Тестове за хив, внимавайте!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Тестове за хив, внимавайте!

Мнение от acer » 10 Юли 2014, 0:45

Сигурно ще стресна доста хора, но ще е за добро щото живеем в пародия на държава и не вярвах че и тука може да има издънки.
В кабкис (кабинет за анонимно и безплатно консултиране и изследване за хив ) са изкарали резултатите на хив позитивен с хив отрицателен... каза ми го приятелка която работи в тези среди и не е било единичен случай. От министерството на здравеопазването поръчват възможно най-евтините "бързи" тестове и те са по-скоро склонни да ви изкарат хив отрицателен. Разбира се не всички партиди са такива, но и 5-10% да са, все ще има някои които са пропуснали и тези хора няма да го знаят и ще сеят вируса наляво надясно.

Познатата ми и колегите са й подали сигнали в няколко световни организации и включително и към органи към ЕС.
Аз самият съм ходил в кабкис преди няколко години и теста беше отрицателен, от тогава смених няколко гаджета, с някои от тях сме си имали доверие и не винаги сме използвали предпазни средства.. и просто човек като се замисли какво може да е направил, да си заразил близък човек, щото някой е решил да поръча китайски тестове, а другото да прибере в джоба... тва и в африка не може да стане.

Та, само на частно в лаборатория, май най-качественият тест беше Еlisa, в Англия има някакви и на 28 дена (не 3 мес инкуб период.), но не знам как се казват и дали ги има у нас. България е от страните със сравнително ниска честота на заразените, пазете се за да остане обстановката у нас спокойна, в украйна е епидимея, по неофициални данни 1 мил заразени.
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Долното
Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.

Re: Тестове за хив, внимавайте!

Мнение от Elesar74 » 10 Юли 2014, 10:22

Ми по-добре спри да прехвръкваш като пчела от цвят на цвят и няма от какво да се притесняваш. Просто кацаш някъде и пускаш корени.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bmw325tds » 10 Юли 2014, 11:23

.
Последна промяна bmw325tds на 04 Авг 2016, 12:02, променена общо 1 път

Потребител
Аватар
Кара: ше Е36 320i
Мечтае да кара: E36 M3

Мнение от JuStDieSeL » 10 Юли 2014, 12:38

С мойта сме от 3 години заедно едва след 6-7 месеца го правихме без капут толкоз време ми трябваше да я проуча и да мога да и се доверя. На никои почти не може да се има доверие в днешно време затова капут или сериозна приятелка другото е риск.

Иначе при к*рви винаги с капут и е ок единствено трябва да се внимава да не се скъса че тогава лошо. Въпреки че един приятел са му л*пали много к*рви без капут и нищо не е хванал ама си е риск голям.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: овца във вълча кожа...

Мнение от hell's angel » 10 Юли 2014, 14:03

Като знам колко черни перли сме изорали по тия пиянски фиести в Южна Африка с цялото крю, при положение, че теста е задължителен преди и след смяната и не е чак толкова анонимен :mrgreen: Все повече си мисля, че СПИН-а....аааа...не хваща като едно време :mrgreen: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Ubi dubium, ibi libertas

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 10 Юли 2014, 20:52

JuStDieSeL написа:толкоз време ми трябваше да я проуча и да мога да и се доверя.

Винаги ми е било интересно в какво се състои едно такова проучване. Издирвате всички баджанаци и на тях назад всички бройки за да се провери дали някой не е серопозитивен или как става? :dunno:

Също не ми е ясно с каква цел пердашиш наляво-надясно на голо и после ходиш да си правиш тест и ако всичко е ОК продължаваш. Имах навремето един такъв съквартирант, тоя изкара всичките болести без СПИН. Постоянно го мажеше с някакви мехлеми, инжекции, топеше го в един буркан с някакви илачи и само както се оправи пак с цялата газ. :dunno:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Eмилио Димитров » 10 Юли 2014, 22:04

acer написа:

:nono: в КАБКИС извършват тестовете под стрикното спазване на БДС. Това, к' твърдиш не може да бъде истина. Не правете тестове в чужди лаборатории.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e30 320i

Мнение от KEVIN-30 » 10 Юли 2014, 23:01

Аз пък мисля че колежката ти е дала кръвна проба до 3-дена след месечния си цикъл и затова пробата е положителна. :yes:
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: ше Е36 320i
Мечтае да кара: E36 M3

Мнение от JuStDieSeL » 10 Юли 2014, 23:08

bum_bum написа:
JuStDieSeL написа:толкоз време ми трябваше да я проуча и да мога да и се доверя.

