.
Модератор: Общи модератори
63 мнения
• Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- dan-dam
- ентусиаст
-
- Кара: 03'Е53 М62TUB44
- Мечтае да кара: Е34 540/6 touring
- Детайли за колата: Петица с много седмици
Re: За мъглата в София
И аз тази седмица съм я карал само една вечер, понеже ми се наложи. Ама днес м'глата щяла да се вдига.
- rhase
- младши ентусиаст
-
Наистина е отвратително. От 10 дни слънце не се е вясвало. Един приятел му се чудя защо все нарича София - Мордор. Е, сега си е такова. За съжаление аз си карам всеки ден колата, защото работата ми е на 15км от дома
Не че не мога да стигна и с градски транспорт, но ще отнеме х2 време и същите пари (купувам си билети
) А и, мисля че колата ми все още изпуска по-малко вредни газове от автобус на градски транспорт
п.с. Като/ако се вдигне м'глата ще засадя дърво

п.с. Като/ако се вдигне м'глата ще засадя дърво

- Ronka
- русата мафия!
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
смени коза 

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi
bmw325tds написа:Призовавам всички да ограничат използвуването на лични и служебни автомобили ако не е наложително.Нека живеем в един по-чист град.

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com
- Ronka
- русата мафия!
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
Явор написа:смени коза
Разграничавам се от такива неща

Много като тебе вече плакаха ...
bmw325tds написа:......
В БМВ форум призоваваш да не си караме колите

Аз пък моите си ги карам и то с кеф. Вярно работя на 17км, но в градски транспорт не искам да се возя. И на 3км да бях пак щях да ходя с колата. Всички тротоари са разбити и потънали в кал. Коли спрени на всякъде, дупки от които пръска гняс нон стоп. Не мерси.
- overclock
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 316 96', Е46 316 03'
Моята работа е на 4км. и при две BMW-та често ходя пеша на работа
.

Да влагаш чувства не е като да чувстваш влага!
- _galio_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ///M43
- Мечтае да кара: в изтребителната авиация
- Детайли за колата: компот в сливов цвят
Пък аз карам колело
Адмирации към всички, позагърбили колите.

лошите шофери отиват в ада ... добрите - докъдето им стигне бензинът
- edimen
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 3 литра.. компот
Сега в тази мъгла като се задъхаш хубаво и се надишаш с гняста от мъглата и колите.. сигурен съм, че е много полезно. Мъглата е отврат затова утре хващам извън София за няколко дни 

- Cyberloner
- младши ентусиаст
-
- Кара: е53
аз чакам сняг да падне - до тогава колата я карам 2 пъти седмично по 15км до работата.
Понеделник сутринта минавам през магазина да си взема сметана за кафето и разни манджи и си ги возя до хладилника в работата
в петък си я прибирам с мене да не стоя без кола през уикенда ако ми щукне да ходя някъде
през останалото време градски транспорт/колело
Понеделник сутринта минавам през магазина да си взема сметана за кафето и разни манджи и си ги возя до хладилника в работата
в петък си я прибирам с мене да не стоя без кола през уикенда ако ми щукне да ходя някъде

през останалото време градски транспорт/колело
- Пинтев
- младши ентусиаст
-
- Кара: СамУет
Въздуха е много мръсен
:( Вижте каква вода капе от климатиците..черна..значи смятайте във въздуха какво е
ама това е дори и да се вздигне мъглата трябва един хубав дъжд или сняг да измие гнястта

- Kambe
- старши ентусиаст
-
- Кара: Peugeot 307 HDI
е вие в София за 10 дена мъгла ли сте ? Елате в Свищов да видите 2 месеца няма и 5 метра видимост.. тоя Дунав тука ни прецаква тотално..
ама като гледам никой не е оставил колата си , даже тежкареят с халогенки едно-друго 

Един автобус с 150 човека харчи по-малко нафта от колкото 150 автомобила. Това е факт. Автобусите харчат изключително малко гориво през почивните дни, защото няма много трафик и се движат, а не чакат 50 коли пред него да се изтеглят на светофара.rhase написа:Наистина е отвратително...
....аз си карам всеки ден колата, защото работата ми е на 15км от домаНе че не мога да стигна и с градски транспорт, но ще отнеме х2 време и същите пари (купувам си билети
) А и, мисля че колата ми все още изпуска по-малко вредни газове от автобус на градски транспорт...
То всичко може, но трябват хора. Аз сам няма да постигна кой знае какво в процеса на пречистване.
Нали от BMW казват: "Шофирай с удоволствие". Е какво е удоволствието да имаш 2.5 дизел и да стоиш в задръстване, това не е мерцедесченце да си отпуснеш схванатите кокали и някой да те вози.Пилев написа:...В БМВ форум призоваваш да не си караме колите... Аз пък моите си ги карам и то с кеф...
Ами извънземни ли паркират на тротоара или по тревните площи и после всичко е в кал и разбити плочки. До работа има огромен паркинг и всеки се бута на калната ливада. Сега и тема да пусна къде да се паркира ли.Пилев написа:... Всички тротоари са разбити и потънали в кал. Коли спрени на всякъде, дупки от които пръска гняс нон стоп. Не мерси.
Всичко опира до съзнание и самосъзнание.
В България в обслужването влиза премахването на DPF.nyankov написа:...Направих превантивно обслужване на колата (E61 530XD '05 231hp), смяна на вериги, премахване на DPF, рециклиране на турбина, ремап...

И после още сажди.

63 мнения
• Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5