Така наречения "Черен петък"
Модератор: Общи модератори
23 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- bobi_81xx
- младши ентусиаст
-
- Кара: E 46 Sedan 136 Hp
- Мечтае да кара: Най-новото BMW независимо от модела
Така наречения "Черен петък"
Колеги днес е така наречения от Хамериканците "Черен петък" според вас това "животно има ли почва у нас?Отварям тази тема за дебатиране на стоките и намаленията,кой как е доволен или не доволен от покупката с намаление.За сега имам информация.че намаления ще има в:Emag,Зора,Ardes,Томика ООД
Re: Така наречения "Черен петък"
Аз по принцип трябва да купя един кухненски електроуред и реших да изчакам, за да видя намаленията, но му следя цената от няколко седмици
Последната седмица цената му драстично се вдигна
Снощи чаках в 12 часа Емаг да пуснат продажбите, но не се случи.Сега като станах за работа вече беше разпродадено това което исках, но виждам, че отстъпката му несъществена.
Ако по миналата седмица си бях взел въпросния уред щях да платя малко над 100лв., заради седмичната им регулярна промоция, днес с намаленията се е продавал около 130лв - правете си сметка.

Последната седмица цената му драстично се вдигна

Снощи чаках в 12 часа Емаг да пуснат продажбите, но не се случи.Сега като станах за работа вече беше разпродадено това което исках, но виждам, че отстъпката му несъществена.
Ако по миналата седмица си бях взел въпросния уред щях да платя малко над 100лв., заради седмичната им регулярна промоция, днес с намаленията се е продавал около 130лв - правете си сметка.

Аз си взех от Емаг рутер за 22 лв. Цената му варираше от година и нагоре, с промоции и без в рамките на 43-50 лв. Така, че си е промоция. Често чета такива мнения, че вдигали цени и т.н. Но или не гледате точният модел или наистина има такова нещо. Да вметна, че видях и едно LG G2 mini, цената му е над 400 лв, беше намалено на 270 или нещо такова. И един телевизор ми се стори евтин, май Самсунг 58 инча -1300-1400 лв. Led, smart. Мисълта ми е, че който знае какво да вземе ще спечели.
- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
emag-a тази сутрин, смешни отстъпки, смях в залата явно кризата ги е натиснала, silabg пак само на най-мизерните продукти не повече от 10%, бананова република сме си и ще си отснем.
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
- Hito
- Е46 Fanatic
-
- Кара: Е46 330d; GLK 320
Техномаркет имат отстъпки които ме устроиват....,но от сутринта нито сайта им работи нито телефоните си вдигат
Явно всичко е прах в очите

Явно всичко е прах в очите

Великите умове обсъждат идеи.
Средните умове обсъждат събития.
Дребните умове обсъждат хората.
Убий глупака с мълчание
Средните умове обсъждат събития.
Дребните умове обсъждат хората.
Убий глупака с мълчание

Техномаркет ще правят само онлайн намаления. А тия румънци от емаг никога не съм ги харесвал. Технополис поне дава на всичко 10%
- bobi_81xx
- младши ентусиаст
-
© написа:Техномаркет ще правят само онлайн намаления. А тия румънци от емаг никога не съм ги харесвал. Технополис поне дава на всичко 10%
Само онлайн ли?

Така пишеше сутринта в 6 когато сайта им работеше
Голяма промоция с неработещ сайт ще падне

Голяма промоция с неработещ сайт ще падне

- кичоне
- младши ентусиаст
-
- Кара: e30+е34
- Мечтае да кара: е30+е34+е38
- Детайли за колата: На тати турбото е най-бързо!
А бе сега работи....ама много бързо грабят.......исках да взема един таблет на малкия(почти на 2г.) за 50лв ....че инак не ни оставя телефоните и pc да цъка там....ама раздаден от сутринта 

- bobi_81xx
- младши ентусиаст
-
Току,що се свързах с Техномаркет.Цените са само за онлайн поръчка,но човека каза ,че може на място в магазина да си направиш онлай поръчката и след 5-10мин с някакъв номер може да си го вземеш.Каза също,че не може да се закупи чрез изплащане.Запътвам се към магазина 

- stankata777
- ентусиаст
-
- Кара: Е71 30д
- Мечтае да кара: Ф06
- Детайли за колата: AW/Bl/8sp/M steering wh/paddles/
Тези,които са разочаровани от емаг, проверете цените в понеделник!
Черен Петък - изчистват се предимно стари модели!
Cyber Monday - винаги е след черният петък,доизчистват се старите модели + леко намаление и на по-новите продукти
Черен Петък - изчистват се предимно стари модели!
Cyber Monday - винаги е след черният петък,доизчистват се старите модели + леко намаление и на по-новите продукти
gone,but not forgotten:
E36 grey
E90 monaco blue
E36 grey
E90 monaco blue
- E34
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Ееее шейсе
- Мечтае да кара: кънки
Тази сутрин пуснах на мамалигарите сайта от чисто любопитство.....жив т*шакус максимус
Сега отивам до мола да се посмея още малко. Не ги знам хамериканците кви намаления правят, обаче тук мисля, че трябва да спрем да се излагаме 

" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Снимката е взета от заека. Правете си изводите..

You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- daniel_e30
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 03' e46 330d
- Мечтае да кара: Bmw E34 M5
- Детайли за колата: Италиански ковчег, на пътя към възкресението си.
Сайта на Техномаркет пак се срина.
Аз лично не съм си купувал неща специално в този ''промоционален'' ден. А от доста време се оглеждам за някое готино воланче за компа да си разцъквам,та от любопитство тая година влезнах в Emag,да видя за какво иде реч защото в рекламата се казва че ще има отстъпка на ''над 90% от всичко налично''. Очаквах да видя доста намалени артикули, а всъщност видях само едно DFGT. Мой приятел си купи една духалка която 3 пъти е сменяхме заради дефект, докато най-накрая улучим здрава.Така че попринцип съм скептично настроен към веригата.
Исках и в техномаркет да влезна да видя как са цените, но уви, този сайт.. 

23 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2