Търся човек с добър англииски език
Модератор: Общи модератори
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- DLVasilev
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 tds, W140 400SE
- Мечтае да кара: ГАЗ-24 Волга V8 ЗМЗ-511
- Детайли за колата: Капаци, калници, врати, брони, таван и торба с бурми и чукачки след смяна на накладки
Търся човек с добър англииски език
Добра вечер на всички! Имам нужда от точен превод на един текст, който за съжаление успявам да преведа частично. Моля някой ако може да помогне и да го преведе целия.
Ето го и самия текст:
Hi ,
I will attach you some pics to this email but first please let me explain you the process of this sale and afterwards you can decide if you want to go with it or not.I want to take this opportunity to assure you that this deal is 100% legitimate, the financial part of this deal will be managed by a third party, in this way both of us will be protected. They will keep the payment until you receive the car and test it.The car is already in a shipping company possession, crated and ready for delivery, so No pick up is available. I asked them to allow viewers to go there and inspect the car but their reply was "We are not a showroom!" In this case, I will offer a 15-day period to inspect the car from the moment you receive it. I am very busy with my business, I travel allot and I have no time to go there, to handle the vehicle to you in person, that's why I prefer to use eBay to do this sale.
The final price is 4.500E + shipping to your door. For an accurate shipping cost please include your shipping address in your next email.If we decide to proceed with this transaction, I will have to contact eBay and provide them all the necessary information, so they can start the process right away. I will be needing your eBay user name(if you have one), full name, address and phone number for that. You will receive a notification from eBay shortly after that, together with all the instructions to follow and the invoice as well.
Regarding the payment, you will be instructed to deposit the money to an eBay bank account. They will hold and insure your money until you will receive the vehicle ,test it, take it to your local mechanic, test drive it . That is how their buyer protection policy is working. As far as the seller concerns, I will be glad to know that eBay has the possession of the money during the delivery period. That is my insurance.
Once I have your info I am going to forward it to eBay to get things started. After that eBay will contact you with all the instructions that you need in order to buy it. Waiting for your email with the requested details so we can move forward.
Ето го и самия текст:
Hi ,
I will attach you some pics to this email but first please let me explain you the process of this sale and afterwards you can decide if you want to go with it or not.I want to take this opportunity to assure you that this deal is 100% legitimate, the financial part of this deal will be managed by a third party, in this way both of us will be protected. They will keep the payment until you receive the car and test it.The car is already in a shipping company possession, crated and ready for delivery, so No pick up is available. I asked them to allow viewers to go there and inspect the car but their reply was "We are not a showroom!" In this case, I will offer a 15-day period to inspect the car from the moment you receive it. I am very busy with my business, I travel allot and I have no time to go there, to handle the vehicle to you in person, that's why I prefer to use eBay to do this sale.
The final price is 4.500E + shipping to your door. For an accurate shipping cost please include your shipping address in your next email.If we decide to proceed with this transaction, I will have to contact eBay and provide them all the necessary information, so they can start the process right away. I will be needing your eBay user name(if you have one), full name, address and phone number for that. You will receive a notification from eBay shortly after that, together with all the instructions to follow and the invoice as well.
Regarding the payment, you will be instructed to deposit the money to an eBay bank account. They will hold and insure your money until you will receive the vehicle ,test it, take it to your local mechanic, test drive it . That is how their buyer protection policy is working. As far as the seller concerns, I will be glad to know that eBay has the possession of the money during the delivery period. That is my insurance.
Once I have your info I am going to forward it to eBay to get things started. After that eBay will contact you with all the instructions that you need in order to buy it. Waiting for your email with the requested details so we can move forward.

ATR-42/72
Re: Търся човек с добър англииски език
Тоя опит за измама е стар колкото света, не се занимавай, колега. 

- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
Абсолютно ! С такива завъртулки и схеми доста хора се опариха.
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
DLVasilev написа:Добра вечер на всички! Имам нужда от точен превод на един текст, който за съжаление успявам да преведа частично. Моля някой ако може да помогне и да го преведе целия.
Ето го и самия текст:
Hi ,
подчертал съм ти защо това е схема.
искрено съм учуден че хора все още се хващат на такива неща.
две неща:
1. заучени лафове/ положения
2. ибей не работи така
аз ако съм на тебе ще го помоля да ти приведе $100 примерно за да имаш неговата сметка "за да знаеш че е легитимен и е честен бизнесмен"

алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- DLVasilev
- младши ентусиаст
-
- Детайли за колата: Капаци, калници, врати, брони, таван и торба с бурми и чукачки след смяна на накладки
Става дума за купуване на кола. Колата се намира в австрия, но както той написа пътувал много и нямало да може. Кандардисвам го да ми я предаде лично. Исках просто да разбера точно какво пише понеже с техническа литература нямам проблем ако е на англииски, но разговорния ми куца малко

ATR-42/72
DLVasilev написа:Става дума за купуване на кола. Колата се намира в австрия, но както той написа пътувал много и нямало да може. Кандардисвам го да ми я предаде лично. Исках просто да разбера точно какво пише понеже с техническа литература нямам проблем ако е на англииски, но разговорния ми куца малко
ТОВА Е ИЗМАМА - не колегата,а изпратеното до него писмо
paste в google - Първата подчертана от alx част:
want to take this opportunity to assure you that this deal is 100% legitimate, the financial part of this deal will be managed by a third party
Пробвай сега да пратиш запитване в мобиле.де за някоя много изгодна кола - примерно за някое изпънато Е60 за около 4 хил. евро. Обикновено това са първите 2-3 обяви. Готов съм да се обзаложа, че ще получиш отговор с абсолютно същия текст. Изумен съм, че има хора, които още се хващат. Но явно наитсина има щом продължават да се опитват да пробутват тая схема. 

