Избор сушилня. Спешен отговор
Модератор: Общи модератори
27 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Ranchev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Всичко с гуми !
- Мечтае да кара: постояно с пълен резервоар !
- Детайли за колата: Vw passat,
Audi a3,
Bmw e36,
Bmw e60,
Mitsubishi Evo X
Everyday S204 C220 :(
Избор сушилня. Спешен отговор
Така здравейте не знам колко разбирате от тази техника но аз нищо не разбирам тука 7 дена си блъскам главата да чета и навсякъде различни мнения . Като цяло сме решили да си закупим сушилня висок клас така че да ни върши работа повечко годинки без да създава главоболия с актуален енергиен клас (или поне такава е идеята). Така приятелката пуска теми по женските форуми и там никакъв отговор а нещо не можем да вземем решение ако някои може да наклони везните така че да ни улесни в избора ще съм много благодарен.
Вариант 1 като + на тази е 9кг пране клас А-50% (пък тия енер. класове думи нямам А-50% А-60% А+ А++ докато разбера кое какво е
)
Вариант 2 тази е 8кг енергиен клас А-60% със само почистване на кондензатора (Викам си от колите нали бош у-а никъде добра дума не прочетох
)
Вариант 3 тази е подобна но в ценовия клас на АЕГ-то
или тази
Вариант 4 като това което ме притеснява е че е енергиен клас А и не знам дали н.е е много стар модел и дали трябва да ми пука толкова какъв енергиен клас е .
Другото което ме кара да мисля за модела е че в (едната от веригите магазини) не знам промоция ли е или какво но за около 100 лв може да си удължиш гаранцията от 2 години на 5г пълна гаранция + че дават нещо като застраховка за целия период от токов удар наводнения и.т.н а някои модели ги няма в там. Приемам и нови предложения до 1500лв макс 2000 ако е нещо което си заслужава.
п.с Вече основно се колебаем м/у АЕГ и Миеле разликата е 400 лв а в ектрите няма
А забравих да кажа защо е спешно ... ами после няма да съм в София а да я мъкна от някъде другаде в Бмв-то няма как да стане.
Вариант 1 като + на тази е 9кг пране клас А-50% (пък тия енер. класове думи нямам А-50% А-60% А+ А++ докато разбера кое какво е

Вариант 2 тази е 8кг енергиен клас А-60% със само почистване на кондензатора (Викам си от колите нали бош у-а никъде добра дума не прочетох

Вариант 3 тази е подобна но в ценовия клас на АЕГ-то
или тази
Вариант 4 като това което ме притеснява е че е енергиен клас А и не знам дали н.е е много стар модел и дали трябва да ми пука толкова какъв енергиен клас е .
Другото което ме кара да мисля за модела е че в (едната от веригите магазини) не знам промоция ли е или какво но за около 100 лв може да си удължиш гаранцията от 2 години на 5г пълна гаранция + че дават нещо като застраховка за целия период от токов удар наводнения и.т.н а някои модели ги няма в там. Приемам и нови предложения до 1500лв макс 2000 ако е нещо което си заслужава.
п.с Вече основно се колебаем м/у АЕГ и Миеле разликата е 400 лв а в ектрите няма

А забравих да кажа защо е спешно ... ами после няма да съм в София а да я мъкна от някъде другаде в Бмв-то няма как да стане.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
- hacker4eto1
- ентусиаст
-
- Кара: Сива Бима
- Мечтае да кара: Черна Голяма Бима
- Детайли за колата: Лачена
Re: Избор сушилня. Спешен отговор
Колега бягай далеко ама колкото се може по далеко от БОШ... Имахме пералня на Тази марка точно 1 година и половина... изкара като последната година цялата пералня Сама ходеше да простира ( Тресеше като стар Дизел...) отворих я с баща ми да сменяме лагери на барабана ... АМА ГРЕДА! самите лагери бяха едно цяло с барабана и вървяха заедно с него на скромната цена от 450 лева.... та сигурно и тези сушилни ще са така
Пералнята имаше една година гаранция .. след тази година на първия месец почна да трака
Колегата над мен много точно ти каза коя е марката...МИЕЛЕ!

Колегата над мен много точно ти каза коя е марката...МИЕЛЕ!

