Открадната Е39 525 da
Модератор: Общи модератори
23 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- JORO_86
- кандидат ентусиаст
-
Открадната Е39 525 da
За съжаление трябва да споделя за поредното откраднато БМВ, колата е открадната от София тази седмица. Преди два месеца я взех още не можаш да и се нарадвам. Колата е Ексклузив едишън, така че салон, джанти и др. лесно се познават особенно че имаха определени забележки. Навигация на български, предни и задни брони с парктроник и др. Чисто нови фарове Hella
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Re: Открадната Е39 525 da
преди 2 дни на познат, същата е39 само дето 530 da в София изчезна една нощ ..
- Москвич 412
- Потребител
-
- Кара: Цивилната версия на Т-72-Москвич...
- Мечтае да кара: Нещо по-здраво от Москвича,ама такова още не е измислено!
- Детайли за колата: Танк,пази се!
Мършите са се активизирали,на една съседка и гепиха служебната кола оная вечер 

Американците са казали:На българите им дайте коли, и на тях война не им трябва!
- Beamerdriver
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: E30
- PavelPavlov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E46 330d
- Мечтае да кара: BMW Alpina B7
Ех колега много неприятно! Можеш ли да кажеш към кой застраховател ти е КАСКО-то?
Колата изглежда супер, стискам палци да я намерят... Ще се оглеждам в квартала.
Колата изглежда супер, стискам палци да я намерят... Ще се оглеждам в квартала.
- mpp82
- младши ентусиаст
-
- Кара: 730 d
- Мечтае да кара: X5
Дано му я платят на колегата както трябва,за съжаление моят опит показва че намиране няма.Една такава ми я откраднаха преди 24м.и досега нищо.
Все пак успех
Все пак успех

- weedminer
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Печка
- Детайли за колата: Малка печка
Знам я тази кола, страхотна е. Това, което мога да направя е да се оглеждам, но дай все пак един телефон да си запиша 

- JORO_86
- кандидат ентусиаст
-
weedminer написа:Знам я тази кола, страхотна е. Това, което мога да направя е да се оглеждам, но дай все пак един телефон да си запиша
тел ми е 0883 32 90 14 , сериозни почерпки и други благодетели ще има за всеки дал някаква информация. Просто тази кола ми беше страсттаа през последните два месеца. Колата е застрахована в Армеец имаше и стикер на вътрешното огледало, копие от полицата в жабката и всички други салтанати. Чак след кражбата осъзнах, че колата има толкова ценни неща, които на пазара на авточасти втора употреба струват солидни суми. Препоръчвам на всеки да си направи нещо допълнително против кражба. Аз сега съжалявам че не отдадох достатъчно внимание на това.
- weedminer
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Печка
- Детайли за колата: Малка печка
JORO_86 написа:weedminer написа:Знам я тази кола, страхотна е. Това, което мога да направя е да се оглеждам, но дай все пак един телефон да си запиша
тел ми е 0883 32 90 14 , сериозни почерпки и други благодетели ще има за всеки дал някаква информация. Просто тази кола ми беше страсттаа през последните два месеца. Колата е застрахована в Армеец имаше и стикер на вътрешното огледало, копие от полицата в жабката и всички други салтанати. Чак след кражбата осъзнах, че колата има толкова ценни неща, които на пазара на авточасти втора употреба струват солидни суми. Препоръчвам на всеки да си направи нещо допълнително против кражба. Аз сега съжалявам че не отдадох достатъчно внимание на това.
Пич, съжалявам. Не се коси, може да се случи на всеки, а ако си чел темите за допълнителни защити, ще знаеш, че от същите няма смисъл!
Аз лично ще се оглеждам постоянно, имам ти телефона, не че е кой знае кво, но колата е страхотна!
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Ако не се лъжа това е бившата петица на PNR, жалко, много жалко...
Кажи поне в кой район е открадната.
Можеш да си помогнеш сам като обиколиш всички големи паркинги в радиус от 2-3км.
Ако е зарязана някъде и чакат да ги търсиш за евентуален откуп имаш шанс да я намериш.
Поне преди години така работеха, ако не се е променила схемата можеш да пробваш.
Ще се оглеждам, такава 5ца трудно се изпуска сред масата.
Можеш да си помогнеш сам като обиколиш всички големи паркинги в радиус от 2-3км.
Ако е зарязана някъде и чакат да ги търсиш за евентуален откуп имаш шанс да я намериш.
Поне преди години така работеха, ако не се е променила схемата можеш да пробваш.

Съжалявам за колата, колега. В последно време ми правеше впечатление, че като че ли бяха намаляли кражбите (до преди няколко месеца във форума през ден се пускаха теми за откраднати коли), не ги знам на какъв принцип се "активизират" крадците. Тази сутрин аз осъмнах с разбито стъкло и изтарашена кола.
Аз лично ще се оглеждам навсякъде, където минавам, улички, паркингки, всичко. Дано има някакво положително развитие на историята.

- JORO_86
- кандидат ентусиаст
-
vld написа:Ако не се лъжа това е бившата петица на PNR, жалко, много жалко...
Да това е бившата кола на PNR. Колата е открадната от кв.Редута над централата таксита ОК , вече 5 ден обикалям из съседните квартали, но според мен колата още на 24 час е била на части вече, перфектен двигател, рециклирано турбо, автомат без грам признаци за проблеми с конвертора и всичките екстри са си сериозно основание да отиде на части. + масло и филтри в багажника за предстоящото обслужване. Никой не се е свързвал с мен за откуп. Аз се опитах чрез разни познанства из тъмните общности да поразуча нещо и получих предложение за 3500 лева и колата обратно в състоянието в което са я взели, ама ми звучи нереално и след консултация с други се оказа че и това си е пак измама. Или не я връщат или е навързана с тел и изолирбанд колкото да се закара до определено място. Казаха ми и за схемите, има си групи работят в определени квартали, наети гаражи и колите се разкостват, полицайте са вързани обикновенно. Смятай 5 ден още полицай не е идвал да ме попита "абе къде беше паркирана'' и да огледа за следи и тн. Само едно уведомление от моя страна, че колата е открадната. Бих написъл и VIN ама застрахователите могат да се заядат. Благодаря на всички за съпричасността, явно ще се карат кочини на по 20г, че иначе ядовете са големи.
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Знам какво е колега, крали са ми кола и съм плащал откуп.
На кола която струва 5000лв. платих 700лв. откуп само през един човек, колкото са повече по веригата толкова по висока е цената.
Пазарлъка почна от 1500лв. а имаше и такива през които ми искаха 2000лв.
Скапана работа, най лошото е че застрахователите напоследък не ебават да плащат.
На кола която струва 5000лв. платих 700лв. откуп само през един човек, колкото са повече по веригата толкова по висока е цената.
Скапана работа, най лошото е че застрахователите напоследък не ебават да плащат.

- JORO_86
- кандидат ентусиаст
-
vld написа:Знам какво е колега, крали са ми кола и съм плащал откуп.
Поне имам безплатен адвокат в къщата

- Maxmadness
- ентусиаст
-
- Кара: E46 320Cd. `04 Kawasaki z1000 `11
Колега много съжалявам ! Много е неприятно да ти гепят колата направо немога да се поставя на твое място
няма какво да говорим колеги колата одавна е разкостена нека бъдем реалисти !

"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME
A.J DARKHOLME
23 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2