- DLVasilev
- младши ентусиаст
-
Искам да помоля поне още 37836748 души да ми кажат че това е измама.
Моля също така и още 2 пъти по толкова да кажат "Как може да има хора, които се връзват още"
Ще помоля също всички авто форуми да се включат и да ми кажат колко съм задръстен щото съм помолил някой да ми преведе просто един ши*ан текст на един ши*ан български език!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Аман от философи тука....
И понеже един няма да е достатъчен ето ви ги направо всичките, кой каквото си найде за него си е!
https://www.google.bg/search?hl=bg&site ... tH5xdkNe1Q
Че няма да се навие човека да му доставят колата по тая схема е ясно.Сега говорих с него и му обясних това, което успях да преведа. Той иска обаче точен превод, какъвто аз не мога да направя, затова се обърнах към вас за помощ, но явно си знаете само празните приказки тука и 10 мнения едно след друго чета едно и също
Моля също така и още 2 пъти по толкова да кажат "Как може да има хора, които се връзват още"
Ще помоля също всички авто форуми да се включат и да ми кажат колко съм задръстен щото съм помолил някой да ми преведе просто един ши*ан текст на един ши*ан български език!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
И понеже един няма да е достатъчен ето ви ги направо всичките, кой каквото си найде за него си е!
Че няма да се навие човека да му доставят колата по тая схема е ясно.Сега говорих с него и му обясних това, което успях да преведа. Той иска обаче точен превод, какъвто аз не мога да направя, затова се обърнах към вас за помощ, но явно си знаете само празните приказки тука и 10 мнения едно след друго чета едно и също

ATR-42/72
- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
Никой от писалите колеги, включително и аз не ти мислим злото, нито вярвам че са искали да те обидят.
Наистина това е опит да ви измамят, теб и твоя човек, може би затова никой не ти го превежда, ако искаш пиши си тел на ЛС утре като стана ще ти го превеждам дума по дума какво е написано.
Наистина това е опит да ви измамят, теб и твоя човек, може би затова никой не ти го превежда, ако искаш пиши си тел на ЛС утре като стана ще ти го превеждам дума по дума какво е написано.
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
- 100imenov
- ентусиаст
-
- Кара: с Adaptive Drive
- Мечтае да кара: F06 с B58
2. ибей не работи така
Явно не си продавал през ebay...

100imenov написа:2. ибей не работи така
Явно не си продавал през ebay...
I will have to contact eBay and provide them all the necessary information, so they can start the process right away. I will be needing your eBay user name(if you have one), full name, address and phone number for that. You will receive a notification from eBay shortly after that, together with all the instructions to follow and the invoice as well.
ибей не работи така както го е описал лъжеца по-горе.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- twin spark
- кандидат ентусиаст
-
DLVasilev написа:Искам да помоля поне още 37836748 души да ми кажат че това е измама.
защо си губиш времето с разбирачите, взимай си колата и си свиркай
- 100imenov
- ентусиаст
-
- Кара: с Adaptive Drive
- Мечтае да кара: F06 с B58
alx написа:100imenov написа:2. ибей не работи така
Явно не си продавал през ebay...I will have to contact eBay and provide them all the necessary information, so they can start the process right away. I will be needing your eBay user name(if you have one), full name, address and phone number for that. You will receive a notification from eBay shortly after that, together with all the instructions to follow and the invoice as well.
ибей не работи така както го е описал лъжеца по-горе.
Това не съм го допрочел извинявам се.Иначе да парите се задържат от еbay,докато купувача не получи стоката и след това продавача ги получава.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Искаш ли колега да пусна сега в Ибей да речем една чаша за която ти ще ми платиш 1000 долара. 3 дни след плащането можеш да пискаш пред Ибей колкото искаш, че чашата не е такава каквато съм ти обещал и си измамен. Или, че изобщо не съм ти я пратил. Да видим какво ще ти върнат.
Бъркаш Ибей с Пейпал. Но и Пейпал НЕ държи пари. Стоката се изпраща от продавача след като получи плащането. Никой никъде не държи пари. Като ги получа в акаунта си мога да ги дръпна в банката. После тегля и ходи ме търси.
Бъркаш Ибей с Пейпал. Но и Пейпал НЕ държи пари. Стоката се изпраща от продавача след като получи плащането. Никой никъде не държи пари. Като ги получа в акаунта си мога да ги дръпна в банката. После тегля и ходи ме търси.
bum_bum написа:Искаш ли колега да пусна сега в Ибей да речем една чаша за която ти ще ми платиш 1000 долара. 3 дни след плащането можеш да пискаш пред Ибей колкото искаш, че чашата не е такава каквато съм ти обещал и си измамен. Или, че изобщо не съм ти я пратил. Да видим какво ще ти върнат.
Не баш... При доказана "вина" на продавача, пейпал връща парите на купувача и в акаунта на продавача остава сумата с минус, т.е. повече не можеш да си ползваш акаунта, тъй като нямаш право на повече от един акаунт... това по правило... не, че без да знам нямах два, но това друг въпрос... та схемата трябва да е за доста повече от 1000 долара, че да си заслужава, според мен, така че като ти ги напишат с минус, да им теглиш ма*ната с парите в ръка вече... Но ти това го знаеш, де, по-скоро за останалите колеги

П.П. Със същия текст на 96% бях доста алчен за едно е46 м3

19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2