БМВ Зет 4 Купе - Въпрос.
Модератор: Общи модератори
52 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
БМВ Зет 4 Купе - Въпрос.
Здравейте, БМВ любители.
Искам да се обърна към форума , с въпрос относно по-горе написаният Автомобил.
Отделил съм между 25 и 30 хиляди лева, с които искам да си закупя кола и се спрях на Бмв Зет 4 купе.Не съм особено голям разбирач .. а вече чух и доста разнотипни мнения относно това - каква кола мога да взема за тези пари , та затова се обръщам към вас .. Много ще съм благодарен ако видя няколко предложения от по-компетентни автоманяци.
На 21 години съм и това ще ми бъде първа кола , затова искам да уточня , че преди всичко търся красив и модерен автомобил .. получих доста предложения от друг форум , и затова ще го напиша предварително (Не търся стари купета със извънземни двигатели и подобрения ) Искам базов автомобил но с агресивен външен вид .. сигурен съм , че ме разбирате .. Ще изброя някой от автомобилите които гледах в този ценови диапазон за да си дадете реална картина за това как искам да изглежда колата и какъв тип автомобили харесвам.
Бмв Зет 4 Купе , Нисан 370 Зет , Алфа (доста нова и спортна , не можах да я намеря точно по модел -дано се сетите) общо взето подобна форма на Порше .. разглеждах и бая Поршета, но за парите с които разполагам за момента , не можах да намеря такова което да ми грабне вниманието .. ако някой знае по сгоден модел на Порше в близост до цената която съм обявил да го напише моля .. Фен съм на Порше преди всичко останало.
(Говорим за автомобил втора ръка)
Ще бъда много признателен на всеки дал предложение.
Както и ако има хора притежаващи Зет четворка , или такива които са по наясно да ми дадат по подробна информация относно поддръжката , плюсовете или минусите и
Послепис: Моля Мерцедес да не присъства в предложенията , не ги харесвам и са ми доста чичовски автомобили повечето модели ( без да обиждам хората харесващи марката - просто мнение )
Предварителни Благодарности на всеки прегледал темата .. Поздрави от Варна - Бино.
Искам да се обърна към форума , с въпрос относно по-горе написаният Автомобил.
Отделил съм между 25 и 30 хиляди лева, с които искам да си закупя кола и се спрях на Бмв Зет 4 купе.Не съм особено голям разбирач .. а вече чух и доста разнотипни мнения относно това - каква кола мога да взема за тези пари , та затова се обръщам към вас .. Много ще съм благодарен ако видя няколко предложения от по-компетентни автоманяци.
На 21 години съм и това ще ми бъде първа кола , затова искам да уточня , че преди всичко търся красив и модерен автомобил .. получих доста предложения от друг форум , и затова ще го напиша предварително (Не търся стари купета със извънземни двигатели и подобрения ) Искам базов автомобил но с агресивен външен вид .. сигурен съм , че ме разбирате .. Ще изброя някой от автомобилите които гледах в този ценови диапазон за да си дадете реална картина за това как искам да изглежда колата и какъв тип автомобили харесвам.
Бмв Зет 4 Купе , Нисан 370 Зет , Алфа (доста нова и спортна , не можах да я намеря точно по модел -дано се сетите) общо взето подобна форма на Порше .. разглеждах и бая Поршета, но за парите с които разполагам за момента , не можах да намеря такова което да ми грабне вниманието .. ако някой знае по сгоден модел на Порше в близост до цената която съм обявил да го напише моля .. Фен съм на Порше преди всичко останало.
(Говорим за автомобил втора ръка)
Ще бъда много признателен на всеки дал предложение.
Както и ако има хора притежаващи Зет четворка , или такива които са по наясно да ми дадат по подробна информация относно поддръжката , плюсовете или минусите и

Послепис: Моля Мерцедес да не присъства в предложенията , не ги харесвам и са ми доста чичовски автомобили повечето модели ( без да обиждам хората харесващи марката - просто мнение )
Предварителни Благодарности на всеки прегледал темата .. Поздрави от Варна - Бино.
- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
- Кара: 535d M-sport
- Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
- Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..
Re: БМВ Зет 4 Купе - Въпрос.

https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Баси, на 21 години като си отделил вече 30к за кола, изчакай още една-две и отдели 60-70 направо за някаква нова м-ка
Ако бях на твое място май и аз ще гледам някакви подобни коли. Без алфата разбира се ама предполагам не го мислиш много сериозно това. По въпроса за мерцедесите май за тия пари някъде може да се вредиш за СЛК 55 АМГ, което не е съвсем чичовска кола. Като се замисля аз съм вече чичка и може би затва ме кефи.
Абе взимай един Кайман и не го мисли.
Шестицата преди фейса не е ли най-грозното БМВ на всички времена?
Освен тва 645 бая бавно май.

