Измамник, продавач на гуми !ВАЖНО!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: тист
Мечтае да кара: непрекъснато
Детайли за колата: 08' E91 325d - сега; 'E36 316i Compact - сега; '02 E46 330i Touring - преди; '97 Е36 318i Touring - преди; '00 BMW 540iA - преди; '02 BMW E46 330Ci SMG - преди; '99 BMW E36 328i Touring - преди;

Измамник, продавач на гуми !ВАЖНО!

Мнение от Tristaiosemnaiseis » 12 Юли 2014, 19:14

Не знам къде точно би следвало да пусна темата, но е много важно да спестя голямо количество нерви и пари на колегите...

ЕТО ПРОФИЛИТЕ МУ В OLX.BG И CARS.BG:
http://autoantonio.cars.bg/?t=tires
http://mitoni.olx.bg/
http://new-used-tyres.olx.bg/
Телефонен номер: 0878380999, 0894812909
Външен вид: около 45-50 годишен с много мазна дълга коса, изключително нелюбезен

Трябваше да взема две гуми, за които в обявата му пишеш, че са ДОТ 2010-та година, а реално се оказа, че са 2009-та като той нарочни излъгал, понеже били "в края на 2009-та, то все едно са 2010-та"... Питах го дали предлага монтаж - каза ми "Да". Оказа се, че имало гумаджии, които са на около 5км от къщата му в Горна Баня... Постоянно си искаше парите предварително, и аз му ги дадох с уговорката, че отиваме заедно на гумаджиите и ако има проблем ми ги връща - нещо нормално! При тест кръгчето след монтажа, едната гума се оказа с някакви много странни неравномерни износвания и издутини по диаметъра и издава отвратителен звук и кара колата да вибрира.. При думите ми, че искам да му ги върна познайте - ИЗБЯГА!!! Успях да го догоня, и добре, че не бях сам... След около един час гонене по улиците отказа да ми върне пълната сума за гумите, а само част от нея, понеже съм му загубил времето(!), както и нямало да плаща на гумаджиите за работата - общо 50лв. Заплашваше, че е бивш офицер, че всички го знаели и да не съм се разправял с него... Реших да не си тровя нервите и направихме така. В последствие след дълъг разговор с "неговите гумаджии" се разбра, че внася ИЗХВЪРЛЕНИ гуми от западна европа и ги предлага тук, като на всички обяви пише "без забележки", което реално не е така... Оказа се, че и двете гуми имат балони по цялата обиколка. КРАЙНО НЕКОРЕКТЕН, АГРЕСИВЕН И ОПАСЕН ПРОДАВАЧ, ИЗБЯГВАЙТЕ ВСЯКАКЪВ КОНТАКТ С НЕГО, ЗА ВАШЕ ДОБРО, ЗА ДОБРОТО НА СЕМЕЙСТВОТО И ДЕЦАТА ВИ, КАКТО И ЗА ДОБРОТО НА ВАШИЯ ДЖОБ! РАЗПРОСТРАНЯВАЙТЕ, ТЪЙ КАТО ГУМАДЖИИТЕ МИ КАЗАХА, ЧЕ СЪМ ПЕТИЯ ЗА ТАЗИ СЕДМИЦА С ПРОБЛЕМИ С НЕГОВИТЕ ГУМИ! ТЕ ВЕЧЕ ДЕЙСТВАТ И ОТКАЗВАТ МОНТАЖ, КОГАТО ГО ВИДЯТ, ИЛИ ЧУЯТ ЧЕ ГУМИТЕ СА ОТ НЕГО!
Последна промяна Tristaiosemnaiseis на 01 Авг 2014, 12:00, променена общо 2 пъти
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ше E60 530dА

Re: Измамник, продавач на гуми !ВАЖНО!

Мнение от netmurder » 12 Юли 2014, 19:27

Колега, не че нещо ама поради тази причина си купувай НОВИ ГУМИ!!!
Веднъж БМВ, Винаги БМВ!!!

