проблем с органите на мвр София
Модератор: Общи модератори
44 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
проблем с органите на мвр София
прибраха ми 7 за проверка.Колата е внос от италия няма следи от интервенция по рамата според експерта но ме накараха пак да я предам доброволно.Сега сигорно 2 месеца ще я държат
- red_bull92
- младши ентусиаст
-
- Детайли за колата: ARKTISSILBER METALLIC (309)
Re: проблем с органите на мвр София
Колега, задължително се консултирай с адвокат, даже бих ти препоръчал Марковски. После като си взимаш колата хубаво я огледай, че наш'та айдушка държава да не си приберът тия боклуци нещо. 

Кола с предно предаване е като жена с малки цици, върши работа, но не доставя удоволствие!
BMW E36 318is (m42b18) на части -> http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 5#p3958725
BMW E36 318is (m42b18) на части -> http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 5#p3958725
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
имало е причина...
Както колегата те посъветва - обърни се към адвокат, защото дори да нямат основание да ти държат колата, ако не помеш инициатива да си вземеш колата може да ти я държат доста време.
Както колегата те посъветва - обърни се към адвокат, защото дори да нямат основание да ти държат колата, ако не помеш инициатива да си вземеш колата може да ти я държат доста време.

- Nickelback
- старши ентусиаст
-
- Кара: BigBlockV8
- Мечтае да кара: бангия с предно
- Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.
Колега, ако имаш възможност да издириш този човек, да ти разкаже как се е оправил, най-добре
Явно не им е за първи път на ушевите
http://vbox7.com/play:295c853c32
Дано си вземеш колата без проблеми и много добре си я огледай на получаване, да не са подменили/чопнали нещо
А си имай едно наум някой да не си мие ръцете с теб и задължително си намери добър адвокат!

http://vbox7.com/play:295c853c32
Дано си вземеш колата без проблеми и много добре си я огледай на получаване, да не са подменили/чопнали нещо

"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.
- XaH-kpyM
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 1982 Corvette
- Детайли за колата: WBS...
Радвай се ако е само 2 месеца.
Нищо лично, ама...
Ти сигурен ли си или пишеш наизуст
Я да чуем какви документи имаш за покупката- фактура от автокъщата или фиктивен "договор" между жабаря и теб за покупко-продажбата
Няма да си нито първият, нито последният регистрирал кола от жабарско и изгорял после- "застрахователна измама" не е термин открит в БГ
Няма и да си последният дето псува и ходи пеша- дано поне НЕ си теглил заем за колата, че историята познава и по-тежки от твоя случаи 
PS: Коя си купил, из нета излизат 2 бройки Е65 745и във Варна- евтината или скъпата
bmw730 написа:ми колата не е крадена...
Ти сигурен ли си или пишеш наизуст

PS: Коя си купил, из нета излизат 2 бройки Е65 745и във Варна- евтината или скъпата

- madpetio
-
Новият ПИКАСО
-
- Кара: The Dark Side of the Force
- Мечтае да кара: S
- Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio
най-вероятно евтината 

"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей
Ей тая е взел http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=6c0ggz Като поразрових в Гугъл същия продавач има и една заключена Априлия.
Дано не съм прав, ама май са те пре***ли приятел.
П.С. За по-малко от 2 месеца няма шанс да си я вземеш (ако въобще я вземеш)
Дано не съм прав, ама май са те пре***ли приятел.
П.С. За по-малко от 2 месеца няма шанс да си я вземеш (ако въобще я вземеш)

И става грозно ако няма фактура от автокъщата- тогава шансът да си види колата или парите се доближава сериозно до нулата. Ако има фактура дано е на реалната цена, а не на 2 бона- а дано ама надали...
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
колко ли време ще се чака отговор от италия аз мисля че заради това че вечерта е била разбита някаква морга била окрадена в региона,може би затова имаше действия от страна на полицията
Отговор от жабарите няма да има скоро- прибрана е понеже се издирва по някаква причина. При всички случаи ще ходиш пеша дълго време.
Хващай адвокат дето е наясно с нещата да ги натиска всичко да се развие максимално бързо- или да си я взимаш, или да пиеш студена вода.
Хващай адвокат дето е наясно с нещата да ги натиска всичко да се развие максимално бързо- или да си я взимаш, или да пиеш студена вода.
със сигорност не се издирва вече съм направил справка в митницата,просто лош късмет
bmw730 написа:със сигорност не се издирва вече съм направил справка в митницата,просто лош късмет
каква митница бре приятел, каква справка

Дори и всичко да си е наред с колата, за съжаление пак няма да я видиш скоро. Има хора с години им седят колите. Както и другите са те посуветвали, хващай един адвокат и действай

44 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3