Много яка щора за задното стъкло!
Модератор: Общи модератори
21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Много яка щора за задното стъкло!
Вижте какво си направих:
Изработена е от перфофолио/слага се по витрините на магазините с рекламна цел - отвън е картинка, отвътре се вижда навън/. Залепих я върху прозрачна подложка и я монтирах на мястото на оригиналната щора. Според мен ефекта е много добър, а видимостта отвътре навън е не по-малка от тази на фабричната.
Чакам коментари...
P.S. Извинявам се на всички официални членове на клуба, тъй като а не съм от тях, а съм си сложил това нещо. Не знам дали имам моралното право да го правя, но приемете, че е с рекламна цел за клуба
Изработена е от перфофолио/слага се по витрините на магазините с рекламна цел - отвън е картинка, отвътре се вижда навън/. Залепих я върху прозрачна подложка и я монтирах на мястото на оригиналната щора. Според мен ефекта е много добър, а видимостта отвътре навън е не по-малка от тази на фабричната.
Чакам коментари...
P.S. Извинявам се на всички официални членове на клуба, тъй като а не съм от тях, а съм си сложил това нещо. Не знам дали имам моралното право да го правя, но приемете, че е с рекламна цел за клуба

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
Не се прибира - подложката е твърда. Закачена е на стойките на старата, която в момента си е навита вътре.
За парите ми е трудно да отговоря. Подложката е 10-на лева, но фолиото ми го печатаха едни познати дето имат да правят голяма витрина и това беше тестово. Ако някой има сериозен интерес мога да питам за цена кв.м.
Все още обаче предпочитам да изчакам да видя как ще й влияе слънцето, да не се вземе да се сбръчка...
За парите ми е трудно да отговоря. Подложката е 10-на лева, но фолиото ми го печатаха едни познати дето имат да правят голяма витрина и това беше тестово. Ако някой има сериозен интерес мога да питам за цена кв.м.
Все още обаче предпочитам да изчакам да видя как ще й влияе слънцето, да не се вземе да се сбръчка...
- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
- Кара: ниско на земята
- TheBoss
- Полковника
-
- Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло
Идейно, но дали не би могло да се наплаво да е подвижна, т.е. с някакви лепки или нещо подобно. Спираш, слагаш я отзад(може и отпред), а после като тръгваш я махаш. Защото нали се сещате, че господа катаджийте (дето още не знаят дали са сержанти или са вече полицаи) само това ще чакат и после акт за "перде на задното стъкло".

- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
Аз не бих си сложил такава щора, защото е шарено, но ефекта е поразителен! Браво за труда и идейноста! Може би ще е добре да си направим такива рекламни за предните стъкла, които са против напичане и напукване на таблото!!!
БРАВО! 

- BMW-X5
- Е53 Фанатик
-
- Кара: xDrive
Иво написа:Може би ще е добре да си направим такива рекламни за предните стъкла, които са против напичане и напукване на таблото!!!БРАВО!
Наречени накратко сенници

- ge_a
- Е30 IS Crasher
-
- Кара: Е30 М42Б18, E61 M54B25
TheBoss написа:Защото нали се сещате, че господа катаджийте (дето още не знаят дали са сержанти или са вече полицаи) само това ще чакат и после акт за "перде на задното стъкло".
Що бе щората при две налични странични огледала не е забранена ? На мен се опитаха вече два пъти да ме заяждат за щората, ама кат има кажа да прочетът правилника млъкват

И аз изкам такава и не ми се вижда толкова шарена, с такава щора ше убия всички голфове и астри

Най-обичам да вадим теловете на гумите !!!

- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
- Кара: ниско на земята
ами аз предлагам черен сенник и със ситни бели букви в левия или десния долен ъгъл да пише "БМВ Клуб България" 

21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2