нов съм във форума. Предстои ни да си купим семейна джипка. Набелязах си 2. Първата е Ауди Q7 4.2 TDI 326 коня (преди фейса), a втората е Х5 40d 306 коня. Четох доста по форумите на Ауди и БМВ, и исках да попитам дали проблемите на Х5 Е70 са оправени при фейслифта със друсането, скърцането на някои пластмасови елементи и постоянната смяна на предните и задните тампони заедно със предния носач, тези проблеми има ли ги при 40d ? За Ауди четох че по принцип не създават проблеми освен честата смяна на масла и филтри на всеки 15к км., може да взема и Аудито със новия мотор който е 340 коня но не знам ще си помисля.
За сега е това, освен за малко да забравя всички модели на Х5 40d ли са със 8 степенната трансмисия, зашото моделите от 2011 г. са по скъпи от тези от 2010 г. с 5-10 хиляди евро?

WTF?????

Я се разрови още малко из мненията му, доволен ще останеш :mhihi:
Чак ме кефи кат' видя негова нова тема или мнение :weed:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от draka » 18 Дек 2012, 3:21

Сладур !! Просто му е скучно.!

Sent from my iPhone 4s

using Tapatalk

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от AgeraR » 18 Дек 2012, 4:03

добре де може да съм опитал да ви ебавам със джипката ама просто си мислех че ако задам задам нормално въпроса от интерес никой няма да ме вземе на сериозно... Бмв то на метан верно го тествах ама след теста реших че съм малък за е39 и се насочих към е46 купе, и просто проучвах за части и консумативи..

За фирмата ставаше въпрос дали парите които ще дам за колата да не ги вложа там...

Ако има неизяснени неща питайте.

Аватар
Кара: Кво ли не...

Мнение от Nasti » 18 Дек 2012, 9:43

Пали за Италия, колеги не ти трябват, няма нищо сложно :mhihi:
Предпочитам да сера на метеното, отколкото да мета насраното...

ентусиаст
Аватар
Кара: f30 340i xdrive MPPSK | e36 316i

Мнение от raduslaf » 18 Дек 2012, 11:17

Тука всичко се разконспирира за секунди просто :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW e46 320d Touring 150 к.с.
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от niki_future » 18 Дек 2012, 13:58

Колега от кой град си? В кой град е колата в Италия? Ако е в южната част, най-добре да минеш през Кулата, Гърция (Игуменица), с ферибот до Бари или Бриндизи в зависимост от цената на фери-то (Бари е на 100 км. северно от Бриндизи). После с колата в обратния ред. Септември пътувах на почивка и бяха малко по-скъпи феритата - около 30 евро човек и 40 колата. Сега може да е по-евтино. По този маршрут пътуват много български бусове и май взимаха около 100 евро на пътник с включено фери в цената. Иначе на връщане в Гърция имаш около 12 евро магистрални такси, а в Италия до Наполи - 16 евро. Питай нещо конкретно ако те интересува?

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от AgeraR » 18 Дек 2012, 15:49

niki_future написа:Колега от кой град си? В кой град е колата в Италия? Ако е в южната част, най-добре да минеш през Кулата, Гърция (Игуменица), с ферибот до Бари или Бриндизи в зависимост от цената на фери-то (Бари е на 100 км. северно от Бриндизи). После с колата в обратния ред. Септември пътувах на почивка и бяха малко по-скъпи феритата - около 30 евро човек и 40 колата. Сега може да е по-евтино. По този маршрут пътуват много български бусове и май взимаха около 100 евро на пътник с включено фери в цената. Иначе на връщане в Гърция имаш около 12 евро магистрални такси, а в Италия до Наполи - 16 евро. Питай нещо конкретно ако те интересува?

Ами колега по конкретно ме интересува къде има "пазар" от, където мога да си купя автомобил в, кой град, коя област? Къде бихте ми препоръчали да отида?

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW e46 320d Touring 150 к.с.
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от niki_future » 18 Дек 2012, 16:01

Ееее това вече божа работа. Доколокото съм чувал има и евтини и скъпи коли в Италия. Незнам. Това го говори с някой джамбаз да те води някъде........

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e21,е34, астрахаш,цлк-в208
Мечтае да кара: 850
Детайли за колата: петица- хубавица

Мнение от akula » 18 Дек 2012, 16:32

:OT: е що пък баш от Талия требва да бъде? навремето беше хит холандия, ама що минаха всички на Талия :dunno: щот по- тънко де, ясно, ама талянките са едни убави коли, па поддържани, па глезени
-харчи малко а бега много, чупи се трудно а се поправя лесно, що е то?
-БМВ е34

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Мнение от bam-bam » 18 Дек 2012, 17:22

subito.it
Ето ти един пазар .. гледаш .. избираш и палиш мотора.
Изображение

Новият ПИКАСО
Новият ПИКАСО
Аватар
Кара: The Dark Side of the Force
Мечтае да кара: S
Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio

Мнение от madpetio » 18 Дек 2012, 19:41

Само от тоя сайт ако не знае италиански какъв Х*Й може да хапне :mhihi: Тва не ви е мобиле.БГ ида идете от Младост до Горубляне...

УСПЕХ :yes:
"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от AgeraR » 19 Дек 2012, 3:40

niki_future написа:Колега от кой град си? В кой град е колата в Италия? Ако е в южната част, най-добре да минеш през Кулата, Гърция (Игуменица), с ферибот до Бари или Бриндизи в зависимост от цената на фери-то (Бари е на 100 км. северно от Бриндизи). После с колата в обратния ред. Септември пътувах на почивка и бяха малко по-скъпи феритата - около 30 евро човек и 40 колата. Сега може да е по-евтино. По този маршрут пътуват много български бусове и май взимаха около 100 евро на пътник с включено фери в цената. Иначе на връщане в Гърция имаш около 12 евро магистрални такси, а в Италия до Наполи - 16 евро. Питай нещо конкретно ако те интересува?

Ако може да споделиш каква е процедурата по прехвърлянето? Какво се прави?

Следваща

Назад към Извън Темата