“Пиячка, претъпкани барове и България” - BBC
Модератор: Общи модератори
34 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- skipper
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: сред идиоти.
- Мечтае да кара: e31 850csi
“Пиячка, претъпкани барове и България” - BBC
"Това не е ваканция, това е доброволно да търсиш смъртта" - един от изводите във филма на BBC - "Пиячка, претъпкани барове и България" (Booze, Bar Crawls And Bulgaria). Лентата е посветена на алкохолния туризъм у нас, съобщаваСтрандарт нюз. И предизвика потреса на някои английски издания. Репортерката на BBC Стейси Дуули решава да посети родния Слънчев бряг, който се налага сред топ дестинациите за младите английски туристи."Мястото измества курорти като Магалуф и Кавос, съответно на Майорка и Корфу", описва Дуули. Стейси показва последствията от парти центъра, където няма правила, където алкохолът е най-евтин в цяла Европа, а баровете побират над 400 посетители. Репортерката разследва и лесния достъп на британските туристи до наркотици и пита какви действия предприемат властите по този въпрос. Дули прекарва време и сред роми, които са обвинявани за повечето от престъпността в курорта.Филмът ще бъде излъчен по ВВС - още два пъти до края на седмицата - в четвъртък и неделя. "Този филм отваря очите за реалността. Дули не е тесногръда и не раздава присъди, поради което картината, която тя представя, е още по-плашеща", пише Daily Mail.
Прочети повече на: http://profit.bg/news/Bi-Bi-Si:-Piyachk ... 13272.html

Oo (|||)(|||) oO
First law of electronics: "Every device is powered by the white smoke that resides within it, when the white smoke comes out, the device doesn't work anymore.
First law of electronics: "Every device is powered by the white smoke that resides within it, when the white smoke comes out, the device doesn't work anymore.
Re: “Пиячка, претъпкани барове и България” - BBC
E какво, малко безплатна реклама. Аз не видях лично нас нещо в лоша светлина да ни представят, по скоро акцента беше върху малоумните англичани, дето идват тука да се напиват до безпаметност . И после ще ми се бият в гърдите, че са велика нация някаква 

Не Мы такие, Жизнь такая
- AcPerformanceGarage
- Потребител
-
- Кара: ше 1989 E30 Touring M40B18
- Мечтае да кара: 1991 Corsa A GSi C20XE
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
на тази безподобна сган и впиянчена човекоподобна измет,английските алкохолни туристи точно БГ им е виновна
В Ибиса със сигурност препиване и лесен достъп до наркотици няма

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- Wolf4
- младши ентусиаст
-
- Кара: e36 325i
- Мечтае да кара: M-ка, кво друго?
Bogat-Beden написа:на тази безподобна сган и впиянчена човекоподобна измет,английските алкохолни туристи точно БГ им е виновна![]()
![]()
Не, разбира се... там обаче ги очакват с дебели цени и запазено място в затвора по бързата процедура. Извоювали са си тези придобивки с многогодишно безподобно лочене и проблеми.
Испанските закони са малко по-неблагосклонни от нашите...
Are you M enough...?!
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Wolf4 написа:Bogat-Beden написа:на тази безподобна сган и впиянчена човекоподобна измет,английските алкохолни туристи точно БГ им е виновна![]()
![]()
Не, разбира се... там обаче ги очакват с дебели цени и запазено място в затвора по бързата процедура. Извоювали са си тези придобивки с многогодишно безподобно лочене и проблеми.
Испанските закони са малко по-неблагосклонни от нашите...
ама това със собствените си очи ли го видя или го прочете?
че аз май съм виждал едни от най-грозните пиянски гледки точно там-човек ,който се напикава прав в гащите ,носен от двама и след няма и час се качва на Рейнджа и отпрашва с мръсна газ
а ако го хванат- 600 еур и от утре пак в играта..
а колко млади момичета ,които буквално не знаят на кой свят се намират,
за пиянските им побоища от и за нищо,дето се кълцат и мелят като в касапница?
ако наистина полежаваха по затворите ,това щеше да е края на Испания като тур. дестинация за тив сволочи,но не би

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- MatriX_Fucked
- кандидат ентусиаст
-
Сутринта я гледах тая помия! Наквасените анлийски свине са си наквасени английски свине навсякъде по света...Като се приберат у дома все едно не е същото...
Без страх, без спирачка!
- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
Подкрепям богат-беден. Слънчев бряг е за пенсионери, пред това което става по Ибиса!
Разликата е, че повечето курорти по черноморието, станаха подобни на Слънчев бряг, а по другите държави има и от другите видове.
Разликата е, че повечето курорти по черноморието, станаха подобни на Слънчев бряг, а по другите държави има и от другите видове.
- ///ivanE30
- ентусиаст
-
- Кара: e60 e30 turbo
Pacha
и тука и там е едно и също но нема лошо нека си дават паричките тука , лошо е че голямата част отиват в сенчестата икономика ма това е БГ се пак

