Доволни ли сте от услугите на Blizoo?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: когато има гориво.
Мечтае да кара: Джесика Алба
Детайли за колата: Е30 316i; E36 318i; E39 528i; Е53 3.0i; Munich, Germany

Доволни ли сте от услугите на Blizoo?

Мнение от AlCapone » 20 Фев 2015, 16:42

Здравейте колеги имам едно питане :) На квартира съм в гр.Ловеч и искам да си прекарам интернет и тв и съм се ореантирал към Близу като цяло отзивите за тях са по скоро отрицателни но пък и те вече са от доста време на пазара и ме интересува още ли са проблемен доставчик или последните години вече са влезли в час? По конкретно ме интересуват услугите им в Ловеч.

Предлагат ми 100 цифрови канала от който 11 HD и 25mbit интернет с безплатен WiFi модем за 20лв месечно на двугодишен договор.

Та да им се доверявам ли или си е прецаквация?
Пушил съм в движение и с DJ STANCHO на мотора.....

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Re: Доволни ли сте от услугите на Blizoo?

Мнение от Mollov » 20 Фев 2015, 17:01

За да разбереш дали Blizoo ще ти даде добра услуга е добре да провериш кой е бил доставчика, преди да бъде закупен от Blizoo (или някой преди него)... ако хората не са били доволни от този доставчик, значи имаш вариант и ти да не си доволен...

При мен положението е следното - още от както се появи доставчика в моя район (София, Люлин, Евротур САТ ТВ) съм бил към него, независимо след това кой го закупи и как се казваше новата фирма... хората от поддръжката са същите, обслужващите са същите (с малки разлики). През годините качеството на услугата не се промени и съм доволен. Така че аз може да се каже, че съм доволен от Близу, но по изтъкнатите по-горе причини. При една добре изградена инфраструктура общо взето няма значение как е името на фирмата...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34 tds, W140 400SE
Мечтае да кара: ГАЗ-24 Волга V8 ЗМЗ-511
Детайли за колата: Капаци, калници, врати, брони, таван и торба с бурми и чукачки след смяна на накладки

Мнение от DLVasilev » 20 Фев 2015, 17:16

Mи аз не останах доволен от тях- плащаш нещо получаваш нищо да не говорим, че в момента ползвам същите услуги на друг доставчик на двойно по-ниска цена и никакви проблеми ама то е на късмет може би.
Изображение
ATR-42/72

Потребител
Аватар

Мнение от xaxoxaxo » 20 Фев 2015, 23:55

Аз се опитах да им стана клиент ама то беше нещо като да се бориш с държавния апарат.
Имат онлайн форма, на която да заявиш, че искаш да се включиш. Едно от полетата беше ЕГН. Няма да навлизам в детайли, нито https, нито проверка за автентичност на сайта и т.н. Естествено не го написах, също и адреса си. Написах, че като ми се обадят по телефона ще им кажа адреса, ЕГН-то не.
Те ми отговориха, че за да им стана абонат, трябва да попълня всички полета в сайта :banghead: Бизнес стил 80-те - ако искаш ставаш клиент, ако не искаш не. Явно имат достатъчно клиенти, нови не им трябват. Следващите, които ги избрах ми се обадиха на 5-тата минути и уточнихме всичко каквото ме притесняваше.
Все пак има и фирми, които могат да правят бизнес :)

нафтения
Аватар
Кара: го на спомени
Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3

Мнение от Zagy » 21 Фев 2015, 9:49

Аз пък съм доволен - техен клиент съм от 2-3 години. Пъроначално плана ми беше 100+ канала, имаше и някакви HD, но аз телевизия не гледам, така че ме интересуваше само нета - плана ми даваше 100Мбита и исках да не прекъсва и да няма забивания. Такива нямаше (което беше най-важно за мен), скоростта беше от второстепенно значение, но принерно свалях филми средно със 7-8МБ/сек. После минах на друг план - 70 канала и 50Мбита - за 25 кинта - положението е същото - пак нямам никакви проблеми. Но Моллов ти го е обяснил най-добре - провери ги тези неша и ще си отговориш на въпросите.
Si non confectus, non reficiat.

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 21 Фев 2015, 14:30

Zagy написа:така че ме интересуваше само нета - плана ми даваше 100Мбита и исках да не прекъсва и да няма забивания. Такива нямаше (което беше най-важно за мен),

Мен също това ме интересува най-много. Разпитай комшиите как е. В Пловдив трябва скоро да правя смяна, за Blizoo всеки различно ми казва. Едните нямат никакви проблеми, на другите пък постоянно им спира нета :dunno: Разликата е, че са в различни квартали. Засега съм се насочил към местен доставчик, препоръчан ми от работник на Blizoo :ok:
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: 4

Мнение от mejdupraznika » 21 Фев 2015, 18:10

Не подписвай договора. Ако по някаква причина се наложи да нямаш възможност да плащаш 20 лв на месец, е много трудно да прекратиш договора. Следват натрупвания на лихви и т.н :banghead: :banghead: :ranting: :ranting: Иначе интернет-телевзия , нямам никакви оплаквания за 2 години , 2 прекъсвания за 24 месеца.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Всичко що е BMW , баничарки
Мечтае да кара: M1

Мнение от laviatan » 21 Фев 2015, 21:46

Много доставчици смених - на доста обекти имаме нет и с близу най-малко имаме проблеми :yes:
AUTO MOTOR PARTS GROUP LTD
Фирмата е специализирана за марката BMW .
ПОРЪЧКА НА ОЕМ ЧАСТИ ОТ БМВ ГРУП. ГОЛЯМА НАЛИЧНОСТ НА СКЛАД.
КАЧЕСТВО, КОРЕКТНОСТ, БЪРЗИНА - ВСИЧКО ЗА БМВ НА ЕДНО МЯСТО !