Miele-втора употреба
цени около 300-350 лева с гаранция 1/2 година

- Ranchev
- кандидат ентусиаст
-
Audi a3,
Bmw e36,
Bmw e60,
Mitsubishi Evo X
zazomazo написа:Miele-втора употреба![]()
Нова задължителноо

Хмз да ама миеле е с 2 години гаранция АЕГ с 5г и 10г на мотора и АЕГ е по висок енергиен клас. Смисъл и аз знам и съм чувал много добри неща за миеле но някои скоро ми напълни главата с това че миеле е перфектната пералня и за всичко останало е просто марка. Не намирам лоши приказки нито за АЕГ нито за Миеле а разликата в цената е 400 лв + че миелето отстъпва по функционалнст за това е дилемата . Ако миелето имаше същите функции нямаше да се чудя

- rowz
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e36 318is
- Мечтае да кара: 1m coupe
и аз съм за Miele-то
Ranchev написа:zazomazo написа:Miele-втора употреба![]()
Нова задължителноо![]()
Хмз да ама миеле е с 2 години гаранция АЕГ с 5г и 10г на мотора и АЕГ е по висок енергиен клас. Смисъл и аз знам и съм чувал много добри неща за миеле но някои скоро ми напълни главата с това че миеле е перфектната пералня и за всичко останало е просто марка. Не намирам лоши приказки нито за АЕГ нито за Миеле а разликата в цената е 400 лв + че миелето отстъпва по функционалнст за това е дилемата . Ако миелето имаше същите функции нямаше да се чудя
Аз като човек, който не робува на марки, бих взел АЕГ-а. Първо, защото е с повече "екстри" и второ заради 5те години гаранция

Не Мы такие, Жизнь такая
- ELZAGG
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е38 TDS + е30 318i и некви други!!!
- Мечтае да кара: BMW F06 — 6 Series Gran Coupe ///M Sport Package
- Детайли за колата: е38-725 TDS, автомат,
Audi A4 1.8T
Ето ти малко подробности и мисля че няма да сбъркаш!
Сушилни машини Miele
Грижа за прането със Система
Уникален Miele барабан - тип пчелна пита
Финни и деликатни тъкани могат да бъдат безопасно сушени в Miele сушилня с патентован барабан - тип пчелна пита. Шестоъгълниците в барабана тип пчелна пита създават въздушни пространства, които обгръщат нежно прането и намаляват триенето. При сушене прането се върти под въздействието на топлия въздушен поток с минимално сцепление към барабана, което довежда до по-еднородното изсушаване, по-малко намачкване и по-малко и лесно гладене
Функция - перфектно изсушаване
По време на процеса на сушене се измерва остатъчната влага в прането. Светодиод на панела показва зададената степен на влажност. Този процес спестява енергия и е изключително щадящ за околната среда
Miele - чувствителна система
Количеството на остатъчната влажност се контролира в процеса на сушене.
Само Miele чувствителната система отчита в началото на процеса на сушене, електрическата проводимост на водата в дрехите и след това настройва времето на сушене
Програмата Schonglätten
Когато гладите всяка помощ е добре дошла! Програмата "Schonglätten" е със специален ритъм и движение на барабана, по този начин е истински помощник при гладенето
Технологията термопомпи
В Miele сушилнята с помощта на технологията - топлинна помпа веднъж произведената топлина се използва многократно чрез затворена циркулация на въздуха
Оттам топлинната енергия е до 50% по-малко и уреда е до 42% по-икономичен от стандартните модели
Сушилни машини Miele
Грижа за прането със Система
Уникален Miele барабан - тип пчелна пита
Финни и деликатни тъкани могат да бъдат безопасно сушени в Miele сушилня с патентован барабан - тип пчелна пита. Шестоъгълниците в барабана тип пчелна пита създават въздушни пространства, които обгръщат нежно прането и намаляват триенето. При сушене прането се върти под въздействието на топлия въздушен поток с минимално сцепление към барабана, което довежда до по-еднородното изсушаване, по-малко намачкване и по-малко и лесно гладене
Функция - перфектно изсушаване
По време на процеса на сушене се измерва остатъчната влага в прането. Светодиод на панела показва зададената степен на влажност. Този процес спестява енергия и е изключително щадящ за околната среда
Miele - чувствителна система
Количеството на остатъчната влажност се контролира в процеса на сушене.
Само Miele чувствителната система отчита в началото на процеса на сушене, електрическата проводимост на водата в дрехите и след това настройва времето на сушене
Програмата Schonglätten
Когато гладите всяка помощ е добре дошла! Програмата "Schonglätten" е със специален ритъм и движение на барабана, по този начин е истински помощник при гладенето
Технологията термопомпи
В Miele сушилнята с помощта на технологията - топлинна помпа веднъж произведената топлина се използва многократно чрез затворена циркулация на въздуха
Оттам топлинната енергия е до 50% по-малко и уреда е до 42% по-икономичен от стандартните модели
От цървул, бална пантофка НЕ става!
- madpetio
-
Новият ПИКАСО
-
- Кара: The Dark Side of the Force
- Мечтае да кара: S
- Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio
Едни се опитват да перат и сушат,а ние просто ползваме Миеле
За втора употреба ако ти дават по малко от 24 месеца гаранция бягай
Пчелната пита я търси и в сушилна и в пералня ако купуваш,всичко друго на пазара / АЕГ,БОШ,и т.н./е просто добра и скъпа имитация

