Измама или истина е това?
Модератор: Общи модератори
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- angelBMW
- младши ентусиаст
-
- Кара: е30,е46,е60
- Мечтае да кара: е30-ката си с турбо
- Детайли за колата: лимузинкa
Измама или истина е това?
Колеги здравейте преди 2 вечери попаднах на човек публикувал обява в фейс бук в група купува/продава че продава гориво нафта и бенз на супер прилична цена,нафта - 1.55 бензин - 166 при минимална покупка от 150л. говорих подробно с човека и каза при 200л и нагоре сваля още от цената и при доставка давал документ с отстъпка за следващия път.Това което ме спря е че ми поиска капаро от 550 за литрите които му казах че искам,и разбира се му казах че няма да пратя по банков път капаро защото нямам гаранция за парите си че ще пристигне изобщо желаното от мен гориво,днес ми даде скайп на няква си сиси александриева по неини думи се представи като дъщерята на шефа и че била рускиня на 30г и като цяло фирмата била руска и внасяли гориво от сан петербург русия,поговорих си доста с ¨момичето¨ слагам я в скоби че малко странно пишеше в скайп като казвам странно си е странно.Коя жена на 30г би използвала в думите,давам пример(p1t,6te) 1 като Ъ и Ш като 6 малко странно и детинско ми се вижда и като цяло разговора и беше доста относителен което още повече ме кара да не вярвам.
Споменах и на момчето от което видях обявата че за да пусна аз пари по банков път искам да имам гаранция за парите си дори казах защо не доставите матеряла и на място ще се разберем но не и не.
Същото казах и на ¨момичето¨ и тя каза ами неможем защото сме имали боища кражби и такива неща ми каза тя,да но как ще гарантирате парите които ще пратя и от къде да съм сигурен дали няма да бъда излаган я попитах
Отговора и бе следния,ние не лъжем коректни сме..за фирма това не е никаква гаранция,всяка една фирма предлагаща каквото и да било винаги дават гаранция
поне така съм забелязал
Та днес продължихме с писането и пича ми каза колегите казаха че може да пратиш 250лв капаро от 550лв свалиха на 250 странно
След дълъг разговор с момичето и казах че повече от 100лв капаро не пращам понеже по количеството което поръчах излиза около 700лв кеш а доколкото знам капарото е символична сума дори ми казаха че превоза е от тях,казах и че повече от 100лв нема да пратя за капаро и зе да ми се пазари на 150 от 550 стигнахме до 150 искани от момичето
Егати пазарлака
Според мен тва цялото си е жива измама с което немога да потвърдя защото все още не съм пратил капарото и исках да споделя с вас ако някои случаино е поръчвал от хора от варна(руска фирма) както казаха да каже мнение и изобщо дали някои си е патил което е много гадно,аз съм си патил вече от подобни хора.
Дадоха ми банкова сметка в която искат да бъдат внесени парите до петък 12 часа.
Има ли варианти където мога да питам по подробно за тези хора реални ли са или не имам единствено банкова сметка на човека които трябва да внеса парите или трябва да си пробвам колелото на късмета
При желание ще дам фейс бук на момчето което видях обявата
Споменах и на момчето от което видях обявата че за да пусна аз пари по банков път искам да имам гаранция за парите си дори казах защо не доставите матеряла и на място ще се разберем но не и не.
Същото казах и на ¨момичето¨ и тя каза ами неможем защото сме имали боища кражби и такива неща ми каза тя,да но как ще гарантирате парите които ще пратя и от къде да съм сигурен дали няма да бъда излаган я попитах
Отговора и бе следния,ние не лъжем коректни сме..за фирма това не е никаква гаранция,всяка една фирма предлагаща каквото и да било винаги дават гаранция

Та днес продължихме с писането и пича ми каза колегите казаха че може да пратиш 250лв капаро от 550лв свалиха на 250 странно

След дълъг разговор с момичето и казах че повече от 100лв капаро не пращам понеже по количеството което поръчах излиза около 700лв кеш а доколкото знам капарото е символична сума дори ми казаха че превоза е от тях,казах и че повече от 100лв нема да пратя за капаро и зе да ми се пазари на 150 от 550 стигнахме до 150 искани от момичето