Обекти: Магазин и склад - София ул. Антим I 61 / склад ул. Антим I 63
ОБЯВИ В БМВ ФОРУМ : ЛИНК 1 / ЛИНК 2
Проверка история автомобил: http://www.automotorpartsgroup.bg/
Тел.: 0700 70 775
Facebook: https://www.facebook.com/AutoMotorPartsGroupLTD
E-mail: sales@automotorpartsgroup.bg
Понеделник - Петък от 9,30-17,30 часа / Събота от 10,00-14,00 часа

младши ентусиаст
Аватар
Кара: когато има гориво.
Мечтае да кара: Джесика Алба
Детайли за колата: Е30 316i; E36 318i; E39 528i; Е53 3.0i; Munich, Germany

Мнение от AlCapone » 21 Фев 2015, 22:01

Ясно значи всичко зависи от изградената мрежа на конкретното място и да съветите на Молов са логични но аз не съм от Ловеч и не знам много за инфраструктурата и въобще услугите на доставчиците тук :) Мисля че ще рискувам и ще им стана клиент но ще потърся и мнения тук от Ловешките потребители. Само не разбрах колега какво имаш предвид като казваш да не подписвам договора имам ли избор ?!?!
Пушил съм в движение и с DJ STANCHO на мотора.....

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530D F07 530D
Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
Детайли за колата: трошляче някакво :)

Мнение от spacepl » 21 Фев 2015, 23:39

Mollov написа:За да разбереш дали Blizoo ще ти даде добра услуга е добре да провериш кой е бил доставчика, преди да бъде закупен от Blizoo (или някой преди него)... ако хората не са били доволни от този доставчик, значи имаш вариант и ти да не си доволен...

При мен положението е следното - още от както се появи доставчика в моя район (София, Люлин, Евротур САТ ТВ) съм бил към него, независимо след това кой го закупи и как се казваше новата фирма... хората от поддръжката са същите, обслужващите са същите (с малки разлики). През годините качеството на услугата не се промени и съм доволен. Така че аз може да се каже, че съм доволен от Близу, но по изтъкнатите по-горе причини. При една добре изградена инфраструктура общо взето няма значение как е името на фирмата...

Ето в това мнение е истината. Абсолютно вярно до последната точка, ползвал съм им услугите в два града на 4 адреса и всичко е според качеството на оператора който са закупили.

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 21 Фев 2015, 23:53

AlCapone написа: Само не разбрах колега какво имаш предвид като казваш да не подписвам договора имам ли избор ?!?!

Някои оператори имат цени и при плащане "месец за месец" т.е. без договор или както обичат да го наричат - "безсрочен договор"... по принцип според мен е добре да се "поогледаш" и "поослушаш" няколко дни какви варианти за оператор имаш и какво предлагат... освен това я имаш винаги опцията и за антена - Булсатком...

Щото ще се изпляскаш на 2г. договор и ако "доставчика" в твоят квартал се окаже, че е с проблеми, ще съжаляваш за тоя договор още 2 години, след като вече е изтекъл..

ентусиаст
Аватар
Кара: сивушка на нафта

Мнение от Zapa » 22 Фев 2015, 12:58

Според мен е хубаво да провериш и за някой интернет доставчик с IP телевизия
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от benzin » 22 Фев 2015, 21:15

аз съм на близу от 2 години и половина и при мен е супер, не ми се е налагало да им звъня нито 1 път
www.bmwпрофесори-bg.net

ентусиаст
Аватар
Кара: ше E39, сега Нисан 370z с 4 врати
Мечтае да кара: Z8

Мнение от Alexch » 23 Фев 2015, 13:07

Много съм доволен от Близу. 160 канала (+някви HD), 50мб интернет + телефон, който не ползвам = 32 лв. на месец. Нищо не се е скапвало или прекъсвало. За 10 години откакто са Близу съм имал проблеми 1-2 пъти и то по моя вина, веднага идват и оправят всичко.

От Вивакома много ме навиваха за интерактивната им телевизия, ама като разбрах че във София за всяко нещо ги чакаш с месеци ги отсвирих.

П.С. Първото мнение на Mollov звучи много логично, така че направи проучване за конкретния район най-добре.
bai_ILIA написа:стига сте се депресирали с ремонти, наслаждавайте се на колите си и радостта от шофирането понеже те ще се развалят със сигурност :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Club BMW » 23 Фев 2015, 13:54

Всички оператори ги плюят в нета и ако трябва да избираш по мнения в интернет, то не трябва да се вързваш към никой. Най-добре почерпи информация на място от хора живеещи в района, от кой оператор са доволни.

Alexch, на МТел офертата е по изгодна. При сключване на договор за 2 г. за интернет 50 Mbps, ТВ 160+ и безплатен пакет HBO HD, Cinemax HD и HBO GO за първите три месеца. Цената за първата година е 18,45 лв., а за втората 36,90 лв. За 2г. излиза 664.20 лв., а в Близу за 2 г. 24 мес. x 32 лв. е 768 лв. Разликата за 2г. е 103.80 лв.

Следваща

Назад към Извън Темата