Ако бях на твое място май и аз ще гледам някакви подобни коли. Без алфата разбира се ама предполагам не го мислиш много сериозно това. По въпроса за мерцедесите май за тия пари някъде може да се вредиш за СЛК 55 АМГ, което не е съвсем чичовска кола. Като се замисля аз съм вече чичка и може би затва ме кефи.

Шестицата преди фейса не е ли най-грозното БМВ на всички времена?

- intention
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34 Alpinweis Е39 Silver
- Мечтае да кара: BMW с несвалени наелони на седалките!
- Детайли за колата: С Vanos без Vanos - все М50В20
Колега за тези пари z4 според мен не си заслужава.
6-цата може би е по-добър вариант, +че е доста по-голяма и удобна!
В никакъв случай не искам да те разубеждавам, просто за мен z4 преди 2009-та не си заслужава като автомобил. А там цените вече играят нагоре.
Казваш, че е това ще ти е първа кола , респективно ще ѝ се нарадваш бързо, ще искаш да я продадеш след година две макс. а z4 не държи кой знае каква цена нито пък има сериозен пазар за тея коли.
С риск много да ме наругаят бих те насочил и към нещо къде-къде по-евтино, което да покараш година две да ти писне и да се поогледаш вече за нещо "по-така". Тези които ще предложа са на фона на горе-долу погледнатите от теб.
Алфата я изключваме!
Пример за първа количка
-Mazda Rx8
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=6b6pm0
или
http://www.cars.bg/c72530
- Honda S2000
http://www.cars.bg/c584218
или
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=6b6pfy
Варианти имаш , в краен случай може някоя американска екзотика с твърде голям мотор, но и твърде стара като години.
Не изключвай Мерцедес от питанката:
За тея пари можеш да вземеш и SL, който смятам че е по-добър от Z4(отново с риск да ме наругаят).
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=6b6ump
ПП колите от обявите са примерни и целят да покажат нагледно даден модел, в никакъв случай не акцентирам върху конкретен екземпляр обявен за продажба.
6-цата може би е по-добър вариант, +че е доста по-голяма и удобна!
В никакъв случай не искам да те разубеждавам, просто за мен z4 преди 2009-та не си заслужава като автомобил. А там цените вече играят нагоре.
Казваш, че е това ще ти е първа кола , респективно ще ѝ се нарадваш бързо, ще искаш да я продадеш след година две макс. а z4 не държи кой знае каква цена нито пък има сериозен пазар за тея коли.
С риск много да ме наругаят бих те насочил и към нещо къде-къде по-евтино, което да покараш година две да ти писне и да се поогледаш вече за нещо "по-така". Тези които ще предложа са на фона на горе-долу погледнатите от теб.
Алфата я изключваме!
Пример за първа количка
-Mazda Rx8
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=6b6pm0
или
http://www.cars.bg/c72530
- Honda S2000
http://www.cars.bg/c584218
или
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=6b6pfy
Варианти имаш , в краен случай може някоя американска екзотика с твърде голям мотор, но и твърде стара като години.
Не изключвай Мерцедес от питанката:
За тея пари можеш да вземеш и SL, който смятам че е по-добър от Z4(отново с риск да ме наругаят).
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=6b6ump
ПП колите от обявите са примерни и целят да покажат нагледно даден модел, в никакъв случай не акцентирам върху конкретен екземпляр обявен за продажба.
Jordana написа:Аурата на класиките от 80те години леко е претопена в морето от безлични возила .
- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
bum_bum написа:Баси, на 21 години като си отделил вече 30к за кола, изчакай още една-две и отдели 60-70 направо за някаква нова м-ка![]()
Шестицата преди фейса не е ли най-грозното БМВ на всички времена?Освен тва 645 бая бавно май.
Грозно?

Бавно?

Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Грозно ми е ама то вкус тавариши нет
Имам го и за бавно, откакто лудия с 16-ката обиди един Шницер с много и няколко пъти, че на оня не му се вярваше в началото. Явно е доста тежко.
Човека е на 21, размера и удобството мисля са на последно място.

intention написа:6-цата може би е по-добър вариант, +че е доста по-голяма и удобна!
- intention
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34 Alpinweis Е39 Silver
- Мечтае да кара: BMW с несвалени наелони на седалките!
- Детайли за колата: С Vanos без Vanos - все М50В20
bum_bum написа:Грозно ми е ама то вкус тавариши нетИмам го и за бавно, откакто лудия с 16-ката обиди един Шницер с много и няколко пъти, че на оня не му се вярваше в началото. Явно е доста тежко.
intention написа:6-цата може би е по-добър вариант, +че е доста по-голяма и удобна!
Да, може би си прав, но го изтъквам като + защото комфорта винаги е от значение, Пък и новите поколения не са никак дребни даже напротив , колегата може да е бая израстен и в Zката да му е леко тесничко ....
Jordana написа:Аурата на класиките от 80те години леко е претопена в морето от безлични возила .
- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
И под мнението ти за S2000 си седи "Хонда-селската мечта"
И това че е на 21-години не значи че задължително трябва да вземе такъв тип кола...идеята ми е ясна че се търси гаджеловка но незнам защо си мислите че дори едно фейс Е65 няма да свърши работа... Сигурността е на високо ниво което не е малко,голяма,гъзарска е к'во искате повече?

И това че е на 21-години не значи че задължително трябва да вземе такъв тип кола...идеята ми е ясна че се търси гаджеловка но незнам защо си мислите че дори едно фейс Е65 няма да свърши работа... Сигурността е на високо ниво което не е малко,голяма,гъзарска е к'во искате повече?

- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi
С тея оризарски предложения и jdm фенове, почвам да губя представата че сме в БМВ форума.
Купи си хонда, да. Така ще имаш повече време за гаджето, докато я чакаш да излезе от сервиза
Има и мерцедеси дето не са чичовски, ама са ти много далече от бюджета.
А, относно алфите - всеки автомобилен ентусиаст, трябва да кара поне веднъж алфа, преди да говори глупости
6така от първия линк е брутален. Вариант 2 е e46 м3
Първото е v8 звук и позьорщина , второто е адреналинка. Ти избираш.

Купи си хонда, да. Така ще имаш повече време за гаджето, докато я чакаш да излезе от сервиза

А, относно алфите - всеки автомобилен ентусиаст, трябва да кара поне веднъж алфа, преди да говори глупости

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com
- ineedmoney
- младши ентусиаст
-
- Кара: на фотосинтеза
bum_bum написа:Абе взимай един Кайман и не го мисли.
+1

- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
Големи бисери в тая тема
Z4 купе, 6-та серия, SL.....класики, класики във времето
Къде го бутате с тия Хонди, Мазди.....
Ако сега, когато си на 21 не си направиш кефа то нема кога
С тая кола ще те грабне некоя мома, две-три деца и ще си спомняш с носталгия за тази тема....
Взимай 645, 640, SL или Z4 и не му мисли

Z4 купе, 6-та серия, SL.....класики, класики във времето

Ако сега, когато си на 21 не си направиш кефа то нема кога

Взимай 645, 640, SL или Z4 и не му мисли

Огромно благодаря първо, на всички писали по темата
Така , сега към въпорса .. с риск и мен да наругаете , много ми е грозна 6цата от първия линк на външен вид , а иначе интериора вътре не е лош , но я изключваме като вариант.
Към колегата от Варна - От около месец и половина си търся автомобил мъжки , и доста хора ми предложиха този вариант .. не е лоша колата , дори видях две вече , но някак си не се виждам в Хонда .. а преди всичко искам да и се радвам на колата .. Хонда не е моята марка автомобил.
Също искам да уточня , че не търся гаджеловка .. ако колата ми трябва да държи жената около мен , значи е зле полужението .. а аз не се оплаквам .. В крайна сметка не само жените харесват красиви автомобили нали ?
Маздата я харесвам .. беше един от вариантите ми в началото и все още не съм я отхвърлил.
Мерцедеса .. конкретния модел който е предложил колегата не е чичовски със сигурност , бих разгледал още няколко .. но не съм фен на Мерцедес за тази сума която имам .. разбира се , ако разполагах с по голяма сума със сигурност бих се обърнал нататък
Към колегата , който ме съветва да изчакам още няколко години , да отделя повече пари и да купя тогава ... Задай си въпроса , ако нямаш кола и имаш 30 хиляди които можеш да вложиш в такава .. би ли изчакал още 2-3 години ? Предполагам знаеш какъв мерак е първата кола .. така че да изчакам и месец повече граничи с пълен абсурд.
Към колегата с Каймана .. бих и се радвам най-много ... Както писах по горе фен съм на Бмв и Порше. Така , че ако можеш да ми дадеш няколко линка с годината на колата и там други характеристики , бих бил много благодарен .. понеже както споменах съм невежа в тази област и хич дори не зная какви години, какви са им разликите и т.н.
Искрени благодарности наистина , чакам още предложения в този ценови диапазон ..
Поздрави Бино
За момента в списъка ми са Зет 4 , Нисан 370 зет и вече Каймана който спомена колегата , а в графа може би .. от тези които сте дали като избор добавям Сл-а и Маздата.
Така , сега към въпорса .. с риск и мен да наругаете , много ми е грозна 6цата от първия линк на външен вид , а иначе интериора вътре не е лош , но я изключваме като вариант.
Към колегата от Варна - От около месец и половина си търся автомобил мъжки , и доста хора ми предложиха този вариант .. не е лоша колата , дори видях две вече , но някак си не се виждам в Хонда .. а преди всичко искам да и се радвам на колата .. Хонда не е моята марка автомобил.
Също искам да уточня , че не търся гаджеловка .. ако колата ми трябва да държи жената около мен , значи е зле полужението .. а аз не се оплаквам .. В крайна сметка не само жените харесват красиви автомобили нали ?

