Преживявания в US (не за хора със слаби сърца)
Модератор: Общи модератори
20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Cobra
- Turbo Pilot
-
- Кара: X5 F15 m50d,E30 TURBO
- Мечтае да кара: Това което си карам
Преживявания в US (не за хора със слаби сърца)
Та така де,
той Кире от време на време ви разказва както прави тук,
ама аз пристигам преди 1 седмица и си виках като има нещо интересно ще пиша....е има:
купих си БМВ 330 2005 година, с всичко като екстри който можай да се сетя, 18" джанти и т.н. и дори много му се радвах за 3 дни,дори щях да ви напиша....е сега пак ви пиша НО да внимавате !!!!
В тая страна съм за 5 път и за пореден път разбирам ТУК ВСИЧКИ на пътя са пълни малоумници!Всеки който казва че в БГ немогат хората да карат,моля да си помлисли!
Та днес си пътувам към работа и на главен път ограничение 45 мили/ч си карам с толкова поради простата причина че валеше дъжд
Карам си аз,приказвам си с приателката и си пием кафето......в този момент виждам с периферното зрение от странична улица със знак СТОП!!!!! изхвърча Акюра от дясно към мен,
инстинктивно натискам спирачка и опитвам със влизане в канавката до пъта да избегна удара,
НО малоумника на 17!!!!!!! години да еба неговата мама,все едно наистина иска да ме удари и той към средата на платното, и така де....
удар с около 40 до колко имах време да намаля в него....всички в спешното.....аз със спукана китка,приятелката ми с натъртвания навсякъде...и малоумния тийн с няколко шева!
Ето и снимков материал от мойта (вече на застрахователите) кола,
преди и след удара!
Колеги ВНИМАВАЙТЕ на пътя,не ми се мисли ако както обикновено за работа там минавах със 60+ какво щеше да стане!!!!
Времето ми за реакция беше по-малко от 18 метра след като съм имал видимост към него според полицията - сметнете това колко е като секунди....хмммм

той Кире от време на време ви разказва както прави тук,
ама аз пристигам преди 1 седмица и си виках като има нещо интересно ще пиша....е има:
купих си БМВ 330 2005 година, с всичко като екстри който можай да се сетя, 18" джанти и т.н. и дори много му се радвах за 3 дни,дори щях да ви напиша....е сега пак ви пиша НО да внимавате !!!!
В тая страна съм за 5 път и за пореден път разбирам ТУК ВСИЧКИ на пътя са пълни малоумници!Всеки който казва че в БГ немогат хората да карат,моля да си помлисли!
Та днес си пътувам към работа и на главен път ограничение 45 мили/ч си карам с толкова поради простата причина че валеше дъжд

Карам си аз,приказвам си с приателката и си пием кафето......в този момент виждам с периферното зрение от странична улица със знак СТОП!!!!! изхвърча Акюра от дясно към мен,
инстинктивно натискам спирачка и опитвам със влизане в канавката до пъта да избегна удара,
НО малоумника на 17!!!!!!! години да еба неговата мама,все едно наистина иска да ме удари и той към средата на платното, и така де....
удар с около 40 до колко имах време да намаля в него....всички в спешното.....аз със спукана китка,приятелката ми с натъртвания навсякъде...и малоумния тийн с няколко шева!
Ето и снимков материал от мойта (вече на застрахователите) кола,
преди и след удара!
Колеги ВНИМАВАЙТЕ на пътя,не ми се мисли ако както обикновено за работа там минавах със 60+ какво щеше да стане!!!!
Времето ми за реакция беше по-малко от 18 метра след като съм имал видимост към него според полицията - сметнете това колко е като секунди....хмммм

- Cobra
- Turbo Pilot
-
- rtzankov
- Ценко изложбения
-
- Кара: дългия да си плати входа !!!
Бате, мноо гадна случка, добре че поне вие сте живи и здрави! Деба изпаткалите американски хлапета. Кво се е превазбудил тоз та не спира на стоп
Пожелавам ти бързо възстановяване

Пожелавам ти бързо възстановяване

R.I.P Landikar
- Mamouk
- дере дънки сред голи мадами
-
Неприятно, но за съжаление на всеки може да се случи. Важното е, че сте ОК- оправяйте се бързо и много поздрави на приятелката 

Legends may sleep...but they never die!
Плюй си на гъза и се пързаляй!
Плюй си на гъза и се пързаляй!
- ///M Power
- старши ентусиаст
-
- Кара: си Е65-цата.
както казаха важното е че сте ОК...другото е поправимо

"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti
- Mario Andretti
- Cobra
- Turbo Pilot
-
alx Така е вече съм направил клайм към всички застрахователи,
освен че на мен и пътниците и мен ни се плащат доста добри обезщетения,
така и тотал колата ми е колкото за нова,
или за даун паймънт за М5/М6 което и за сега ми е избора за нова кола,
ама за сега карам един ужацен трък под наем
Форд Ф250 Хеви Дюти,кеф...
освен че на мен и пътниците и мен ни се плащат доста добри обезщетения,
така и тотал колата ми е колкото за нова,
или за даун паймънт за М5/М6 което и за сега ми е избора за нова кола,
ама за сега карам един ужацен трък под наем

Форд Ф250 Хеви Дюти,кеф...

- WeiSTD
- главен сектант :)
-
- Кара: E36 325i
- Детайли за колата: Септември 1991
M50B25 - Без VANOS
GAZ Gold Coilover Kit
Eibach 28мм Предна Стабилизираща Щанга
М3 Ево 20мм Задна Стабилизираща Щанга
325мм предни спирачки от Е46 330i
294мм задни спирачки от Е46 328i
Zimmermann Дискове, Carbone Lorraine накладки, Goodridge маркучета
alx написа:ае сега някои да ми каже как подпъхнах това мнение там? за ф250-то...
Днес вече 3то или 4то мнение гледам с объркан ред. Покрай тоз събор май се натовари форумчето.
БИАД Авто-Пазар Тийм
You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.
You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.
20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2