младши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: 08' E91 325d - сега; 'E36 316i Compact - сега; '02 E46 330i Touring - преди; '97 Е36 318i Touring - преди; '00 BMW 540iA - преди; '02 BMW E46 330Ci SMG - преди; '99 BMW E36 328i Touring - преди;

Мнение от Tristaiosemnaiseis » 12 Юли 2014, 19:30

netmurder написа:Колега, не че нещо ама поради тази причина си купувай НОВИ ГУМИ!!!

С най-голямо удоволствие бих си купил и нова кола, но не винаги човек има тази възможност. :) Да разбирам ли, че смяташ за нещо нормално тази случка?
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 12 Юли 2014, 19:34

Tristaiosemnaiseis написа:С най-голямо удоволствие бих си купил и нова кола, но не винаги човек има тази възможност. :)

Точно това щях да напиша.

Има си доста запазени гуми втора ръка, още с игличките на тях дори. И то без балони и т.н. Не са по 30-40лв., но са драстично по-евтини от нови. По-добре втора ръка Континентал на 7-7,5мм, отколкото чисто нов китаец, който пак ще е по-скъп от втората ръка. Проблема е, че масово в България хората нямат пари дори за хубави втора ръка :mhihi: и се кара с 8-10 годишни гуми.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Tristaiosemnaiseis » 12 Юли 2014, 19:48

Не ме интересува, ако ще и за 5лв да ги продават тия гуми, просто като се напише "Перфектни, без забележки" това наистина да е така! Ане да лъжат и да мажат и накрая "Ма ти кво искаш за тия пари?"... Аз искам да получа обещаното, за което съм дал пари! Не мисля, че е много трудно и непостижимо да си точен, коректен и когато проблема очевидно е в твоята стока да постъпиш мъжки и да оправиш проблема!
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: мечтата си!e46 320ci & e92 320d
Детайли за колата: Devil heart.. Angel eyes...

Мнение от Wolfeye » 12 Юли 2014, 20:21

Подкрепям, колегата!
Този продавач е крайно некоректен!
Не съм купувал гуми от него, нито съм го виждал лично.
Миналия месец си ударих колата и счупих джанти с предни гуми и съответно разглеждах насам-натам оферти...
Забелязах, че този търговец има супер много обяви със снимки на гуми в много добро състояние на цена 2-3 пъти по-ниска от пазарната и съответно исках да отида да разгледам за какво става въпрос.
Примерно dunlop sp max 255/35/18 Dot 2013 6mm грайфер за 200 кинта 2бр гуми.... "перфектни" :smoke:
Качих се до Горна Баня и като видях к'ви са чукари горе ми призля, но отидох до уговореното място.
Човека не дойде, нито си вдигна телефона и след като му званях 3 пъти... си тръгнах, а иначе всичко беше точно. Явно по-добре, че не сме се запознали...
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Tristaiosemnaiseis » 12 Юли 2014, 20:42

Wolfeye написа:Подкрепям, колегата!
Този продавач е крайно некоректен!
Не съм купувал гуми от него, нито съм го виждал лично.
Миналия месец си ударих колата и счупих джанти с предни гуми и съответно разглеждах насам-натам оферти...
Забелязах, че този търговец има супер много обяви със снимки на гуми в много добро състояние на цена 2-3 пъти по-ниска от пазарната и съответно исках да отида да разгледам за какво става въпрос.
Примерно dunlop sp max 255/35/18 Dot 2013 6mm грайфер за 200 кинта 2бр гуми.... "перфектни" :smoke:
Качих се до Горна Баня и като видях к'ви са чукари горе ми призля, но отидох до уговореното място.
Човека не дойде, нито си вдигна телефона и след като му званях 3 пъти... си тръгнах, а иначе всичко беше точно. Явно по-добре, че не сме се запознали...
Извадил си страшен късмет! Завиждам ти! Не знам дали всички сте прочели информацията, която получих после от гумаджиите, като ще добавя и малко нова информация... Първо - оказа се, че гумите му са взети от нещо като контейнерите с изхвърлени гуми на Диана на околовръстното, като тези гуми не са се озовали там случайно! Второ - споразумял се е с шефа на гумаджийницата, която препоръчва да не се казва на клиента, когато гумата има проблеми. Това ми го каза лично гумаджията, но поради страха на момчето от уволнение няма да казвам къде се намира това място. Просто не ходете там и не се занимавайте, много е тежка разправията с този "човек"!
Изображение

