Презентация на НАСА за произхода на човека

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: F01 пет точка нула L

Презентация на НАСА за произхода на човека

Мнение от doomy525 » 17 Ное 2013, 19:33

Здравейте колеги,
не знам дали съм се заблудил или наистна септември месец четох почти във всеки новинарски сайт, че НАСА ще правят презентация (разкрития) относно произхода на човека на 11 ноември 2013та и тази новина щяла да промени историята на човечеството. Една седмица по-късно всякаква информация е заличена в нета и нищо не излиза, а съм сигурен, че прочетох и чаках с нетърпение въпросната дата.

Заблудил ли съм се или наистина имаше такава новина? :roll: :mrgreen:
enjoy life and drink cold beer

Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Изображение

Потребител
Аватар
Кара: каквото има
Мечтае да кара: FERRARI 458 Italia

Re: Презентация на НАСА за произхода на човека

Мнение от Larbi » 18 Ное 2013, 0:12

поредната тема за конспирации ще излезе тази... то всичко е ясно извънземни, днк манипулации и така нататъка, ама ся ще се включат 2-4 супер разбирачи които вярват на това което ни учат в училище и ще кажат нещо от сорта на: големите твърдения се доказват с големи доказателства и въри им затвори устите... КАУЗА ПЕРДУТА :kuku:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от doomy525 » 18 Ное 2013, 0:15

Знам колега.
И точно заради това питам за нещо специфично - дали някой е чул и той за тая презентация. Даже мисля, че в темата за извънземните я четох, но я прерових цялата и не успях да намеря поста. Бях си запаметил статията на любими и сега като се опитам да вляза ми дава, че тази статия не съществува. В гугъл преди излизаше точно статията като пишех "наса разкрития 11 ноември 2013", но сега няма и следа от нея..

Наистина питам най-добронамерено и ако няма други очевидци на въпросната статия нека се заключи тая, че да не се получи пак като предните.. :lol:

Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от Larbi » 18 Ное 2013, 0:48

doomy525 написа:Знам колега.
И точно заради това питам за нещо специфично - дали някой е чул и той за тая презентация. Даже мисля, че в темата за извънземните я четох, но я прерових цялата и не успях да намеря поста. Бях си запаметил статията на любими и сега като се опитам да вляза ми дава, че тази статия не съществува. В гугъл преди излизаше точно статията като пишех "наса разкрития 11 ноември 2013", но сега няма и следа от нея..

Наистина питам най-добронамерено и ако няма други очевидци на въпросната статия нека се заключи тая, че да не се получи пак като предните.. :lol:

не съм чел, нямам никаква идея... и да има таква перезнатция всичко е безкрайно и нагло манипулирано. Ако разкрият всичко как е то тогава всичко рухва нали се сещаш :) и после бунтове, пиши нови учебници пфф няя смисъл
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от doomy525 » 18 Ное 2013, 2:16

Защо да няма смисъл, колега?
Какво лошо има да разберем буквално "истината" за това от къде сме дошли (да отпаднат теориите на Дарвин и т.н.) и каква ни е аджеба ролята тук, на Земята? Какво лошо има в това да намерим истинският отговор вместо да живеем в заблуда, както ние и така децата ни? Мисля, че ако се премине този етап ще предстоят много открития относно потенциала на човешкия мозък. Наистина чаках с огромно нетърпение въпросната дата, даже исках да разбера в коя точкан на света ще се проведе и да присъствам лично независимо от разходите, които ще се направят..Жалко, че и това се покри.
Щом да изтрият информацията отвсякъде си мисля, че не е било конспирация, а просто са осъзнали както казваш

Ако разкрият всичко как е то тогава всичко рухва нали се сещаш :) и после бунтове, пиши нови учебници пфф няя смисъл

и това ще доведе до промяна на мисленето на близо 7 милиарда човека (с такова впечатление съм останал за населението на нашата скромна планета). А и по-скоро си мисля, че ако се разбере самата истина от къде сме дошли и къв го дирим тука, много голям процент от населението ще пренебрегне сегашните теории и ще се отдаде изцяло на истината..Жалко, наистина много жалко ако е така !!!

Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от Larbi » 18 Ное 2013, 2:36

doomy525 написа:Защо да няма смисъл, колега?
Какво лошо има да разберем буквално "истината" за това от къде сме дошли (да отпаднат теориите на Дарвин и т.н.) и каква ни е аджеба ролята тук, на Земята? Какво лошо има в това да намерим истинският отговор вместо да живеем в заблуда, както ние и така децата ни? Мисля, че ако се премине този етап ще предстоят много открития относно потенциала на човешкия мозък. Наистина чаках с огромно нетърпение въпросната дата, даже исках да разбера в коя точкан на света ще се проведе и да присъствам лично независимо от разходите, които ще се направят..Жалко, че и това се покри.
Щом да изтрият информацията отвсякъде си мисля, че не е било конспирация, а просто са осъзнали както казваш

Ако разкрият всичко как е то тогава всичко рухва нали се сещаш :) и после бунтове, пиши нови учебници пфф няя смисъл

и това ще доведе до промяна на мисленето на близо 7 милиарда човека (с такова впечатление съм останал за населението на нашата скромна планета). А и по-скоро си мисля, че ако се разбере самата истина от къде сме дошли и къв го дирим тука, много голям процент от населението ще пренебрегне сегашните теории и ще се отдаде изцяло на истината..Жалко, наистина много жалко ако е така !!!

:yes: а, добро утро :) ама за съжаление повечето хора спят ;)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Долното
Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.

Мнение от Elesar74 » 18 Ное 2013, 13:00

Какво лошо има да разберем буквално "истината" за това от къде сме дошли (да отпаднат теориите на Дарвин и т.н.) и каква ни е аджеба ролята тук, на Земята? Какво лошо има в това да намерим истинският отговор вместо да живеем в заблуда, както ние и така децата ни?

Колега, ти верно ли го мислиш това, както си го написал? Защото ако го мислиш искрено, на тези въпроси отдавна има отговор. Въпроса не е в отговора, има или няма, а в това, ти готов ли си да приемеш този отговор или предпочиташ да вярва на това, което ти пасва на убежденията?
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.

ентусиаст
Аватар

Мнение от doomy525 » 18 Ное 2013, 15:23

Elesar74 написа:
Какво лошо има да разберем буквално "истината" за това от къде сме дошли (да отпаднат теориите на Дарвин и т.н.) и каква ни е аджеба ролята тук, на Земята? Какво лошо има в това да намерим истинският отговор вместо да живеем в заблуда, както ние и така децата ни?

Защото ако го мислиш искрено, на тези въпроси отдавна има отговор. Въпроса не е в отговора, има или няма, а в това, ти готов ли си да приемеш този отговор или предпочиташ да вярва на това, което ти пасва на убежденията?

Абсолютно искрено го мисля, защото някак не си представям да сме произлезли от маймуна, или от пясъка и т.н. Не знам може би само аз не съм разбрал за този отговор :roll: Би ли дал някаква информация за това, което твърдиш че има отговор? Тъй като аз до сега официално изявление подкрепено с необходимите аргументи не съм чул (не говоря за доказателства тип константа, а поне малко да доказват, че е истина) :bchug:

Изображение

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
Кара: е30 чат-пат
Мечтае да кара: варел
Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Мнение от K_Ilkov » 18 Ное 2013, 15:45

Рептилите ... мамицата им студенокръвна ... са го изтрили ...

пп. И аз си спомням някъде, че четох, че ше пускат залежали наличности е30 М3 на промоция,
ама пусто не помня къде щяха да ги дават...
някой ако се сеща да ми пише на ЛС да не се сметне за реклама ...
Изображение

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.

...

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Elesar74 » 18 Ное 2013, 17:29

doomy525 написа:
Elesar74 написа:

Защото ако го мислиш искрено, на тези въпроси отдавна има отговор. Въпроса не е в отговора, има или няма, а в това, ти готов ли си да приемеш този отговор или предпочиташ да вярва на това, което ти пасва на убежденията?

Абсолютно искрено го мисля, защото някак не си представям да сме произлезли от маймуна, или от пясъка и т.н. Не знам може би само аз не съм разбрал за този отговор :roll: Би ли дал някаква информация за това, което твърдиш че има отговор? Тъй като аз до сега официално изявление подкрепено с необходимите аргументи не съм чул (не говоря за доказателства тип константа, а поне малко да доказват, че е истина) :bchug:

Зависи какво разбираш под аргументи. Защото аргумент е това, което отговаря на истината. Ти правилно си представяш, че хората не са произлезли от маймуни. Но не защото ти си го представяш, а защото това е истина. Твоите представи просто са в съгласие с истината по този въпрос, а не че откриваш топлата вода. Ти питаше откъде са дошли хората и каква е тяхната роля на тази земя. Ето моят отговор, който вярвам е в съгласие с истината, която е разкрита и познаваема. Бог, Всемогъщият, е дал живот на човека преди хиляди години, с една определена цел. Да изяви Себе Си, чрез него. Не на дърветата и храстите, а на цялата Вселена. Това означава повече, отколкото може някога да си представиш какво значат тези думи. Човекът прилича на своя Създател. Човек е единственото разумно същество на тази планета, което може да си зададе горните въпроси, поставени от теб. Никоя маймуна не се пита защо се е родила и какъв е смисълът на нейният живот. Човек може да твори и да доведе до съществуване неща, които никога не са съществували. За тази цел човек притежава въображение и способности за анализ, планиране и реализация. Човекът е способен да прави преценка между добро и зло, истина и лъжа. Човек притежава съвест, нещо, което не притежава никой друго живо същество. Човекът може да говори, да упражнява членоразделна реч, нещо, което не притежава никое друго същество. Всички тези неща отличават рязко човекът от всеки друг вид на земята. Не е възможен никакъв паралел между човека и никое животно по тези показатели, които са уникални черти, присъщи само на човека. Ако човек беше произлязъл от маймуните, то тогава твоят и моят живот са безсмислени и те се свеждат само до това да ядем и да пием, защото утре ще умрем. И твоите въпроси нямат никакъв смисъл, тъй като нищо не ни отличава от маймуните например. Доброто и злото са само понятия, а лъжата и истината зависят от мнението на някой. Всичките уникални черти на човека, които изброих, се обезмислят автоматично, тъй като за какво са му? Ето ти една малка, но съществена аргументация, над която да помислиш. Това не е официално изявление. Но аргументите и фактите, не зависят от институции или хора. Те са такива, каквито са.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
Кара: е30 чат-пат
Мечтае да кара: варел
Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Мнение от K_Ilkov » 18 Ное 2013, 17:39

Мда ... Рептили, Всемогъщия, Лукавия ...
Хората имат нужда да вярват в нещо и да ги е страх от нещо ...
Иначе току виж се оказало, че не са на земята с някаква кой знае колко възвишена цел ...
Изображение

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.

...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: както може
Мечтае да кара: както не може...
Детайли за колата: от миналия век

Мнение от drago_pavlov » 18 Ное 2013, 19:56

Elesar74 написа:Бог, Всемогъщият, е дал живот на човека преди хиляди години, с една определена цел. Да изяви Себе Си, чрез него.

Кой от всичките 654895732894732094 богове, които са измисляни през вековете от разни нодорасляци, дето са си мислели, че са тук за нещо различно от ядене, пиене и е*ане?
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Elesar74 » 18 Ное 2013, 20:28

Този, който не е измислен от никой човек и няма нужда от това, човек да го признае за Бог. За тези измислени от хората, аз не говоря, на тях не можеш им хвана бройката наистина.
Колегата постави определени въпроси, на които мисля дадох подходящи отговори, наистина в доста синтезиран вид. Той искаше и аргументи, дадох и такива. Каза, че е искрен и търси истината.

ентусиаст
Аватар

Мнение от doomy525 » 18 Ное 2013, 21:15

Абсолютно съм съгласен с теб колега! Прекарал съм доста време (месеци, години) в размишление вечер на по чаша уиски, когато съм си свършил ангажиментите и след поредното спечелено дело в съда, помагайки на различни хора и проблемите им съм се замислял по горе споменатите въпроси. Наистина това, което си написал е в доста синтезиран вид и знам, че нещата са така. Обаче истината, която мислех, че ще разкрият ще промени историята на човечеството завинаги - от къде сме (в буквалния смисъл как е възникнал живота на нашата скромна планета) и каква е мисията ни тук ??? Просветление? Извисение? Усвояване на силата на мозъка (енергията, която излъчваме)?? Но както винаги и това се покри или може би е била измислена самата статия???
Аз също не вярвам във всичките Богове, които са изброени в историята, а в точно един определен и то е този, за които Elesar говори.

Към колегата с другия пост за рептилите и студенокръвните незнамсикаквибяха :mhihi:

Не ми трябва да вярвам в няколко неща, още повече да ме е страх от нещо (страхът е проекция в ума, която е съвсем лесно преодолима), че да си постигам целите, а те до сега са били доста. А по-радостното е, че стават все по-големи и реализирани :yes:

В крайна сметка наистина е жалко, че се покри това. Ако беше конспирация до сега щяха да се изпишат хиляди страници, а стана точно обратното. :dunno:

Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: както може
Мечтае да кара: както не може...
Детайли за колата: от миналия век

Мнение от drago_pavlov » 18 Ное 2013, 21:39

doomy525 написа:Аз също не вярвам във всичките Богове, които са изброени в историята, а в точно един определен и то е този, за които Elesar говори.

Ето върху това трябва да помислиш някоя вечер преди да си пил уиски...
Това че вярваш в нещо не значи че то съществува :idea:
Какво различава теб, вярващия в бог Исус, от брадясалия афганистански неандерталец опасан в С4, вярващ в Алах?

П.П.: Това човек да вярва в нещо, само за да има обяснение за необясними за самия него неща, е меко казано признак на ниско интелектуално ниво.
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

Следваща

Назад към Извън Темата