За втора употреба ако ти дават по малко от 24 месеца гаранция бягай

Пчелната пита я търси и в сушилна и в пералня ако купуваш,всичко друго на пазара / АЕГ,БОШ,и т.н./е просто добра и скъпа имитация

"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей
- Ranchev
- кандидат ентусиаст
-
Audi a3,
Bmw e36,
Bmw e60,
Mitsubishi Evo X
Дават ми 24м за нова Миеле от кадете и да било 

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Въпрос на политика. По принцип по закон не би трябвало да ти дават по-малко от 3 години. Ако производителя не поема 3, то вносителя е длъжен да ти даде една от него. При мен така се получи за компютъра и от Айстор или както се казват там ми дадоха една година от тях.
В крайна сметка би трябвало да предлагат и удължаване на гаранцияте срещу заплащане.
А който не робува на марки що не кара Голф, а виси в БМВ форума
Ем са по-бързи, хем по-малко харчат, хем по-евтини, по-евтина поддръжка и т.н.
Същото и със сушилнята.
В крайна сметка би трябвало да предлагат и удължаване на гаранцияте срещу заплащане.
А който не робува на марки що не кара Голф, а виси в БМВ форума

- hell's angel
- младши ентусиаст
-
- Кара: овца във вълча кожа...
madpetio написа:Едни се опитват да перат и сушат,а ние просто ползваме Миеле![]()

Аре стига бе Пеца, да не би дрехите да са ти по-изпрани или по-сухи в т'ва Миле

До автора : цели се в голямата гаранция, че всичко ново е ....боклук, другото е суета и

Ubi dubium, ibi libertas
- xerial
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330d CBR 600RR
- Мечтае да кара: F82 ,S1000RR
bum_bum написа:Щом искаш нещо читаво - Miele.

единствено , че са си цифра иначе №1
- madpetio
-
Новият ПИКАСО
-
- Кара: The Dark Side of the Force
- Мечтае да кара: S
- Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio
Никой не задължавам да купува това което препоръчвам
Не не са ми по изпрани дрехите... прал съм се с кво ли не...
Аз обичам нещата които ползвам да са издържали проверката на времето! за мен там е истината всичко друго е интернет
Не ме интересува кое е модерно или кое е фешън в найтфлайт
Майка ми все още се пера жената на перална произведена 1994г тогава имаше 10годишна гаранция!
Не даваше дума да става за друга,докато не дойде в къщи и видя как след час два си облякох изцапаните дънки сухи и изпрани
Отивам в тях и гледам максимални обороти на нейната 400
Та не мисля да ползвам Миелето 20години нищо че ще са здрави все пак всичко се развива
п.с.Не знам що никой не му препоръчва горение с тъч скрийн дисплея

Не не са ми по изпрани дрехите... прал съм се с кво ли не...

Аз обичам нещата които ползвам да са издържали проверката на времето! за мен там е истината всичко друго е интернет

Не ме интересува кое е модерно или кое е фешън в найтфлайт
Майка ми все още се пера жената на перална произведена 1994г тогава имаше 10годишна гаранция!

Не даваше дума да става за друга,докато не дойде в къщи и видя как след час два си облякох изцапаните дънки сухи и изпрани

Отивам в тях и гледам максимални обороти на нейната 400

Та не мисля да ползвам Миелето 20години нищо че ще са здрави все пак всичко се развива

п.с.Не знам що никой не му препоръчва горение с тъч скрийн дисплея

"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей
- magareto_yori
- ентусиаст
-
- Кара: е21
кат каза 20 год се сетих...Миеле се тества за нормална употреба от 20 години
Работата ми е свързана с монтаж на плотове от гранит и влизам средно в над 300 жилища на година и заключението е,който може да си позволи си купува миеле 

27 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2