Маздата я харесвам .. беше един от вариантите ми в началото и все още не съм я отхвърлил.
Мерцедеса .. конкретния модел който е предложил колегата не е чичовски със сигурност , бих разгледал още няколко .. но не съм фен на Мерцедес за тази сума която имам .. разбира се , ако разполагах с по голяма сума със сигурност бих се обърнал нататък

Към колегата , който ме съветва да изчакам още няколко години , да отделя повече пари и да купя тогава ... Задай си въпроса , ако нямаш кола и имаш 30 хиляди които можеш да вложиш в такава .. би ли изчакал още 2-3 години ? Предполагам знаеш какъв мерак е първата кола .. така че да изчакам и месец повече граничи с пълен абсурд.
Към колегата с Каймана .. бих и се радвам най-много ... Както писах по горе фен съм на Бмв и Порше. Така , че ако можеш да ми дадеш няколко линка с годината на колата и там други характеристики , бих бил много благодарен .. понеже както споменах съм невежа в тази област и хич дори не зная какви години, какви са им разликите и т.н.
Искрени благодарности наистина , чакам още предложения в този ценови диапазон ..
Поздрави Бино

За момента в списъка ми са Зет 4 , Нисан 370 зет и вече Каймана който спомена колегата , а в графа може би .. от тези които сте дали като избор добавям Сл-а и Маздата.
- skipper
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: сред идиоти.
- Мечтае да кара: e31 850csi
ogata написа:С тея оризарски предложения и jdm фенове, почвам да губя представата че сме в БМВ форума.![]()
Купи си хонда, да. Така ще имаш повече време за гаджето, докато я чакаш да излезе от сервиза![]()
А, относно алфите - всеки автомобилен ентусиаст, трябва да кара поне веднъж алфа, преди да говори глупости![]()

Като казахте Алфа - колегата да погледне 159 , GT и Brera. Ако е дизел да е 2.4 jtdm 210 коня, ако е бензин да е 3.2 V6 (Не, че 1.9jtdm и 2.2 JTS не са бързи просто го няма този звук)
Може и някое CLK/SLK или другата крайност - Пежо 407 купе

Oo (|||)(|||) oO
First law of electronics: "Every device is powered by the white smoke that resides within it, when the white smoke comes out, the device doesn't work anymore.
First law of electronics: "Every device is powered by the white smoke that resides within it, when the white smoke comes out, the device doesn't work anymore.
- Flash
- Автоморгаджията
-
- Кара: чорапи у тех и маратонки вънка
- Мечтае да кара: E60 ///M5
skipper написа:Пежо 407 купе

Към автора: Мислил ли си за Субару?
http://www.misterika.blogspot.bg - "Архивите на една друга реалност" - Паранормалният блог на България
На завоя заляга, конете яко напряга, задницата бяга - към мантинелата посяга...
Пол Уокър: 1973 - ∞

На завоя заляга, конете яко напряга, задницата бяга - към мантинелата посяга...
Пол Уокър: 1973 - ∞

- МИТАКА1654
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: biturbo wc,Honda cbr929rr
- Детайли за колата: Audi A6'12 3.0tdi
Така ще имаш повече време за гаджето, докато я чакаш да излезе от сервиза
Колко глупости се изписаха тук,не е истина!!!
Аз не виждам с какво Z4 може да се доближи до http://www.tuning.bg/forums/index.php?/topic/96397-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B4%D0%B0%D0%B2%D0%B0%D0%BC-nissan-350z-vq35hr-320-kc/,освен по часовете престой в сервиза!
52 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4