навигация за Андроид ?
Модератор: Общи модератори
36 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- Coulthard
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше 325tds
- Мечтае да кара: e46 330xd
Re: навигация за Андроид ?
Sony Xperia GO! - iGo Primo - 6т. доволен съм, нови карти, летаргичен и апатичен глас и те така ...
- Ronka
- русата мафия!
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
- jordanpar
-
-
- Кара: автомобил
- Мечтае да кара: два автомобила
- Детайли за колата: купе,двигател,волан,гуми
Аз също съм в момента с галакси,макар и по-старото.Преди бях с иГо,в момента съм с Навигон версия 4.7.1.Еднакво съм доволен.Мога да ти пратя .apk файла,само дай идея как.15.3 Мб е ,не е голям.Записваш го на телефона и стартираш през някой файл мениджър.После стартираш вече инсталирания Навигон,трябва ти уи-фи връзка,защото навигацията започва да си изтегля един начален файл от около 500Мб.След това си избираш картите на страните които искаш да имаш,те също се изтеглят и това е.Винаги и по всяко време можеш да изтеглиш и други карти при нужда.Поддържа камери на КАТ,хиляди точки на интерес и винаги ти дава три маршрута от които да избираш.
Vra4anin написа:Колеги, трябва ми съвет от личен опит, а не просто кой какво е чул, че е най-доброто и т.н. разтягане на локуми.
Трябва ми навигация за кола за Андроид телефон (Samsung Galaxy S2 i9100 руутнат, т.е. резолюция 800х480) с Българска карта, възможно най-подробна, да говори на Български както при Nokia Maps-а (преди имах нокиа и навигацията и е едно от нещата които ми липсват). За други държави не държа, Българска карта ми трябва и да работи като хората с GPS а не само да разчита на интернет.
Ако някой може и да даде директен линк с конкретното предложение, ще е супер![]()
Благодаря предварително.
IGo колега, мисля че е най- доброто. Има си подробни карти за България, предупреждава за камери и постове на КАТ, което на мен ми е много полезно.
Май не може да търси блокове по номера в градовете (или несъм разбрал как), това ми липсва само на мен.
Ето навигации слагаш и пробваш http://www.ipmart-bg.com/forumdisplay.php?135-Android-%D0%9D%D0%B0%D0%B2%D0%B8%D0%B3%D0%B0%D1%86%D0%B8%D1%8F .
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Vra4anin написа:Колеги, трябва ми съвет от личен опит, а не просто кой какво е чул, че е най-доброто и т.н. разтягане на локуми.
Трябва ми навигация за кола за Андроид телефон (Samsung Galaxy S2 i9100 руутнат, т.е. резолюция 800х480) с Българска карта, възможно най-подробна, да говори на Български както при Nokia Maps-а (преди имах нокиа и навигацията и е едно от нещата които ми липсват). За други държави не държа, Българска карта ми трябва и да работи като хората с GPS а не само да разчита на интернет.
Ако някой може и да даде директен линк с конкретното предложение, ще е супер![]()
Благодаря предварително.
Ооо,със същият апарат съм и Igo Primo цепи мрака,най-съм доволен от тази навигация,а пътувам много
- dan-dam
- ентусиаст
-
- Кара: 03'Е53 М62TUB44
- Мечтае да кара: Е34 540/6 touring
- Детайли за колата: Петица с много седмици
И аз съм със саджака и съм доволен, но само да намеря читаво IGO минавам на него. На gps-a съм с IGO и съм му свикнал.
- _FIRMATA_
- младши ентусиаст
-
- Кара: 306 Hp 600 Nm
Ronka написа:Аз съм със Sygic
Подкрепям и аз Sygic-a!!! Пробвал съм я на S2, S3 и сега си я ползвам на Note 2. Работи без проблем!
http://www.androidbg.com/forum/topic17877-sygic-gps-navigation-sygic-aura-v1122up-to-v1310beta-1.html
Ето тук има всичко необходимо за инсталирането!
Ма мяза на оригиналдъ бря .... не виждам свински опашки, следователно не е измислено във Враца - следователно никъде по света не може да е измислено
Мойта не се кутира по тия параметри, а със сигурност не е от Враца, значи или има други мушингии или вин таблицити ви са перде кириз

- Panzer_i
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: Peugeot 307 SW
имам и двете споменати по-горе Sygic и IGo. Не ги ползвам често, но втората е по-подробна. Дръпнах си и двете от Замунда.

- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
Garmin-а си е с най-добрите карти както и да го гледаме 

b00st написа:Garmin-а си е с най-добрите карти както и да го гледаме
Спор няма...
Само дето става да се сложи само на 4.0.3 и 4.0.4 Андроид + руут + още 300 гимнастики + силни молитви после да тръгне

По въпроса- ИГо Примо.
И Сиджик, и Навигон, и IGo My way съм пробвал- по-добър вариант като карта от ИГо просто няма. IGo My way на колкото телефона го сложа, на толкова ме позиционира по 10 минути (без А-ГПС) при студен старт- ИГо Примо се справя за максимум минута при същите условия + менюто му е по-удобно.
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
От 1 ден го има и за 4.1.2 
Само е за по-големи резолюции.
Ще почакаш малко ( и аз съм в кюпа) и ще го нагласят.
Иначе си избираш между сиджика/игото.
Картите май са им на едно ниво .. и чакаш да нагласят гармина.

Само е за по-големи резолюции.
Ще почакаш малко ( и аз съм в кюпа) и ще го нагласят.
Иначе си избираш между сиджика/игото.
Картите май са им на едно ниво .. и чакаш да нагласят гармина.

- sambeto
- ентусиаст
-
- Кара: Е65 745d
- Мечтае да кара: Мотор с Кош!
- Детайли за колата: Огин!
b00st написа:Garmin-а си е с най-добрите карти както и да го гледаме
То не е до програмата,ами е до точността на картите с които работи самата програма.
Най точните карти са на Navteq,с тия карти работи със сигурност програмата Navigon и Igo мисля.И двете са страхотни програми така че която и да сложиш няма да сбъркаш и ти покриват изискванията.Другия производител на карти е Teleatlas,с такива карти работи Sygic и са малко по неточни от предните които съм ти написал.
Аз ползвам програмата Navigon,понеже ми е по лесна за инсталация,НО ако ми остане време ще сложа Igo....всички знаят че тя е най добра като карти,меню и интерфейс.
sambeto написа:b00st написа:Garmin-а си е с най-добрите карти както и да го гледаме
То не е до програмата,ами е до точността на картите с които работи самата програма.
Най точните карти са на Navteq,с тия карти работи със сигурност програмата Navigon и Igo мисля.И двете са страхотни програми така че която и да сложиш няма да сбъркаш и ти покриват изискванията.Другия производител на карти е Teleatlas,с такива карти работи Sygic и са малко по неточни от предните които съм ти написал.
Аз ползвам програмата Navigon,понеже ми е по лесна за инсталация,НО ако ми остане време ще сложа Igo....всички знаят че тя е най добра като карти,меню и интерфейс.
Sygic работи и с карти на Navteq. При инсталацията на програмата по default си сваля картите на Teleatlas, но вече от доста време има и работещи карти на Navteq, които можеш да си добавиш допълнително...

- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
sambeto написа:b00st написа:Garmin-а си е с най-добрите карти както и да го гледаме
Sygic може да работи и с navteq и teleatlas и то едновременно да са качени 2те. Всички карти къде се подържат редовно са ок, но за България обаче, най-детайлната карта според мен я правят OFRM Geotrade за Garmin, като се ъпдейтва на 3 месечие и на нея има всички важни обекти включително фирми, ресторанти и прочие без да слагаш допълнително POI + детайлна топографска карта. Повече от това няма накъде.
sambeto написа:...Аз ползвам програмата Navigon,понеже ми е по лесна за инсталация...

За 5 минути (от свалянето на файловете на ИГо до позиционирането) получаваш това- забравих да го сложа на 3Д режим, че да покаже и сградите:
Кое е по-лесно на Навигон-а

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
36 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3