bedrock city racing
точно 56:29 мин, загубено време (добре, че го гледах (слушах) между другото, че иначе щеше да ме е още повече яд за загубеното време).
И к'во имаме след 56:29 мин - една шматка, която отишла в България и направила репортаж. И самият репортаж поднася информацията повече от тенденциозно. Алкохолът бил евтин - ми той е евтин за всички. Имало наркотици - ми има. Да не би в другите държави да няма. Имало роми и как трудно живеели - ми що не им отворят вратите за острова - че и пари да им дадат.....ма не искат. На всичкото отгоре става и ясно, че е излъгала и кмета на Несебър (към края на видеото), защото човекът зададе следният въпрос "ама Вие казахте, че ще говорим за история, а сега се почна за съвсем друго".
как пък репортерката един път не зададе въпросът - от къде идвате? Да си видят насраните гащи и поне да се замислят, защо нашите правят такива простотии?
Дано никой от колегите да не е гледал репортажа, че утре ако ми зададат тъпият въпрос "абе т'ва всичко верно ли е за България" ще трябва да си чопля носът или да се правя,че ми се пикаее.
И к'во имаме след 56:29 мин - една шматка, която отишла в България и направила репортаж. И самият репортаж поднася информацията повече от тенденциозно. Алкохолът бил евтин - ми той е евтин за всички. Имало наркотици - ми има. Да не би в другите държави да няма. Имало роми и как трудно живеели - ми що не им отворят вратите за острова - че и пари да им дадат.....ма не искат. На всичкото отгоре става и ясно, че е излъгала и кмета на Несебър (към края на видеото), защото човекът зададе следният въпрос "ама Вие казахте, че ще говорим за история, а сега се почна за съвсем друго".
как пък репортерката един път не зададе въпросът - от къде идвате? Да си видят насраните гащи и поне да се замислят, защо нашите правят такива простотии?
Дано никой от колегите да не е гледал репортажа, че утре ако ми зададат тъпият въпрос "абе т'ва всичко верно ли е за България" ще трябва да си чопля носът или да се правя,че ми се пикаее.
- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
Голема драма, че има пияни и дрогирани прасета по морето
Направоооо не знам, как може такива работи. Не съм и предполагам, че може да се случва това нещо. Мислех си, че всички туристи играят шах, пушат лула и посещават народната бибклиотека. Балъци
Тия от BBC просто показват какви свине са собствените им младежи и нищо повече. Но се опитват да ни осерат нас. И кво ? Пак ще ни пръднат на дедовия.

BMW only!
- Valentin_Peev
- младши ентусиаст
-
.
Последна промяна Valentin_Peev на 03 Юли 2020, 16:24, променена общо 1 път
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
Явно англичаните са почнали някакъв черен ПР, ама сефте. Вярно, е че полицията трябва да действа повече, ама другото не е нечувано. Bar crawls да не са измислени в България... били уникални за Слъчев Бряг... извинявам се... или обирите и наркотиците също.
Кмета много добре се представи, точно така трябва да се говори пред такива провокатори... чак ме изненада.
Направо я остави да си говори сама.
p.s. имам алергия към британски акцент...
Кмета много добре се представи, точно така трябва да се говори пред такива провокатори... чак ме изненада.
Направо я остави да си говори сама.
p.s. имам алергия към британски акцент...
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Проблема не е в нашите курорти,проблема си е в самите англичани,да не би някой да им сипва на сила или да са ги отвлекли и там да им сипват на сила,да ги хвърлят от балконите и тн.
Това е все едно детето ти да отиде на училище и там друго дете да го научи да пуши,пък ти вместо да му плеснеш два шамара,да ходиш да биеш учителите (както се случва в момента)
И според авторката на филма,те децата са си кротки,ама видиш ли,попаднали в лоша ситуация и ето резултата...
Защо ли не направи филм за безредиците дето сполетяха англия преди няколко години,или да се завре в тъмните ъгълчета на лондон и да види там какво става...
И все пак това си е реклама,аз ако съм младеж и не знам къде мога да се нафиркам лятото и да чукам като побъркан,видя ли филма,веднага дигам телефона на туроператор който предлага такива почивки,че чак и на приятели ще звънна.
По телевизията даваха репортаж и един от организаторите на тура по баровете каза достатъчно ясно,проблема е в самите англичани,даже руснаците не пият толкова,евреи и всякакви други,само англичаните и само те се мятат от балкони и тн. простотии
Това е все едно детето ти да отиде на училище и там друго дете да го научи да пуши,пък ти вместо да му плеснеш два шамара,да ходиш да биеш учителите (както се случва в момента)
И според авторката на филма,те децата са си кротки,ама видиш ли,попаднали в лоша ситуация и ето резултата...
Защо ли не направи филм за безредиците дето сполетяха англия преди няколко години,или да се завре в тъмните ъгълчета на лондон и да види там какво става...
И все пак това си е реклама,аз ако съм младеж и не знам къде мога да се нафиркам лятото и да чукам като побъркан,видя ли филма,веднага дигам телефона на туроператор който предлага такива почивки,че чак и на приятели ще звънна.
По телевизията даваха репортаж и един от организаторите на тура по баровете каза достатъчно ясно,проблема е в самите англичани,даже руснаците не пият толкова,евреи и всякакви други,само англичаните и само те се мятат от балкони и тн. простотии
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Това търсят, това им предлагат. Да не коментирам родителите, които съзнателно пращат децата си на такива "почивки"... Проблемът си е на англичаните, колкото и да се опитват да ни го припишат. А че "бизнесмените" на Сл.Бряг заместиха качествените туристи с алкохолни такива, пак си е техен проблем, но това е друга тема.
Never mistake motion for action...
34 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3