Iphone 5 .vs. Samsung Galaxy S3
Модератор: Общи модератори
59 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Киров
- Пловдивски Джигит
-
- Кара: Е38 728 IA
Iphone 5 .vs. Samsung Galaxy S3
Колеги, помагайте искам да си купя нещо добро този път и съм се се спрял основно на тези две марки и модела, но немога да реша кой да взема.Прочетох много из интернет едни хвалят единия други другия и аз съм раздвоен...
кажете вашето мнение кой е по добрия вариант и ако ги ползвате да дадете информация или да ми препоръчате друга марка и модел от ранга на тези двата...
Благодаря ви! 

Re: Iphone 5 .vs. Samsung Galaxy S3
Мнения колкото щеш. Нищо няма да разбереш от темета. Едните ти казват iphone други galaxy. Отиди и ги виж. Аз бих ти препоръчал да разгледаш другите теми и да изчакаш два три месеца, за да излезе S4.
- ivo098
- младши ентусиаст
-
- Кара: F31 330d
- Мечтае да кара: F80 M3
iPhone е голяма тъпня с тоя iTunes. Можеш да ползваш само един компютър за база данни и всичко трябва да минава от там.
Андроид е в пъти по-удобен, лесно се инсталира и маха всичко - приложения, музика...
S3-ката е с по-хубав дисплей, iPhone с по-качествен и здрав корпус. Камерите и на двата са много добри, а останалото са подробнисти.
Ти избираш
Андроид е в пъти по-удобен, лесно се инсталира и маха всичко - приложения, музика...
S3-ката е с по-хубав дисплей, iPhone с по-качествен и здрав корпус. Камерите и на двата са много добри, а останалото са подробнисти.
Ти избираш

Its an M. The fuel mileage is Sh!tty.
Your Sh!ttiness may vary.
1 за ябълката.
Самсунга ми стои като теракотна плочка.Е има един модел С3 мини ,който е добре като размер....
Самсунга ми стои като теракотна плочка.Е има един модел С3 мини ,който е добре като размер....

by ''kompleksa''
- Maverick_VS
- ентусиаст
-
- Кара: '07 E91 335i
Лично мнение - Галаксито (андроида респективно) е за хора, тип програмисти, които обичат да си ръчкат много настройките, програми, руутване, къстъм ром и т.н. Ябълката е за "по-простичките"
. Преди бях с HTC Sensation, сега съм с iPhone 5 и това са мойте преки наблюдения. И 2-та телефона вършат всичко прекрасно, така че е въпрос на вкус - на мен лично дизайна на галаксито не ми допада, а и този 4.8" дисплей ми идва в повече (а не съм от малките
).

- seven-eight
- кандидат ентусиаст
-
nokia lumia 920 ?
аз съм с iPhone-a и съм доволен, галаксито е с много ниско качество на изработка.
всеки си има мнение.
аз съм с iPhone-a и съм доволен, галаксито е с много ниско качество на изработка.
всеки си има мнение.
ivo098 написа:iPhone с по-качествен и здрав корпус.
Тука си объркал нещата, корпуса на новия Айфон е много некачествен, поразрови се малко и така давай мнения.

По темата, аз и двата не бих ги взел поради една или няколклко причини от година и половина ползвам Nokia N8 и съм доволен като здравина, камера, екстри и тъй. Бих те посъветвал да почакаш новите им модели и тогава да си купиш (както ще направя и аз).
Аз съм фен на Андроидите . И ще ти кажа моята гледна точка . Между другото в момента ползвам S 3 .
1. На Самсунга зарядното е универсално - мини usb. На Ейпъла е само за него.
2. Батерията на Самсунга е с по-голям капацитет и плюс това е сменяема . На Ейпъла се подменя само в сервиз .
3.Блутута на Ейпъла е "заключен" само за техните устройства .
4. Резолюцията на дисплея на Самсунг е по-голяма .
5. Самсунг има слот за външна памет , другия няма .
6.В Андроид магазина има доста повече фрий приложения .
7.Според техн. спецификации процесора на S 3 е по-бърз .
8.S 3 е с по-ниска цена .Всички устройства на Ейпъл са с неоправдано високи цени .
В крайна сметка избора си е изцяло твой .
1. На Самсунга зарядното е универсално - мини usb. На Ейпъла е само за него.
2. Батерията на Самсунга е с по-голям капацитет и плюс това е сменяема . На Ейпъла се подменя само в сервиз .
3.Блутута на Ейпъла е "заключен" само за техните устройства .
4. Резолюцията на дисплея на Самсунг е по-голяма .
5. Самсунг има слот за външна памет , другия няма .
6.В Андроид магазина има доста повече фрий приложения .
7.Според техн. спецификации процесора на S 3 е по-бърз .
8.S 3 е с по-ниска цена .Всички устройства на Ейпъл са с неоправдано високи цени .
В крайна сметка избора си е изцяло твой .
- In_Memoriam
- ентусиаст
-
- Детайли за колата: - F10 535i LCI RWD daily
- V8 project... loading
ivo098 написа:S3-ката е с по-хубав дисплей
ljubo73 написа:4. Резолюцията на дисплея на Самсунг е по-голяма .
Значи според вас щом резолюцията е по-голяма, задължително дисплея е по-Убав? 306 dpi срешу 326 за iPhone-a? Или с PenTile идиотската си матрица ? Тоест един пиксел е съставен от 2x зелено, 1х червено и 1х синьо. Реално резолюцията е минимум 1/3 по-ниска от обявената...
http://en.wikipedia.org/wiki/PenTile_matrix_family
За дисплеите на Samsung да не съм прочел никъде колко хубави били, щото се дразня много. Всичките им модели са оборудвани с тази кретения и изглеждат ужасно спрямо нормален RGB дисплей. Зеленото да го има на всеки ред, а синьото през ред - какво ли няма да измислят, за да излезе по-евтинко

