Какво е заплащането на охраната в Метро към СОТ 161?
Модератор: Общи модератори
26 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Демирев
- ентусиаст
-
- Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3
Какво е заплащането на охраната в Метро към СОТ 161?
Имате ли познат, който работи, като охранител в Метро към СОТ 161, да споделите ориентировъчно заплащане - реално?
Доколкото чета от форума на сот 161, заплащането е два лева на час и при 9 часовите смени във Варненското Метро от 06:00 до 15 ч. и втора смяна от 15 до 0 часът, идват към 360 лв. на месец
Доколкото чета от форума на сот 161, заплащането е два лева на час и при 9 часовите смени във Варненското Метро от 06:00 до 15 ч. и втора смяна от 15 до 0 часът, идват към 360 лв. на месец
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"
- raduslaf
- ентусиаст
-
- Кара: f30 340i xdrive MPPSK | e36 316i
Re: Какво е заплащането на охраната в Метро към СОТ 161?
Аз нямам идея какво е заплащането, ама това е тъжна работа. Как е възможно да има заплата в размер на 180 евро на месец...
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Колега, в Карфур на 4 часова смяна взимах толкова.......
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- Демирев
- ентусиаст
-
raduslaf написа:ама това е тъжна работа. Как е възможно да има заплата в размер на 180 евро на месец...
А как е възможно да напуснеш Разлог и да отидеш в София да живееш? Знам отговора!
И ти трябва да може да си отговориш - как е възможно да има заплата 360 лева при 9-10 часов раб.ден?! За работник със средно образование - носещ голяма отговорност.
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"
- rosendaal
-
-
- Кара: '74 3.0CSi
- Мечтае да кара: made by pininfarina
- Детайли за колата: винаги над 200 к.с.
Ама това е горчивата истина,ненапразно и в други теми с други тематики много потребители от провинцията ви казват че София не е изобщо представителна извадка за цяла България.
Варна и Бургас са два града в двете крайности.Лятото са с един облик и настроение на хората,но отмине ли с нищо не са по-различни като пазар на труда от останалата дълбока провинция.Глада е голям и при двете населени места.Мен ме учудват официалните статистики при които и двата града са на трето и четвърто място едва по безработица.
А и в крайна сметка за един сотаджия кажете си честно ,колко да му дават???
Варна и Бургас са два града в двете крайности.Лятото са с един облик и настроение на хората,но отмине ли с нищо не са по-различни като пазар на труда от останалата дълбока провинция.Глада е голям и при двете населени места.Мен ме учудват официалните статистики при които и двата града са на трето и четвърто място едва по безработица.
А и в крайна сметка за един сотаджия кажете си честно ,колко да му дават???
Демирев написа:Имате ли познат, който работи, като охранител в Метро към СОТ 161, да споделите ориентировъчно заплащане - реално?
Ако нещата не са се променили коренно за година и половина - 550 лева чисти. Но пък трябваше да се плаща за някакъв курс, който се води като обучение (удържат ти първите няколко заплати).
Горното важи за Пикадили, но предполагам е аналогично и за Метро.
Успех от мен!
- Демирев
- ентусиаст
-
rosendaal написа: за един сотаджия кажете си честно ,колко да му дават???
Колкото на гръцкия.
- edimen
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 3 литра.. компот
Преди ~4г, като търсех някаква работа ходих и на интервюта за охранителни(в София), даваха нещо от сорта на 450-500лв + ваучер за храна (50лв) и да висиш по 8-12 часа на крак, луди хора. Добре, че не почнах такава работа.
rosendaal написа:А и в крайна сметка за един сотаджия кажете си честно ,колко да му дават???
Даже ако е възможно той да дава на работодателя си, за да не се чувства ощетен! Ма ти сериозно ли задаваш такъв въпрос? Това е отговорна и рискова професия, днес може да нямаш работа, утре могат да те убият на обект при някое престъпление.

