Заслужаваше си парите...
Модератор: Общи модератори
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Maxmadness
- ентусиаст
-
- Кара: E46 320Cd. `04 Kawasaki z1000 `11
Заслужаваше си парите...
Здравейте колеги.Дойде ми идеята за тази тема докато спорех с един приятел относно качеството на продуктите с които се сблъскваме в ежедневието си,и как точно цената на продукта е свързана с неговото качество.Нека в тази тема всеки сподели дадена случка,продукт или вещ която е купил за цена доста НАД нормалната за подобен продукт и е усетил разликата в качеството в сравнение с другите подобни,и се е колебаел дали да не вземе по евтиното.Нека започна пръв за да дам пример :
Понеже бях с обикновенни слушалки,ето такива :

С времето едната започна да свири по слабо от другата и това започна да ме дразни.Като бях 7-8 клас си купих слушалки на philips за 25 лв,но не такива малки,а по големи..които в последствие се оказаха пълен кенеф.Изпаднаха ми излишни пари за по хубави слушалки,и отидох по магазините да търся нещо читаво.Гледах модели на
Sony,Philips по 60-70 лева...като всичките ми приятели ми казваха,че съм луд да давам толкова пари за "едните слушалки"...и си рекох щом ще е гарга да е рошава...и започнах да се оглеждам в доста по скъпи модели на различни геймърски марки като Razer,thermaltake,A4tech,steelseries и др.Цените просто бяха убийствени,имаше дори модели на Razer (tiamat май беше модела) на цена от 400 лева
и след доста разглеждане най-накрая се спрях на този модел : Razer electra green.

Много съм доволен от слушалките и наистина нямат ама ниииищо общо с боклуците по 25-30 лв на пазара...и мога да кажа ... "Заслужаваше си парите" !
п.п нека не бъркаме тази тема с "последното нещо което си купихте и сте доволни" тъй като идеята на самата тема е коренно различна
Понеже бях с обикновенни слушалки,ето такива :

С времето едната започна да свири по слабо от другата и това започна да ме дразни.Като бях 7-8 клас си купих слушалки на philips за 25 лв,но не такива малки,а по големи..които в последствие се оказаха пълен кенеф.Изпаднаха ми излишни пари за по хубави слушалки,и отидох по магазините да търся нещо читаво.Гледах модели на
Sony,Philips по 60-70 лева...като всичките ми приятели ми казваха,че съм луд да давам толкова пари за "едните слушалки"...и си рекох щом ще е гарга да е рошава...и започнах да се оглеждам в доста по скъпи модели на различни геймърски марки като Razer,thermaltake,A4tech,steelseries и др.Цените просто бяха убийствени,имаше дори модели на Razer (tiamat май беше модела) на цена от 400 лева

Много съм доволен от слушалките и наистина нямат ама ниииищо общо с боклуците по 25-30 лв на пазара...и мога да кажа ... "Заслужаваше си парите" !
п.п нека не бъркаме тази тема с "последното нещо което си купихте и сте доволни" тъй като идеята на самата тема е коренно различна

"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME
A.J DARKHOLME
- MOGY
- Obergruppenführer
-
- Кара: Е 36
Re: Заслужаваше си парите...

2008 ги взех мисля на около 330лв. бройка,предполагам че и сега още са около тези пари,за който сега може да си вземеш цяло китайско окачване.За мен са една от най-добрите ми инвестиции по колата.

След тези никога повече плътни,М-кови и всякакви там гумени тампони.

Взех си преди години чисто нови FK комплект за под 200лв. мисля че бяха да спестя малко пари,една от най-големите ми грешки по колата.Дадох 150лв. на бояджии да ми оправят веждите и изхвърлих задните,купих си от форума 2 ХР втора ръка,разликата е от земята до небето!
Мога да дам и обратния пример за нещо което е доста евтино а върши по добра работа от по скъпите си събратя.Взех си охладител за процесора за 33лв. xigmatek loki след като четох по разни чужди форуми че се представя доста по добре другите по известни марки в неговия клас.Мен ми свали температурата с 8-10 градуса,имам приятели с по скъпи охлаждания който се представят даже по зле.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
100% етнически НЕ толерантен!
- 100imenov
- ентусиаст
-
- Кара: с Adaptive Drive
- Мечтае да кара: F06 с B58
Наскоро претапициран на близо 2на цена от обикновенното,ама си ме радва много

- stocky
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E82, E83, E92, F02
- Мечтае да кара: Saab Viggen 2.3T
- Детайли за колата: BMW X3 E83 LCI MY'08; 2.0d 177bhp, steptronic.
BMW 120d E82 MY'08; 2.0d 220bhp, steptronic.
BMW 320d E92 LCI MY'12; 2.0d 184bhp, steptronic.
BMW 320i E90 MY'05; 2.0i 150bhp.
BMW 750Ld F02 LCI MY'13; 3.0d 386bhp, steptronic.
BMW 320i E36 MY'96; 2.0i 150bhp.
BMW 118d F21 MY'13; 2.0d 143bhp.
Пастирах си колата в София за близо 3 пъти по-висока цена и 4 пъти по-бавно, от това, което ми беше обявено в Пловдив, но определено не съжалявам!
Ето тук се вижда резултатът:
https://plus.google.com/photos/11773006 ... 6896155297
Ето тук се вижда резултатът:
https://plus.google.com/photos/11773006 ... 6896155297
- BMW_RIDER
- младши ентусиаст
-
- Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
- Мечтае да кара: "samodelna" kola
Това ми беше подарък, но въпреки това ако някой обича да се вихри в кухнята , действително си заслужава:

When I'm on that bike, it's just me and God...And He better be holding on
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
Джапанските кухненски ножове са върха! И аз сега обмислям да си взема едно такова жУвотно за в кухнята, но още се чудя какъв точно да е (малко ножоман си падам, та за мен много неща са от значение). Иначе платих скъпо за един от ножовете ми, но си заслужаваше всяка стотинка. За тоя става дума:

Si non confectus, non reficiat.
- rve
- ///Мтусиаст
-
- Кара: ///М3 и още нещо

Всеки децибел от това си струва парите

- Maxmadness
- ентусиаст
-
- Кара: E46 320Cd. `04 Kawasaki z1000 `11
rve написа:
Всеки децибел от това си струва парите
lol nice

"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME
A.J DARKHOLME
- In_Memoriam
- ентусиаст
-
- Детайли за колата: - F10 535i LCI RWD daily
- V8 project... loading
Заслужава си... сещаш се при всяко връщане на предавка с междинна газ

С покачващите се цени на горивата няма как да не си заслужава:

С покачващите се цени на горивата няма как да не си заслужава:

- xerial
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330d CBR 600RR
- Мечтае да кара: F82 ,S1000RR
всяка стотинки си струва 

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- zxsport
-
В този ред на мисли - една мацка си заслужаваше парите ... оставих и и бакшиш 

- blacksapphire
- ентусиаст
-
- Кара: G02 ///M40d
HTC One

- blacksapphire
- ентусиаст