Android в Audi

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Android в Audi

Мнение от steeN » 30 Дек 2013, 23:35

http://appleinsider.com/articles/13/12/ ... artnership

Почва да става интересно... скоро ще имаме истински софтуер в колите ;) Не че съм фен на Адроид, но определено Google имат повече ресурс за създаването система, която наистина да работи. Да видим BMW как ще се справят в тази среда...
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

Потребител
Аватар
Кара: BMW 320d/E46/2000 г.
Мечтае да кара: BMW M3

Re: Android в Audi

Мнение от Vinci74 » 31 Дек 2013, 0:03

Ще се радваш ли ако занеш, че тогава чрез колата чичо Сам ще знае какво правиш? След като вече го прави чрез мобилното ти телефон, правено пак от хамериканска компания на чичко ти САМ. :dummy: :driving: :ranting:

Автоморгаджията
Аватар
Кара: чорапи у тех и маратонки вънка
Мечтае да кара: E60 ///M5

Мнение от Flash » 31 Дек 2013, 0:45

Ние ли ще караме колите или те нас :mhihi:
http://www.misterika.blogspot.bg - "Архивите на една друга реалност" - Паранормалният блог на България
На завоя заляга, конете яко напряга, задницата бяга - към мантинелата посяга...
Пол Уокър: 1973 - ∞
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 Touring

Мнение от Denmark » 31 Дек 2013, 2:44

яко ще е да можеш да проверяваш имейли и други подобни не толкова сложни работи. но се надявам BMW да изберат iOS :mhihi: не че е от значение за мен щото мойта кола и двете няма да ги види :mhihi:
Изображение

Слави
Аватар

Мнение от © » 31 Дек 2013, 15:23

Не, БМВ няма да изберат ios защото от епъл ще произведат айкар в най-скоро време :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Z3 Roadster 2.8
Мечтае да кара: едно да беше...

Мнение от The7omahawk » 31 Дек 2013, 16:15

Скапана OS в още по-скапана кола. Чудно :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Комбайн
Мечтае да кара: Фадрома

Мнение от ukelichko » 31 Дек 2013, 18:15

Скапана OS в още по-скапана кола. Чудно :mhihi:
Шибано кисело грозде, шибан Андроид на устройство за нема и 200 кинта и 15 годишна А6-ца с 2.5 ТДИ..............Иначе наистина БМВ и Епъл са по-хубави, но не бих се отказал от една нова олимпиада с некакъв дроид. И много ми дреме кои служби ще ме следят.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 31 Дек 2013, 19:52

И като си качиш нещо, което не трябва и строшиш компа кво прайм. :mhihi:

Vinci74 написа:Ще се радваш ли ако занеш, че тогава чрез колата чичо Сам ще знае какво правиш? След като вече го прави чрез мобилното ти телефон, правено пак от хамериканска компания на чичко ти САМ. :dummy: :driving: :ranting:

Точно ми е през грездея кво знае за мен чича ми Сам. Приемам всякакви кукита, локейшъни и т.н. щото изобщо не ме бърка за какво и как ги ползват. Не крия къде ходя и не мисля, че някой го бърка. Не крия какво ползвам и какво купувам тъй като имам изградено мнение и рекламите са последното нещо което ми действа по някакъв начин.

Иначе като прочетох някъде тук изказването "закусвам здравословно, всяка сутрин с Белвита а след това вече ям боклуци" явно рекламата е много мощно оръжие за промиване на мозъка.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Z3 Roadster 2.8
Мечтае да кара: едно да беше...

Мнение от The7omahawk » 01 Яну 2014, 12:21

ukelichko написа:Скапана OS в още по-скапана кола. Чудно :mhihi:
Шибано кисело грозде, шибан Андроид на устройство за нема и 200 кинта и 15 годишна А6-ца с 2.5 ТДИ..............Иначе наистина БМВ и Епъл са по-хубави, но не бих се отказал от една нова олимпиада с некакъв дроид. И много ми дреме кои служби ще ме следят.

Ти отказвай и приемай каквото искаш, ама само не се прави на врачка, че нещо не те бива :winky:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от taratora » 01 Яну 2014, 12:52

Vinci74 написа:Ще се радваш ли ако занеш, че тогава чрез колата чичо Сам ще знае какво правиш? След като вече го прави чрез мобилното ти телефон, правено пак от хамериканска компания на чичко ти САМ. :dummy: :driving: :ranting:

Да, примрели са от NSA точно твоя телефон/кола да следят :kuku: Излезте от филмите, в които сте влезли и спрете с тези на шпионска тематика и всякакви теории на конспирацията.
Изображение

Аватар

Мнение от F3P » 01 Яну 2014, 13:30

taratora написа:... теории на конспирацията.

Няма никакви теории- всичко си е реално... И ябълките, и гугъл събират информация за употребата на телефона/таблета ти... И я предоставят при поискване от съответната агенция по съответният ред. Който го е страх да си купи нокия с фенерче и да ползва чужда предплатена сим карта...
Иначе казано ако има нужда и основание да се установи не само къде си бил, а и какви си ги вършил с тоя телефон- не е проблем, инфото е налице. Реално се събира информация, но кой и дали изобщо ще я използва за нещо различно от това да ти подава реклами е друга тема.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E91 330D
Детайли за колата: Touring

Мнение от dblos » 02 Яну 2014, 0:18

Лично мнение,ама за чии ми е и os в колата,ще карам или ще играя angry birds.Все си мисля,че един умен тел дето ми е в джоба е повече от достатъчен за музика,мейли и тн...

Sent from my iPhone using Tapatalk

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BigBlockV8
Мечтае да кара: бангия с предно
Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.

Мнение от Nickelback » 02 Яну 2014, 0:38

Гледах наскоро един официален roadmap на един от най-големите производители на чипсети за мултимедиа. QNX все още ще доминира в аутомоутив сегмента известно време. Забравих точните числа, но пазарния дял беше нещо от сорта:
QNX - 80%
Win CE - 13%
Linux custom - 5%
Android - 1-2%
iOS ги нямаше в статистиката :dunno:

Познайте главно кой в момента ползва Android в автомобилите най-масово - братята чайници :) Но тенденцията е сериозна приемственост към Android в близко бъдеще дори и сред немските марки :dunno: Явно Гугъл са се заели сериозно да стъпят и на тоя фронт :D
С Гугъл и самия Андроид съм ОК, но повече ме притеснява, да го наречем, BSP частта дето трябва да се свърши от вендорите на чиповете... :roll: Там има мнооого трески за дялане...
Изображение Изображение

"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BigBlockV8
Мечтае да кара: бангия с предно
Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.

Мнение от Nickelback » 13 Яну 2014, 22:59

Изображение Изображение

"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.

ентусиаст
Аватар
Кара: мел
Мечтае да кара: танк

Мнение от XaMaB » 17 Яну 2014, 17:05

Audi -> Android
BMW -> Blackberry
Mercedes -> windows Mobile
:mhihi:
Кой ми затри подписа, за неспазване на правилата, при условие че подписа ми беше по-стар от правилата

Следваща

Назад към Извън Темата