За какво използвате таблета си?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: ше E90 320d, вече Mercedes C320 CDI

За какво използвате таблета си?

Мнение от IceMan_SF » 21 Дек 2013, 11:58

Причината да пусна темата е, че имам желание да си подаря за коледа таблет. Проблемът е, че някак си, колкото и да мисля, не мога да се убедя, че имам нужда от подобна джаджа. Всичко, за което мога да го използвам, мога да го правя на смартфона и на лаптопа.
И тук изниква въпросът "За какво използвате таблета си? Какви приложения му намирате? Филми? Игри? Ровене в интернет? За работа (word, excel и др.)? Децата да се забаваляват в колата? Ще се радвам да споделите, та дано в крайна сметка да се убедя и аз, че ми трябва такова устройство :)
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Bmw 530d 2002g
Мечтае да кара: E39 M5

Re: За какво използвате таблета си?

Мнение от joffri » 21 Дек 2013, 12:06

Основно, за времето в тоалетната :mhihi: :mhihi: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е90

Мнение от mitaka7 » 21 Дек 2013, 12:30

За подарък на малкия.... :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: т му се стари БМВ-та
Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
Детайли за колата: отново с чарджър

Мнение от barty » 21 Дек 2013, 12:43

Може и за това: viewtopic.php?f=4&t=357791
нямам таблет и не ползвам но според мен замества лаптопа от гледна точка че е по компактен
:yes:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 320 i
Мечтае да кара: Е90 пак бензин

Мнение от ивайло81 » 21 Дек 2013, 13:16

Най-много да си начешеш крастата :) Нищо друго. Единственото хубаво нещо е, че има по-голям екран от телефона. Предполагам имаш хубав телефон иначе не би минал директно на таблет. :) Ако пътуваш често, ако те возят, ако ходиш на почивки може да го вземеш вместо лаптопа. Като пак зависи за какво използваш лаптопа. А според ресурсите бих предложил Асус Трансформер. Хем таблет, хем лаптоп.

кандидат ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: M5 E39

Мнение от Centurione » 21 Дек 2013, 13:57

Real Racing 3 :oops:
Live forever or die trying

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от mnh » 21 Дек 2013, 14:18

Аз се надъхах от всички индонезиици и филипинци на кораба,че имат АйПад :mhihi: а аз си мъкнех лаптопа по разни кофишопове за да хвана интернет :mhihi:
Добре,че не си взех айпад ,а си харесах един асус тф300 иии приятелката ми ми направи един хубав подарък :angel:
И от тогава като се качих отново на кораба,хич не си взех компютъра,а само таблета -отделно батерията си държи стабилно 6-10часа може би,имам си две камери като задната е 8мгпкс,мощен си е ,докато уиндоуса на вайо-то взима да ме нерви много здраво :mhihi:
Има много приложения които аз не ползвам,не ми трябват ексел таблици нито да набирам текстове :mhihi: проверявам си интернета,ползвам скайп,чета си разни лекции и пищови(10 инчов е )

Готино е ако пътуваш вместо да носиш компютър който е доста по-тежък моя таблет е около 700грама,а лаптопа е .... 2,3кг-2.5кг може би.

ПП:е ти каза,че имаш АКЪЛТЕЛЕФОН т.е. смартфон,е аз нямам ама имам фенерче на моя самсунг :mhihi:
ПП:същия тоя таблет със качен сиджик навигация ме спаси по пътя до полша,че бях и с един гармин в колата дето ме обатачи едно хубаво няколко пъти в едни гори :shock:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e31 850i ,f10 520d
Мечтае да кара: Детско багерче

Мнение от BMWgiunter » 21 Дек 2013, 16:30

joffri написа:Основно, за времето в тоалетната :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Аз също,ползвам го основно вместо вестник в тоалетната ,има само един недостатък спрямо вестника - не дай си боже да ти свърши тоалетната хартийка винаги можеш да ползваш вестника за тази цел...,а таблета не можеш :mrgreen: :ok:

Иначе като цяло смятам ,че всеки който може да си позволи такава джаджа ще му е от полза,батериите издържат доста - става въпрос за ipad друг не съм ползвал ,но съм супер доволен доста бърз е и досега не се е замислял/забивал/ при по-голямо натоварване.Също така не е лошо да има вграден 3G/4G и със поставянето на сим карта може да си го ползваш навсякъде без да се съобразяваш дали има достъпен WIFI.Та така,весело прекарване на новогодишните и коледни празници колеги. :bchug:
Изображение Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Комбайн
Мечтае да кара: Фадрома

Мнение от ukelichko » 21 Дек 2013, 17:05

В работата не ни дават да внасяме лаптопи и таблетката го замества. Проверявам си пощата, ръчкам в нета, някоя игричка....Като ходя на вилата или на почивка го вземам вместо лаптопа ако нямам сериозна работа. В сравнение с телефона, клавиатурата е по-голяма и се пише по лесно. В равнение с лаптопа е по-компактен и батерията държи много повече.

Sent from my B1-711 using Tapatalk
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: е85 M54B30

Мнение от sub_eleven » 21 Дек 2013, 18:22

barty написа:нямам таблет и не ползвам но според мен замества лаптопа от гледна точка че е по компактен

именно!

Не го усещам почти в чантата.

С летящ и-нет на мтел съм, ползвам за имейл, видеонаблюдение, следена на банковата сметка, чета си всякакви office файлове, навигация при път, търсене на адреси, от google maps дори директно на фирми... Всякакви плъгини имам - непрекъснато ъпдейт с прогнози на времето, новини и други глупости. Имам IR порт симулатор с дистанционни за всяко възможно чудо на техниката.

Също като съм с лаптопа някъде, му прехвърлям през bluetooth-а интернета на него.

Адски много работа върши.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: ски и свири на цигулка

Мнение от super_mario » 21 Дек 2013, 19:35

моя го ползвам за нет и за филми основно :D
http://www.technomarket.bg/products/091 ... 1mg-1b045a
този е таблета,който имам :yes:
БМВ е религия чада мой ,споменаването на Марката до марки като опел и други кокошарници е обидно ! Карайте си там недозавиващите, балонообразни, бавнооборотни автомобилчета, чието задвижване е на неправилните колела ,оставете ни нас балъците каращи 8-10 годишни БМВ-та на цената на 3 опела!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: на китайско

Мнение от /ASTERIX/ » 21 Дек 2013, 20:27

Моя стои в шкафа.....за мене това беше най малоумната покупка която съм правил.. :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 332mxi

Мнение от ogata » 21 Дек 2013, 20:35

/ASTERIX/ написа:Моя стои в шкафа.....за мене това беше най малоумната покупка която съм правил.. :mhihi:

Почти +1 :mhihi:

На моя жената играе кенди кръш и го взимаме като ходим някъде извън града за нет и тва е :mhihi:
ИзображениеИзображение
http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com

Слави
Аватар

Мнение от © » 21 Дек 2013, 20:48

замества лаптопа, но ако трябва да пишеш нещо може да ти скъса нервите
За това само за разглеждане на по голям екран и за игри. Иначе има всичко, но сензорният екран никога не може да бъде като клавиатура

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34 tds, W140 400SE
Мечтае да кара: ГАЗ-24 Волга V8 ЗМЗ-511
Детайли за колата: Капаци, калници, врати, брони, таван и торба с бурми и чукачки след смяна на накладки

Мнение от DLVasilev » 21 Дек 2013, 22:27

Баба ми чете книги от него докато реже лук отгоре му :mhihi:
Изображение
ATR-42/72

Следваща

Назад към Извън Темата