- k.milanov
- младши ентусиаст
-
- Кара: E91 325d
- Мечтае да кара: отново E36 318is
Аз лично от две години ползвам едно htc desire. Стар Android. Около мен има хора със всякакви телефони и за мен Android, дори и най-старата версия си е прост the best.
Не е вярно, че е телефон за по разбиращи и ръчкащи хора. По-скоро напротив, защото е много по лесно да се качват пиратски приложения, игри и тн. на Android отколкото на IOS. На първото се иска да се свали един файлов мениджър и готово, докато при втората операционна система трябва да се jailbreak-ва.
Моят глас е за галаксито. iPhone-a не ми допада, че имат един и същ интерфейс от самото начало, докато не само при галаксито, а при всички Андроид устройства може да се персонализират по много различни начини.
Не е вярно, че е телефон за по разбиращи и ръчкащи хора. По-скоро напротив, защото е много по лесно да се качват пиратски приложения, игри и тн. на Android отколкото на IOS. На първото се иска да се свали един файлов мениджър и готово, докато при втората операционна система трябва да се jailbreak-ва.
Моят глас е за галаксито. iPhone-a не ми допада, че имат един и същ интерфейс от самото начало, докато не само при галаксито, а при всички Андроид устройства може да се персонализират по много различни начини.
- BoykoKostadinov
- Потребител
-
- Кара: BMW 320d e46 136 hp
http://news.smartphone.bg/review/apple- ... i-testove/ Ето чети колега
Иначе колегата ljubo73 е казал всичко най-нужно и съм абсолютно съгласен с него. А и С3 е на цена от 820 лева в момента, докато Айфона е безбожен все още, а и никога няма да падне... А и миниатюрният дисплей на Айфоните като цяло ме дразни. 3.5, сега ъпгрейднаха на 4. Мега жалкото.

- kronos
- ентусиаст
-
- Кара: MB w212 AMG
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
И сега от както махнаха инсталоуса, мани не ти трябва айфон, не можеш една снимка да качиш някъде, няма флаш и т.н Аз лично съм много доволен от андроид телефоните
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Вземи си Sony Xperia Z!
Не искам темата да се превърне в iOS vs. Android, че ще замине!

You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- DriftoMania
- Потребител
-
- Мечтае да кара: F10 ///M5
Kroki написа:Вземи си Sony Xperia Z!
:
А ти понеже притежаваш Сони и съветваш всички дето питат за телефон да си вземат телефон от тая марка.Не казвам, че е лош, даже в момента дори аз съм със Сони, но в темата се пита Самсунг или Епъл

Към автора - на твое място бих изчакал наистина новото Галакси, ако не ти трябва задължително нов телефон в следващите месец-два де.. ако не, мятай се на С3, по-практичен ще ти е, другите са обяснили защо. Мен обаче не ме кефи на външен вид, в сравнение с Ай5..но пак бих взел Галакси

- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
DriftoMania написа:Kroki написа:Вземи си Sony Xperia Z!
:
А ти понеже притежаваш Сони и съветваш всички дето питат за телефон да си вземат телефон от тая марка.Не казвам, че е лош, даже в момента дори аз съм със Сони, но в темата се пита Самсунг или Епъл![]()
Peturcho_bmw написа:Колеги, помагайте искам да си купя нещо добро този път и съм се се спрял основно на тези две марки и модела, но немога да реша кой да взема.Прочетох много из интернет едни хвалят единия други другия и аз съм раздвоен...кажете вашето мнение кой е по добрия вариант и ако ги ползвате да дадете информация или да ми препоръчате друга марка и модел от ранга на тези двата...
Благодаря ви!

You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
59 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4