- barabqga
- кандидат ентусиаст
-
да използвам да питам че винаги съм се чудел в макдоналдс какви пари получават
- nasko_hd
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW е46
- Детайли за колата: E46 318i 1999г
Всеки един обект било то магазин,парк и тем подобни сключва договор с дадена фирма (СОТ).
Имам познат които е в Пени взима надница 15 лв и работното време му е над 12-14 часа дневно.като в месеца 15 дни е на работа.Аз лично не бих се хванал за тези пари.
По цял ден мотае из магазина и малко или много си е физическа умора отделно две лигави деца като започнат да те ебават с празни опаковки и ти съсипва нервната система.
Имам познат които е в Пени взима надница 15 лв и работното време му е над 12-14 часа дневно.като в месеца 15 дни е на работа.Аз лично не бих се хванал за тези пари.
По цял ден мотае из магазина и малко или много си е физическа умора отделно две лигави деца като започнат да те ебават с празни опаковки и ти съсипва нервната система.
- raduslaf
- ентусиаст
-
- Кара: f30 340i xdrive MPPSK | e36 316i
Демирев написа:raduslaf написа:ама това е тъжна работа. Как е възможно да има заплата в размер на 180 евро на месец...
А как е възможно да напуснеш Разлог и да отидеш в София да живееш? Знам отговора!
И ти трябва да може да си отговориш - как е възможно да има заплата 360 лева при 9-10 часов раб.ден?! За работник със средно образование - носещ голяма отговорност.
В Разлог няма университет. Много от приятелите ми завършиха и се върнаха там. Но това няма значение, защото все е България. Не бива да има такива заплати в България. Но какво бива и какво не бива май не е от значение. Важното е каква е реалността.
rosendaal написа:А и в крайна сметка за един сотаджия кажете си честно ,колко да му дават???
Прекалено елементарно гледаш на подобен тип работа. Не вземаш предвид отговорността и рисковете, които носи тази професия.
Като студент(преди 7-8 г.) работих към "Телепол", охрана на нощен клуб. Заплащането беше главозамайващата сума от 1 лев на час, с работно време от 20:00 до 8:00 сутринта. Със смените два дни работиш, два почиваш, накрая се връзваха 160-170лв. месечно

Като тръгнеш да разтърваваш пияни за подобни пари и с такова работно време, тогава ми говори, че е нормално заплащането

- rosendaal
-
-
- Кара: '74 3.0CSi
- Мечтае да кара: made by pininfarina
- Детайли за колата: винаги над 200 к.с.
Говорим за СОТаджии.Никой не отрича полезността на работата им.Просто на фона на стартовите заплати при учители,медицински лица,педагози..... колко да взима един СОТаджия при условие че дори човек с основно образование може да се хване там????
Нека не бъркаме натовареност в една професия с ерудираност и нужда от образование и квалификация при друга!!!!!!
Колкото по-тесен кръг хора биха могли да заемат дадена длъжност като изисквания и квалифицираност,колкото по незаменими са едни кадри,толкова по-скъпоплатена е тя.СОТаджия не е една от тях.
Нека не бъркаме натовареност в една професия с ерудираност и нужда от образование и квалификация при друга!!!!!!
Колкото по-тесен кръг хора биха могли да заемат дадена длъжност като изисквания и квалифицираност,колкото по незаменими са едни кадри,толкова по-скъпоплатена е тя.СОТаджия не е една от тях.
- Демирев
- ентусиаст
-
rosendaal написа: колко да взима един СОТаджия при условие че дори човек с основно образование може да се хване там????
Бъркаш се!
Не знам заради кризата ли е и твърде многото безработни в провинцията - но в момента в СОТ 161 искат средно образование и стаж като охранител поне 2 г.
Така че не можеш с основно образование или със средно - но без стаж като охранител да започнеш работа във фирмата.
И охраната в хранителен магазин се възприема като вид обучение - след година отиваш на друго място. Ако имаш квалификацията и стажът може и към инкасо да те прехвърлят.
Последна промяна Демирев на 13 Ное 2013, 22:59, променена общо 1 път
26 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2