Ацалов
Аватар
Кара: Колело
Мечтае да кара: Лодка в морето

Мнение от Atsalov » 12 Юли 2014, 22:41

Колегата горе е прав ,купи си нови гуми вместо да си купуваш за ниска цена нерви! Ако нямаш възможност за нови гуми значи не си си купил колата която можеш да поддържаш. И това не го пиша за да ти чета конско ,а да се замислиш и ти . Много съм съгласен че на такива НЕКОРЕКТНИ продавачи трябва им се нацепи кофата и да се напише така че повече хора да го прочетат. Съветвам те да го напишеш и в OLX, има раздел Некоректни потребители във форума.

User
Аватар
Кара: 330XD
Детайли за колата: the silent power

Мнение от b00st » 12 Юли 2014, 22:55

Съгласен съм, търговеца може да е некоректен, но и също не е съвсем правилно да си дадеш последните пари за 18ки, за да е много готина дъртата барака и после да я караш с гуми от по 150лв за 4.

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Мнение от Top Gun Maverick » 12 Юли 2014, 23:44

Моля, моля. Има си ДОСТАТЪЧНО хубави гуми втора ръка. Новото си е ново, ама това не значи, че хубаво старо няма, и всеки, който си купува стари се е прекарал.
Иначе що не се случи тоя да заплашва мен и семейството ми, че случайно някоя вечер не удари гръмотевица точно неговия склад, къща или спалня където си държи гумите, че да изгори. Да им се невидят и тарикатите, само гледат как да прекарат народа и после заради такива се говорят глупости за гумите втора ръка.
Аз през живота ми много рядко съм купувал нови гуми като проблеми с такива втора ръка рядко съм имал и продавачите винаги са били коректни. Този не е гумаджия, а измамник, там е проблема, а не в гумата втора ръка.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: c220 diesel
Мечтае да кара: e30 m50b25

Мнение от brankovv » 13 Юли 2014, 1:14

а неможеш ли да си поръчаш нещо от него по еконт да ти ги доставят до вас във Варна примерно :mhihi:
Изображение
Изображение

кандидат дрифтър
Аватар
Кара: 535d M-sport
Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..

Мнение от boksioraE39 » 13 Юли 2014, 4:18

Може ли на ЛС името на въпросния и телефона,благодаря. :yes:
Изображение
https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Т-34
Мечтае да кара: F1 race car!
Детайли за колата: 1942; Length- 6.68 m; 76.2 mm (3.00 in) F-34 tank gun

Мнение от P1tbuL » 13 Юли 2014, 9:59

Подкрепям го автора напълно! Най- мразя некоректни дебили, които само ти хабят нервите и джоба!
Относно колегите със съветите за нови гуми и т'ва че карал бил колегата стари 18ки на дърта кола- айде да си гледате във вашите панички. Нито сте му майка- нито баща! А и интернет моралистите са ни ясни на всички. Пише тука за нови гуми а кара с крушки от левче и си мие 36-цата 2 пъти през лятото на петминутката! Колко от хората в тоя форум карат нови коли?! По вашата логика около 65-70% от българите трябва да ходят пеша!

Благодаря на автора за темата! :bchug:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от mfandakov » 13 Юли 2014, 11:43

brankovv написа:а неможеш ли да си поръчаш нещо от него по еконт да ти ги доставят до вас във Варна примерно :mhihi:

Добра идея, а да речем ако има още 5/6 поръчки от Бургас,Русе и от там далече някъде дали на тоя г,,,,,з ще му е весело
В града човек експлоатира човека,а в селото е точно обратното!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от benzin » 13 Юли 2014, 13:04

как не сте го набили незнам......според мен това е трябвало да стане
www.bmwпрофесори-bg.net

Следваща

Назад към Извън Темата