мнения и препоръки за Ауди А2
Модератор: Общи модератори
52 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
- super_mario
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ски и свири на цигулка
мнения и препоръки за Ауди А2
Здравейте на всички от форума ,някой от вас да има някакви наблюдения за тази сапунерка
става въпрос за 2000-2002 година ,600 кубика автоматик или полуавтоматик и задължително с клима
Ако някой е имал ,има (жена му )или е карал да сподели ще съм ви благодарен 

Последна промяна super_mario на 17 Апр 2014, 21:25, променена общо 2 пъти
БМВ е религия чада мой ,споменаването на Марката до марки като опел и други кокошарници е обидно ! Карайте си там недозавиващите, балонообразни, бавнооборотни автомобилчета, чието задвижване е на неправилните колела ,оставете ни нас балъците каращи 8-10 годишни БМВ-та на цената на 3 опела!
- armagedon_762002
- младши ентусиаст
-
- Кара: Колело
- super_mario
- кандидат ентусиаст
-
Re: Smart- мнения и препоръки ?
Да видях я сега от миналата година е там нищо конкретно не се е писало 

БМВ е религия чада мой ,споменаването на Марката до марки като опел и други кокошарници е обидно ! Карайте си там недозавиващите, балонообразни, бавнооборотни автомобилчета, чието задвижване е на неправилните колела ,оставете ни нас балъците каращи 8-10 годишни БМВ-та на цената на 3 опела!
- TurboDieselComby
- младши ентусиаст
-
- Кара: F31 320d Sport Line
Ако си от София, има една автокъща специализирала се в Смартовете (до Мото експерт в Овча Купел). Когато и да мина покрай нея винаги има десетина бройки поне.
Аз такова животно не бих взел и на жена ми. Това късо междиосие не ми допада за наште "хубави" пътища, пък било то и само градско да я търкаляш.
Аз такова животно не бих взел и на жена ми. Това късо междиосие не ми допада за наште "хубави" пътища, пък било то и само градско да я търкаляш.
- Atsalov
- Ацалов
-
- Мечтае да кара: Лодка в морето
Моето мнение е : НЕ СИ КУПУВАЙ ТАКАВА "кола". Карах 2месеца и не бих се наказал повторно. Сега колегата ми кара и цените на частите са Ужас. Турбото на голяма част от тях са за ремонт или смяна,скоростите ги сменя ужасно бавно,ако някой ти засече пътя се чустваш като жертва. Ако искаш утре ще ти снимам разглобената врата заради която се сваля и предницата,така се получава и за смяна на лампа на фара. Комплект 4нови гуми е 600лв и т.н.
- baynov
- Потребител
-
- Кара: дизелови магарета
- Мечтае да кара: отново расови коне
Подкрепям горното мнение. Преди година жена ми караше такава за кратко. Автоматичната ск. кутия е ужасна и често зависваше, в резултат на което колата при наклон тръгваше назад. Не е никак приятно в задръстване да не можеш да потеглиш от най-малкия баир и да тръгнеш назад със сериозна опасност да блъснеш някой. Колата е със задно (или поне тази, за която пиша, беше такава) - зимата е ад. Ламарините пък са толкова меки, че при опит за избутване от снега зимата, се вдлъбваха.Прозорците не се обдухват добре и са постоянно запотени при ниски температури или дъжд. Като пуснеш климатика и колата супер много умира. Всичко вътре е с качеството на като китайска детска играчка. Аз не намирам нито един плюс на тази кола. Това че е малка, не я прави изобщо лесна за паркиране. Тествай някоя и ще се убедиш. Лично аз по-голям боклук не съм карал
.

- super_mario
- кандидат ентусиаст
-
Малеее то само отрицателни мнения бе колеги:-) дайте и нещо положително:-)
- ивчо
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 с ... ръжда
Събира около 2.5-3 литра масло ..
Между смените ще изгори около 4 ...
Демек сменяш само маслен филтър !
Мисля си е плюс
Между смените ще изгори около 4 ...
Демек сменяш само маслен филтър !
Мисля си е плюс

Механджията написа:е, пример, аз снощи клатих здраво мойта, сутринта с кеф станах, кафенце, после вместо обичайните 15мин до бачкането пътувах близо 25... лежерно така, кефаджийско.... а тия дет бързат, дали са ебали?
The night is dark and full of lo6o

- Atsalov
- Ацалов
-
Какви ламарини, тя е цялата пластмасова.
Не си я купувай-какво по положително от това!
Не си я купувай-какво по положително от това!
- Комбина
- Потребител
-
- Кара: W164/453
Имахме бензинов в семейството за около година и го продадохме защото стана излишен. Взехме я от въпросната автокъща в Овча Купел с напълно ревизиран мотор, модел 2007г.
Единствените плюсове за мен бяха, че е икономичен и паркирането из центъра наистина беше лесно особенно на места на които не влизат други коли.
Иначе е доста мудна докато набере някакви обороти. Полуавтоматика е отвратителен защото превключва бавно като му подадеш "команда", колата наистина тръгва назад на баира и докато зацепи газта чувството е много неприятно. Шумна е вътре, изолация липсва. Всичко е отвратителна твърда пластмаса и огромните врати се затварят шумно като на камион. Гумите като размер са шантави, намират се само 2,3 модела и са скъпи.
Абе става колата ако се свикне с нея, но не е за всеки. Имат търсене обаче, продадох я за същите пари за които я купих. Най-добре покарай една малко и сам ще прецениш.
Единствените плюсове за мен бяха, че е икономичен и паркирането из центъра наистина беше лесно особенно на места на които не влизат други коли.
Иначе е доста мудна докато набере някакви обороти. Полуавтоматика е отвратителен защото превключва бавно като му подадеш "команда", колата наистина тръгва назад на баира и докато зацепи газта чувството е много неприятно. Шумна е вътре, изолация липсва. Всичко е отвратителна твърда пластмаса и огромните врати се затварят шумно като на камион. Гумите като размер са шантави, намират се само 2,3 модела и са скъпи.
Абе става колата ако се свикне с нея, но не е за всеки. Имат търсене обаче, продадох я за същите пари за които я купих. Най-добре покарай една малко и сам ще прецениш.
- super_mario
- кандидат ентусиаст
-
Комбина написа:Имахме бензинов в семейството за около година и го продадохме защото стана излишен. Взехме я от въпросната автокъща в Овча Купел с напълно ревизиран мотор, модел 2007г.
А тя не е за мен за булката е:-) тя го покара малко хареса и квото е такова щом има търсене като не става го продавам

- super_mario
- кандидат ентусиаст
-
Смарта със предно или задно предаване е че онформацията е оскъдна за него в нета?
- Atsalov
- Ацалов
-
Само със задно предаване,мотора е върху зания мост.
- немо
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: Focus,Opel Monza/Senator,MX5 nb
super_mario написа:Малеее то само отрицателни мнения бе колеги:-) дайте и нещо положително:-)
Едиственото положително според мен е малкият размер...всъщност май и това не е положително,щото на кофти настилка друса брутално. На хлъзгаво (киша,сняг) се занася...при съвсем нормално каране,може би заради отвратителната кутия,която като превключва ми се струва,че автомобилът спира и после пак тръгва.
Шофирането е превантивен анализ на това,което може да се случи на пътя....
- TurboDieselComby
- младши ентусиаст
-
- Кара: F31 320d Sport Line
Излиза "Камаз" на кръстовище. Поглежда наляво - Смарт, поглежда надясно - пак никой. 
Отношението е точно такова, на останалите участници в движението.

Отношението е точно такова, на останалите участници в движението.
52 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4