Винаги ми е било интересно в какво се състои едно такова проучване. Издирвате всички баджанаци и на тях назад всички бройки за да се провери дали някой не е серопозитивен или как става? :dunno:

Проучването е да я разбереш дали има потенциал да ти бъде сериозна приятелка това значи да я опознаеш хубаво и куп други работи. Аз на моята и следях FB , viber всичко известно време и с течение на времето спрях.

Нарочно и отдавах възможности да изневери и тя пак не го правеше и си беше вярна за което извадих късмет ( да чукна на дърво). Иначе ако толкоз има съмнение винаги може да и вземеш кръв под някакъв предлог или изценирана случка и да я пуснеш за тест без да знае ;)

Не одобрявам тези методи във всяка ситуация но факт е че действат не ти дават 100% сигурност ама спиш една идея по спокойно нощем.

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 10 Юли 2014, 23:11

Elesar74 написа:Ми по-добре спри да прехвръкваш като пчела от цвят на цвят и няма от какво да се притесняваш. Просто кацаш някъде и пускаш корени.

Аз нямам от какво да се притеснявам, нито съм ти искал съвети какво да правя с живота си, нагъл си ;)

Нямам и лаборатория, а моята позната работи в кабкис и самата предупреждава пациентите за тестовете да ходят да се тестват другаде, който разбрал разбрал, който иска да вярва на МЗ или на историите за е*ани хив+ негърки от които никой не се е заразил. Пуснах темата за да се разчуе за проблема, всеки си има глава на раменете и да си преценя, теста в лабаротия е м/ж 10 и 20 лв.
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Doberman_vas » 10 Юли 2014, 23:15

JuStDieSeL написа:
bum_bum написа:

Проучването е да я разбереш дали има потенциал да ти бъде сериозна приятелка това значи да я опознаеш хубаво и куп други работи. Аз на моята и следях FB , viber всичко известно време и с течение на времето спрях.

Нарочно и отдавах възможности да изневери и тя пак не го правеше и си беше вярна за което извадих късмет ( да чукна на дърво). Иначе ако толкоз има съмнение винаги може да и вземеш кръв под някакъв предлог или изценирана случка и да я пуснеш за тест без да знае ;)

Не одобрявам тези методи във всяка ситуация но факт е че действат не ти дават 100% сигурност ама спиш една идея по спокойно нощем.

Следял си и на момата, фейсбук и вайбър ли бе лееек? :bowdown:
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 10 Юли 2014, 23:34

JuStDieSeL написа: Иначе ако толкоз има съмнение винаги може да и вземеш кръв под някакъв предлог или изценирана случка и да я пуснеш за тест без да знае ;)

Ебахти инсценировката ще трябва за да и вземеш кръв от вената :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от barabqga » 11 Юли 2014, 0:38

bum_bum написа:
JuStDieSeL написа: Иначе ако толкоз има съмнение винаги може да и вземеш кръв под някакъв предлог или изценирана случка и да я пуснеш за тест без да знае ;)

Ебахти инсценировката ще трябва за да и вземеш кръв от вената :mhihi:

е не мога :lol::D

младши ентусиаст
Аватар
Кара: овца във вълча кожа...

Мнение от hell's angel » 11 Юли 2014, 0:45

acer написа: историите за е*ани хив+ негърки от които никой не се е заразил.

Ееее чак толкова екстремно не е било :kuku: Имам предвид, че за година и половина в толкова рискова държава никой не изгоря, а негърките са рандомки от баровете и дискоткотеките ... и не е като да не са ставали простотии и свински истории.
Ubi dubium, ibi libertas

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: ///M43
Мечтае да кара: в изтребителната авиация
Детайли за колата: компот в сливов цвят

Мнение от _galio_ » 11 Юли 2014, 8:31

JuStDieSeL написа:Проучването е да я разбереш дали има потенциал да ти бъде сериозна приятелка това значи да я опознаеш хубаво и куп други работи. Аз на моята и следях FB , viber всичко известно време и с течение на времето спрях.

Ебати филма :D

Имах едно гадже за кратко - искаше ми да си правя хив-тест. Някак се засегнах и не си направих, но я разкарах тъй или иначе малко по-късно.
лошите шофери отиват в ада ... добрите - докъдето им стигне бензинът

Следваща

Назад към Извън Темата