Уникален спрей!
Модератор: Общи модератори
56 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
- nik420
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E21 320;E46 320d
- Мечтае да кара: E36 M3 GT
Уникален спрей!
Колеги попаднах на нещо уникално
http://tuning-sport.com/bg/products/view/1182.html?gID=
някой ползвал ли е подобно нещо? 

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
Re: Уникален спрей!
Имаше тема някъде из форума.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.

I feel the need, the need for speed.
- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
- Кара: 535d M-sport
- Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
- Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..
Да вземем един и да го тестваме? 

https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
boksioraE39 написа:Да вземем един и да го тестваме?
Аз ще пръскам вие тествайте.

Не знам колко теми за тоя месец вече станаха за тия спрейове, но моя апел е - научете се да карате в ограниченията, а не да тарикатеете със спрейчета.
Ако не ви кефи - релакс, цигарка полека и тн. Няма други начини

- dr.peshev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320i и Карбонова М-ка с педали!
- Мечтае да кара: M3
Само ако камерата снима със светкавица има ефект!
- DLVasilev
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 tds, W140 400SE
- Мечтае да кара: ГАЗ-24 Волга V8 ЗМЗ-511
- Детайли за колата: Капаци, калници, врати, брони, таван и торба с бурми и чукачки след смяна на накладки
И аз днеска попаднах на друго уникално нещо. Наричало се прозорец и през него се виждало
Другото уникално нещо на което за съжаление не попадам напоследък много често е хора, които си карат нормално колите и не се чудят с каква глупост да си напръскат номерата.
Все пак може да опитах да ги свалиш, да ги намажеш с черна боя, да ги обърнеш наобратно, да сложиш черни или жълти номера, може и неонов или диоден надпис по твой избор. Също така може да опиташ и да бойкотираш камерите

Другото уникално нещо на което за съжаление не попадам напоследък много често е хора, които си карат нормално колите и не се чудят с каква глупост да си напръскат номерата.
Все пак може да опитах да ги свалиш, да ги намажеш с черна боя, да ги обърнеш наобратно, да сложиш черни или жълти номера, може и неонов или диоден надпис по твой избор. Също така може да опиташ и да бойкотираш камерите

ATR-42/72
- skoklev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ше E46 330xi, сега Туарег 3.2 vr6
Имам го. От щатите си го взех. Ако трябва да съм честен...това е лак за боя, но не знам на каква основа. Като се напръска обилно става много гладко, и светкавицата се отразява. Същото ще постигнете с лак, сложен в спрей бутилка. Не че не работи този дето аз си взех, но не си струва 25$.
- Beamerdriver
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: E30
от DLVasilev » И аз днеска попаднах на друго уникално нещо. Наричало се прозорец и през него се виждало![]()

Не е като да дадеш 80 левa ,на вятъра

Последна промяна Beamerdriver на 16 Сеп 2013, 0:19, променена общо 1 път
- krasi2bmw
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 325 dizel
nik420 написа:Колеги попаднах на нещо уникалноhttp://tuning-sport.com/bg/products/view/1182.html?gID=
Не знам кое ще е опитното зайче за тестовете

- skoklev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ше E46 330xi, сега Туарег 3.2 vr6
krasi2bmw написа:nik420 написа:Колеги попаднах на нещо уникалноhttp://tuning-sport.com/bg/products/view/1182.html?gID=
Не знам кое ще е опитното зайче за тестовете, и дали ще има някакьв ефект , но за тези от сайта мога та кажа , че това е най коравата фирма за тунинг в Бьлгария и по принцип всичко при тях е ок.
А, да. 100%това надценка не я бях видял

Иначе аз съм опитното зайче. Има ефект, но не очаквайте чудеса...
- krasi2bmw
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 325 dizel

skoklev написа:krasi2bmw написа:nik420 написа:Колеги попаднах на нещо уникалноhttp://tuning-sport.com/bg/products/view/1182.html?gID=
Не знам кое ще е опитното зайче за тестовете, и дали ще има някакьв ефект , но за тези от сайта мога та кажа , че това е най коравата фирма за тунинг в Бьлгария и по принцип всичко при тях е ок.
А, да. 100%това надценка не я бях видял![]()
![]()
Иначе аз съм опитното зайче. Има ефект, но не очаквайте чудеса...
- bimer
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e36 320i
skoklev написа:Имам го. От щатите си го взех. Ако трябва да съм честен...това е лак за боя, но не знам на каква основа. Като се напръска обилно става много гладко, и светкавицата се отразява. Същото ще постигнете с лак, сложен в спрей бутилка. Не че не работи този дето аз си взех, но не си струва 25$.
потвърждавам думите на колегата,ефектът е минимален и не си заслужава.само ще си мислите че не се вижда номера и ще получите честитка.
преди доста време видях кола със американски номера,отгоре върху номера имаше нещо като плексиглас или стъкло.и като го погледнеш под по-голям ъгъл се получаваше дъга от цветове,нищо не се виждаше от номера.
- rhase
- младши ентусиаст
-
Тия табелки не са ли забранени по принцип?
Точно за тях си мисля тези дни и по-скоро как видях кола на някакъв СОТ с такава глупост отпред. Минавайки нямаше как да не се загледам, ама гардероба на шофьорската седалка ми привика да си продължавам напред и да не се заглеждам много
Точно за тях си мисля тези дни и по-скоро как видях кола на някакъв СОТ с такава глупост отпред. Минавайки нямаше как да не се загледам, ама гардероба на шофьорската седалка ми привика да си продължавам напред и да не се заглеждам много

- stankata777
- ентусиаст
-
- Кара: Е71 30д
- Мечтае да кара: Ф06
- Детайли за колата: AW/Bl/8sp/M steering wh/paddles/
Спреят няма никакъв ефект,тоест не се залъгвайте по рекламата.Купих си го преди две години от Сащ наистина е като лак и има отразяващ ефект,но...нашите бг номера са много по релефни и дебело-шрифтови от тези в Сащ,и за съжаление спреят е абсолютно неефикасен!
gone,but not forgotten:
E36 grey
E90 monaco blue
E36 grey
E90 monaco blue
- Koenig specials
- Потребител
-
- Кара: бавно
- Мечтае да кара: Junkers Ju 87
- Детайли за колата: http://www.youtube.com/watch?v=xg_4jYrF35s
stankata777 написа:Спреят няма никакъв ефект,тоест не се залъгвайте по рекламата.Купих си го преди две години от Сащ наистина е като лак и има отразяващ ефект,но...нашите бг номера са много по релефни и дебело-шрифтови от тези в Сащ,и за съжаление спреят е абсолютно неефикасен!
Да спреят няма ефект приятел го отнесе на Цариградското .....
56 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4