eBay - спрян акаунт !
Модератор: Общи модератори
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Giovanni
- младши ентусиаст
-
Re: eBay - спрян акаунт !
Не е от това че имаш няколко акаунти и влизаш от няколко устройства.
Вероятно е да е от тия $7, но принципно когато има такива вземания и са покрити, промяната се налага непосредствено.
Поразтърси още инфо какъв точно е проблема с акаунта ти, ако трябва им звъни на хелп деска
.
"Users whose accounts are suspended must resolve any outstanding issues. Please resolve all outstanding complaints and try again."
Вероятно е да е от тия $7, но принципно когато има такива вземания и са покрити, промяната се налага непосредствено.
Поразтърси още инфо какъв точно е проблема с акаунта ти, ако трябва им звъни на хелп деска

"Users whose accounts are suspended must resolve any outstanding issues. Please resolve all outstanding complaints and try again."
- AGT
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото ми попадне .
- Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
- Детайли за колата: Лачена 39_ка .
Единствения случай който съм чул до сега е на познат ( от преди 8-9 години ) . Ама там си играеха схемата с наддавания различни акаунти - едно IP .Същевременно е нямало кой да им каже , че номерата не вървят и резултата - на всички БАН . Нещо такова се е получило и при теб . Няма значение дали продаваш/купуваш дори по едно нещо на година . Даже сега имат акция по набиране на потребители . Заради липса на пари няма кой да ти затвори акаунта и без това дъщерната им фирма Пейпал се занимава с това и преди каквото и да било ще получиш имейл за това . Другият вариант за който се сещам ... но ти не си описал да е така ..... да продаваш нови стоки на подозрително ниски цени с цел измама- бърза продажба на голям брой стока която не притежаваш . (After reviewing your eBay account, recent activity has raised serious security concerns. As a result, we've taken the following action on your account:
- Your eBay account has been suspended indefinitely. ) Всекидневно има такива измами . Според тяхното описание нещо подобно се получава . Пиши им настойчиво няма друг начин . Успех .
- Your eBay account has been suspended indefinitely. ) Всекидневно има такива измами . Според тяхното описание нещо подобно се получава . Пиши им настойчиво няма друг начин . Успех .
Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
- belial
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е36 320
От това, което си написал не виждам основания да ти спрат акаунта. Аз от моя комп съм влизал в два профила и в ибей и в пайпал, но не съм имал никакви проблеми. Трябва да събереш доста негавитни коментари, за да ти спрат акаунта или да падне под някакъв много нискък процент. Най-добре пиши на съпорта и ги питай защо са ти го спряли.
- nikinenov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E90 335d, F30 320d
аз имам акаунт от години и купувам и продавам предимно използвани неща които са омръзнали на жена ми или на детето но активността ми е много слаба и въпреки това не съм имал проблеми. Ти от български ибей ли оперираш, има ли всъщност българска страница на ибей .бг. Даа не е някой от БГ поддръжката да не го кефиш нещо.
По някой път ако си намериш купувач през ибей но се уговориш да ти плати на ръка / друг начин който ибей не може да отчете и не може да ти вземе 10те процента, ако се разбере след няколко такива може да ти спрат акаунта.
Също и ако има много / сериозни оплаквания срещу теб но ти казваш че няма. Много странно.
По някой път ако си намериш купувач през ибей но се уговориш да ти плати на ръка / друг начин който ибей не може да отчете и не може да ти вземе 10те процента, ако се разбере след няколко такива може да ти спрат акаунта.
Също и ако има много / сериозни оплаквания срещу теб но ти казваш че няма. Много странно.
Only a month ago, I stepped out of the Ferrari 430 and thought that maybe in 200 years, someone, somewhere, using materials that don't currently exist, will make something better. But in fact, I only had to wait four weeks. The M5 is that good.
- dr.peshev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320i и Карбонова М-ка с педали!
- Мечтае да кара: M3
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Голямо значение имат нещата, които си продавал... най-вероятно заради един или няколко от "продуктите", които си продавал ги е накарало да се усъмнят (менте?, подвеждащо описание?, предлагане на менте като оригинал?) и да ти блокират акаунта...
- dr.peshev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320i и Карбонова М-ка с педали!
- Мечтае да кара: M3
Ти погледна ли линка, който написах по-горе???!
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
Забранено е в ebay да се продават реплики, независимо дали пишеш в листинга или не. Надушат ли те или ти правят първо предупреждение и изтриване на листингите или директно ти затварят акаунта, бан и кой от къде е. Щом вече си имал предупреждение, логично следващата стъпка е да те изритат.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Нямаш право да продаваш и реплики. Щом има някаква марка "реплика" не е позволена.
- jorsenbmw
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: S63TUB44
Точно така,можеш да притежаваш реплика,да я носиш,да преминаваш граници и митнически пунктове ,но не и да продаваш,или както е точно формулирано: item must be for personal use and not to be sold .
- MaxMeyer
- ентусиаст
-
- Кара: Bayerische Motoren Werke
- Мечтае да кара: безплатно!
За да не пускам нова тема ще питам тук...
Имам проблем с някакъв юзър който купува моя обява но не си плаща.Съответно аз отварям кейс и ми връщат парите които са ме таксували.Но го прави втори път за същата обява и няма логика да се набутва всеки път...Според мен просто ми прави мизерия на обявата и е някакъв фективен акаунт...Как точно да направя така че дадения юзър да не може да пазарува от моите байтнау неща?Благодаря! 

- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
MaxMeyer написа:За да не пускам нова тема ще питам тук...Имам проблем с някакъв юзър който купува моя обява но не си плаща.Съответно аз отварям кейс и ми връщат парите които са ме таксували.Но го прави втори път за същата обява и няма логика да се набутва всеки път...Според мен просто ми прави мизерия на обявата и е някакъв фективен акаунт...Как точно да направя така че дадения юзър да не може да пазарува от моите байтнау неща?Благодаря!
Като листваш има опция да блокира купувачи, където имат повече от 1 неизпълнено плащане.
- MaxMeyer
- ентусиаст
-
- Кара: Bayerische Motoren Werke
- Мечтае да кара: безплатно!
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
И това е вариант, но може да откаже някои по-импулсивни купувачи.
Иначе, като го листваш мисля че нямаш такава опция. За това отиваш в My eBay > Account > Site Preferences>Selling Preferences и на Buyer requirements. Там натискаш Show и имаш най-различни интересни опции за да си филтрираш купувачите.
Иначе, като го листваш мисля че нямаш такава опция. За това отиваш в My eBay > Account > Site Preferences>Selling Preferences и на Buyer requirements. Там натискаш Show и имаш най-различни интересни опции за да си филтрираш купувачите.
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2