Избор на велоергометър.
Модератор: Общи модератори
22 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
Избор на велоергометър.
Момчета малко помощ с избора лимита е 400лв., прсото тази година с тези дъждове и студ бягането се оказа мисията невъзможна, ако може да ме посъветвате за избора на велоергометър, до колкото разбрах има два основни вида с голям маховик и такива с по-малък маховик но с магнитно съпротивление. Колебая се между тези 2-та:
http://sportdepot.bg/bg/product/fuel_ve ... D0zMQ.html
http://solarshop-bg.com/Speed-Bike-2
http://sportdepot.bg/bg/product/fuel_ve ... D0zMQ.html
http://solarshop-bg.com/Speed-Bike-2
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
- ukelichko
- младши ентусиаст
-
- Кара: Комбайн
- Мечтае да кара: Фадрома
Re: Избор на велоергометър.
Пътека не е ли по-добре за бягане. Имам някаква незнайна марка и върши работа през гадните месеци. Малко по-скъпа ще дойде, но си е почти същото като тичането навън.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Пътеката е възможно най-лошия вариант от всичките тия "ергометъри". Ако имаш нормално колело може да си вземеш и ролер за зимна тренировка за него.
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
То и тичането на асфалт/бетон между другото не е от най-здравословните дейности. После хората се чудят, защо имат болки в колената.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- niki_future
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW e46 320d Touring 150 к.с.
- Мечтае да кара: Самолет
Кростренажор май е по-добре, но незнам колко струва:
http://dieti.rozali.com/vzala/kak-da-iz ... edite.html
- Doberman_vas
- младши ентусиаст
-
niki_future написа:Кростренажор май е по-добре, но незнам колко струва:
Крос тренажорите са супер, обаче да са тези като на снимката горе, а тия в магазините до 1000 лв са много зле. Не-аргонамични, с малък ход и по-скоро можеш да си прецакаш нещо отколкото да са полезни.
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
niki_future написа:Кростренажор..
Като видя мъж на тва..

Чакам малката малко да порастне за да и взема такава тениска

- niki_future
- кандидат ентусиаст
-
Хаха, прав си 
Или пък мъж на степер....
Но както и да е, крос тренажор мисля, че е най-добрия вариант за кардио тренировка. Разбира се трябва да е хубав, т.е. не от тези евтините по сайтовете.
Може да потърсиш нещо с по-високо качество втора употреба.

Или пък мъж на степер....
Но както и да е, крос тренажор мисля, че е най-добрия вариант за кардио тренировка. Разбира се трябва да е хубав, т.е. не от тези евтините по сайтовете.
Може да потърсиш нещо с по-високо качество втора употреба.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Гребния тренажор също е много добър. Всъщност май единственото нещо, което бих си купил за в къщи.
Но всички хубави уреди струват страшно много пари. За това най-разумно ми се струва ролер за домашно каране на истинско колело или 400лв за дрехи и обувки и газ в дъжда
Но всички хубави уреди струват страшно много пари. За това най-разумно ми се струва ролер за домашно каране на истинско колело или 400лв за дрехи и обувки и газ в дъжда

- Nukem
- старши ентусиаст
-
Съгласен съм колеги с мненията ви, че нищо не може да заменти бягането, но аз така се бях запалил по него, че след 2 години бягане по 2 часа всеки ден сега на 32 години съм зле с колената вече, тук на село сатдиона ни става кална вада като завали, защото всичката околна вода от улиците се събира там, и не става за бягане, а аз вече само на трева мога на бягам на асфалт ми е наказание!
Аз тренирам 4 пъти в седмицата и в залата щв въртя колело след тренировка по 20мин, трябва ми нещо сутрин 30мин кардио в нас преди работа, затова си мислех за някое колело, пиеш бърнера ставаш въртиш душ и тръгваш за работа и си мислех за по 30мин на ден някое евтино колело! Иначе ако трябва да се обличам да ходя до стадино да бягам и да се връщам става много време и трябва да ставам в 6 и студа е убииствен. Отделно имам съвсем малко място в стаята.
Аз тренирам 4 пъти в седмицата и в залата щв въртя колело след тренировка по 20мин, трябва ми нещо сутрин 30мин кардио в нас преди работа, затова си мислех за някое колело, пиеш бърнера ставаш въртиш душ и тръгваш за работа и си мислех за по 30мин на ден някое евтино колело! Иначе ако трябва да се обличам да ходя до стадино да бягам и да се връщам става много време и трябва да ставам в 6 и студа е убииствен. Отделно имам съвсем малко място в стаята.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Хубав пример защо съм против продължителното тичане
Пази ги коленете, че си е сложна става и с времето става по-зле.
В Декатлон има едно колело Домиос ама беше към 500 и нещо лв. Направи ми впечатление, че е доста масивно и добре направено. Обикновено на ментеливите симулатори маховика им е 4-5 кила или нещо подобно. На тоя беше 14 и за това ми направи впечатление.

В Декатлон има едно колело Домиос ама беше към 500 и нещо лв. Направи ми впечатление, че е доста масивно и добре направено. Обикновено на ментеливите симулатори маховика им е 4-5 кила или нещо подобно. На тоя беше 14 и за това ми направи впечатление.
- Nukem
- старши ентусиаст
-
Ако е 14км маховик и е магнитно, си залужава мога и да се замисля да отделя повече, сега ще го проверя!
- niki_future
- кандидат ентусиаст
-
Все пак щом е само за 30 мин. сутрин през зимата, защо не разгледаш уредите, които се предлагат втора ръка? Най-оправдано ми се струва като цена-качество. На първо време това виждам в продавалник:
http://olx.bg/krostrenazhor-ketler-situs-707-i50604575
Разгледай обявите. Има добри попадения
http://olx.bg/krostrenazhor-ketler-situs-707-i50604575
Разгледай обявите. Има добри попадения
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- niki_future
- кандидат ентусиаст
-
Ееее, не. Ситуса е магнитен, но незнам маховика колко кг му беше. Върти ми се някъде около 14-15. Този трябва да има и компютър с различни програми, което е добре. Ама в продавалник има много обяви. Нямам време да ги разгледам добре. Най-добре да хареса 3-4 модела в диапазона 1000-1500 лв и да търси в продавалник, все ще изпадне някой.
22 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2