Според мен тва цялото си е жива измама с което немога да потвърдя защото все още не съм пратил капарото и исках да споделя с вас ако някои случаино е поръчвал от хора от варна(руска фирма) както казаха да каже мнение и изобщо дали някои си е патил което е много гадно,аз съм си патил вече от подобни хора.
Дадоха ми банкова сметка в която искат да бъдат внесени парите до петък 12 часа.
Има ли варианти където мога да питам по подробно за тези хора реални ли са или не имам единствено банкова сметка на човека които трябва да внеса парите или трябва да си пробвам колелото на късмета

При желание ще дам фейс бук на момчето което видях обявата
Последна промяна angelBMW на 15 Юли 2013, 21:19, променена общо 1 път
- vankatagsi
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 323CI
- Мечтае да кара: E36 M3 evo с валове
Re: Измама или истина е това?
Трябва да си мн наивен за да повярваш в подобна глупост.
- AngelG
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: W221 S550 AMG / CLA 220d / X5 3.0d
- angelBMW
- младши ентусиаст
-
Аз лично съм на мнение че си е измама,казах им че искам да отива на място лично да взема матеряла и двамата отказаха защото щял съм да ги видя всичките
и не искали да се знаем
просто като оферта не е за изпускане но като гледам все на фалшиви оферти попадам

просто като оферта не е за изпускане но като гледам все на фалшиви оферти попадам

- jorko7120
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: кво му падне...
- Мечтае да кара: М6 G-power
На мен ми се струва пълна измама . Защо не ги пробва, че ще имаш път тия дни към Варна и всичко да стане на място ?
- angelBMW
- младши ентусиаст
-
jorko7120 написа:На мен ми се струва пълна измама . Защо не ги пробва, че ще имаш път тия дни към Варна и всичко да стане на място ?
Дори по лесно ги пробвах,казах им че имам роднина в варна и че ще доиде на място да вземе горивото и момичето каза че говорила с баща си и казал не че не искали да се знаят

- Демирев
- ентусиаст
-
- Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3
Новия вид измама. Плащаш 1.60 лв. за литър оцветена кафява вода.
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"
- angelBMW
- младши ентусиаст
-
Демирев написа:Новия вид измама. Плащаш 1.60 лв. за литър оцветена кафява вода.
Ако някои чуи нещо подобно да се пази от такива хора..
- Демирев
- ентусиаст
-
- Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3
То е елементарно да се досети всеки че е тотална измама! Щом няма желание да се видите на живо.
И всеки разумен ще иска преди да плати и един лев да види горивото на живо - чак след като го види и хареса се плаща!
Аз винаги така съм действал! Първо се вижда стоката и след това се плаща! Капаро не се плаща така на сляпо никога!!!
И всеки разумен ще иска преди да плати и един лев да види горивото на живо - чак след като го види и хареса се плаща!
Аз винаги така съм действал! Първо се вижда стоката и след това се плаща! Капаро не се плаща така на сляпо никога!!!
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
- angelBMW
- младши ентусиаст
-
bam-bam написа:Темата някаква шега ли е или човека сериозно пита ?
Сериозно питам колега,преди 2 дни видях обявата както споменах в фейс бук и след 2 дни чат с човека които пусна обявата и днес ме препрати към ¨ дъщерята на шефа¨ реших да направя запитване тук защото е лудост да се пратят пари след като нямаш гаранция за тях но хората твърдят тяхното си че са коректни и нямало измама да ама не има хора по 2 месеца работят за 500-600лв тея пък ги искат наведнаж като капаро

- krasi2bmw
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 325 dizel
Обявата обикновенно е валидна няколко дена и след това изчезва както и тоя дето я е пуснал само , че е забогатял с няколко десетки лева . На такава тьнка лайсна всеки кьлве , морето е голямо колега рибки много , гледай и ти да не се окажеш някоя рибка 

- AngelG
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: W221 S550 AMG / CLA 220d / X5 3.0d
докато има балъци , ще има и тарикати

- dan-dam
- ентусиаст
-
- Кара: 03'Е53 М62TUB44
- Мечтае да кара: Е34 540/6 touring
- Детайли за колата: Петица с много седмици
Пуснали са те на бобслея и то надолу с главата. Сега от теб зависи дали ще се удариш лошо.
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2